349
Домашній сирний торт з шоколадними чіпсами. Насолоджуйтеся святом!
Це один млинці Це особливий, тому що торти варені в сухій сковороді. Особливий аромат підкреслює ванільний насичений смак вершки, плавлення, ніжність. Я люблю цей десерт, я ніколи не втомився від його приготування на святах і будні дні. Я хочу, щоб ви не були
Шоколадний та сирний торт Інгредієнти для тесту
Вершкові інгредієнти
Для прикраси
Підготовка
Що це? Залишилося посипати торт шоколадними чіпсами, кокосом, можна - меленими горіхами. Смак сирного торта чудово поєднується з кислою вишнею, можна прикрасити торт з ним.
Любов - це активна акція, і я часто готую щось смачне, щоб показати, скільки я люблю своїх близьких. Цей десерт завжди збирає репродукції! Як приготувати млинціСкажіть ваші друзі, що вони будуть щасливі...
від 5744615
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Шоколадний та сирний торт Інгредієнти для тесту
- 320г борошна
- 220г сир
- 180г цукрового порошку
- 10г соди
- трохи оцту
- 1 яйце
Вершкові інгредієнти
- 0,5 л молока
- 200 г цукру
- 20г борошна
- 1 яйце
- 1г ванілін
Для прикраси
- 50г мелених горіхів
- 60г шоколадні чіпси
Підготовка
- Змішайте цукор, яйце, борошно і ваніль. Повільно починають додавати молоко, помішуючи масу так, щоб не утворилися груди. За 5 хвилин об'ємом крему на невеликому вогні, після чого залишають трохи охолонути. Додайте запечену соду в сир для замісу тіста.
- Натріть яйця з цукром, додайте борошно.
- Змішайте тісто і розділіть його на парні частини.
- Прокочуйте кожну частину тесту в найтоншій можливої скоринки, проколіть її виделкою.
- Посмажити кожен торт в сухому каструлі.
- Все, що я повинен зробити, змащувати торти з вершками! Не сором'язливі вершки.
Що це? Залишилося посипати торт шоколадними чіпсами, кокосом, можна - меленими горіхами. Смак сирного торта чудово поєднується з кислою вишнею, можна прикрасити торт з ним.
Любов - це активна акція, і я часто готую щось смачне, щоб показати, скільки я люблю своїх близьких. Цей десерт завжди збирає репродукції! Як приготувати млинціСкажіть ваші друзі, що вони будуть щасливі...
від 5744615
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Ось чому нам потрібні всі ці речі! 25 Справжні цілі
Ця страва зберігає 1 секрет всередині: спробували і приколоти з задоволенням.