Домашній сирний торт з шоколадними чіпсами. Насолоджуйтеся святом!

Це один млинці Це особливий, тому що торти варені в сухій сковороді. Особливий аромат підкреслює ванільний насичений смак вершки, плавлення, ніжність. Я люблю цей десерт, я ніколи не втомився від його приготування на святах і будні дні. Я хочу, щоб ви не були

Шоколадний та сирний торт Інгредієнти для тесту
  • 320г борошна
  • 220г сир
  • 180г цукрового порошку
  • 10г соди
  • трохи оцту
  • 1 яйце

Вершкові інгредієнти
  • 0,5 л молока
  • 200 г цукру
  • 20г борошна
  • 1 яйце
  • 1г ванілін

Для прикраси
  • 50г мелених горіхів
  • 60г шоколадні чіпси

Підготовка
  1. Змішайте цукор, яйце, борошно і ваніль. Повільно починають додавати молоко, помішуючи масу так, щоб не утворилися груди. За 5 хвилин об'ємом крему на невеликому вогні, після чого залишають трохи охолонути. Додайте запечену соду в сир для замісу тіста.

2. Натріть яйця з цукром, додайте борошно.

3. Змішайте тісто і розділіть його на парні частини.

4. Прокочуйте кожну частину тесту в найтоншій можливої скоринки, проколіть її виделкою.

5. Посмажити кожен торт в сухому каструлі.

6. Все, що я повинен зробити, змащувати торти з вершками! Не сором'язливі вершки.

Що це? Залишилося посипати торт шоколадними чіпсами, кокосом, можна - меленими горіхами. Смак сирного торта чудово поєднується з кислою вишнею, можна прикрасити торт з ним.

Любов - це активна акція, і я часто готую щось смачне, щоб показати, скільки я люблю своїх близьких. Цей десерт завжди збирає репродукції! Як приготувати млинціСкажіть ваші друзі, що вони будуть щасливі...

від 5744615

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері