Нотатки з землі надії

Нотатки з землі надії

Я мав провести ніч на землі надії. Цього разу я припинив на хархурні, де Северард Леонард добро розповів мені останні новини і gosip.

Нотатки з землі надії р.

Ви знаєте, що піонери не просто знайшли Замок Кавалєрів Чорної Абіс. Вони все ще на шляху до тихого шампуню досліджуються, скажуть, що є рідкісна трава виростає, але тут можна зібрати тільки в повній місяць.

Нотатки з землі надії

А також, уявіть, Olivio і Thunderbolt тут зробив новий меч, красивий, конгаційний, я думаю, що мені потрібно підняти ціну моєї їжі, хочу купити. І я не хочу відкривати нові шини.

Нотатки з землі надії

Говорячи резидентів... Ось вже давно, майстри зібрали всіх по дереву, не розуміли, що вони там були, турнір або щось, але багато людей зібралися, всі потіли один на одного, і вони дали гроші. Тоді вони прийшли прямо до мене, до тавер і прийшли, така партія тут...

Нотатки з землі надії р.

В цілому, відвідайте нас частіше, завжди привітайте до дорогого гостя. Ми часто маємо новини, потім щось буде побудовано там, а потім щось буде введене тут. Румор має це, що незабаром для того, щоб деякі битви заплановані, це просто гармати і лікарі...

Нотатки з землі надії