Нотатки з землі надії

Нотатки з землі надії

Я мав провести ніч на землі надії. Цього разу я припинив на хархурні, де Северард Леонард добро розповів мені останні новини і gosip.

р.

Ви знаєте, що піонери не просто знайшли Замок Кавалєрів Чорної Абіс. Вони все ще на шляху до тихого шампуню досліджуються, скажуть, що є рідкісна трава виростає, але тут можна зібрати тільки в повній місяць.

А також, уявіть, Olivio і Thunderbolt тут зробив новий меч, красивий, конгаційний, я думаю, що мені потрібно підняти ціну моєї їжі, хочу купити. І я не хочу відкривати нові шини.

Говорячи резидентів... Ось вже давно, майстри зібрали всіх по дереву, не розуміли, що вони там були, турнір або щось, але багато людей зібралися, всі потіли один на одного, і вони дали гроші. Тоді вони прийшли прямо до мене, до тавер і прийшли, така партія тут...

р.

В цілому, відвідайте нас частіше, завжди привітайте до дорогого гостя. Ми часто маємо новини, потім щось буде побудовано там, а потім щось буде введене тут. Румор має це, що незабаром для того, щоб деякі битви заплановані, це просто гармати і лікарі...