Відповідайте ці 10 питань, перш ніж придбати

519062

В осені ми часто відчуваємо, що не більше сил. Днів скорочуються, мотивація зникає і ви просто хочете встановити сигналізацію на пружину.

МиВеб-сайт Далі згадуємо читовий аркуш з Яни Горбовська з блогу "Гармонія Seeker". Задайте собі ці 10 питань в цій точці.

Якщо це сталося більше половини години або години тому, пити скло і просто дозволити собі дихати.

Якщо більше двох або трьох годин тому, їсти, але будь ласка, не варення бутерброду, але що містить білок.

Коли ви їстите. Наш мозок смішний. Коли він голодний, замість того, щоб вирушати до найближчого кафе або до холодильника, він починає витягнути білу екзенціальну і соціальну проблему.

Hypodynamia, мій ароматний пряник, є чимось магічним заклинанням, що викликає демон депресії і втоми. Здавалося б, в миру, і ваша енергія буде повністю і буде накопичуватися. Ах немає. Еволюція заблокувала нас в русі, а в нашій енергетичній енергії тіла не береться ніде.

Найлегший спосіб подарувати собі трохи щастя і міцності, щоб бігти і рухатися за сорок хвилин. Якщо у вас є тренажерний зал, перейдіть до нього: про годину після активного тренування ваш мозок отримає дозу радості гормонів і ви будете відчувати себе краще.

Коли ми не бачимо результатів наших дій. Тут можна переїхати: переключіть на іншу активність, де ви закінчите щось.

Напишіть лист. Зберіть список відтворення. Вакуумне приміщення. Зроби щось, що дає вам відчуття контролю і почуття «Я добре. Я зробив. й

Це рішення, на жаль, не швидкий, але навіть єдиний прийом яблук з грушами в організмі може полегшити стан довге.

Ми, як правило, очікуємо похвали та затвердження від інших, оскільки ми очікуємо від батьків, як дітей. Якщо ми виростимо, ми повинні стати нашими батьками. І в той час, коли ми хочемо, щоб соціальна затвердження, важливо пам'ятати себе.

Ця ідея є складною для деяких (Я знаю, що я ходив через неї теж), але це фантастично. Ви завжди є щось всередині (або зовні), яке вам подобається.

Якщо це був день до вчора, або навіть якщо це було недавно, але не більше шести годин, відкласти всі рішення до сну вісім.

Якщо ви не можете уникати рішень, зателефонуйте за допомогою знайомого, з яким ви часто проконсультуєте. Навіть якщо його порада є дратівливою, є ще хороший шанс, що він правий, і ви просто хочете спати (ми не маємо місця в нашому тілі, що не страждає, якщо ви не отримуєте достатньо сну).

Я не розкриває секрет цієї хитрості, але він працює як хитрість з порожнім кроликом капелюха. Знайти когось поруч або онлайн. Прийміть близький погляд на нього або подивіться, що він робить. Знайте причину, щоб щиро - щиро! Робимо це (приблизно з повагою). Випийте чашку чаю, отримайте бізнес.

У житті є одне з найважливіших речей. Діти, які не захоплюються достатньо, виростають непристойним і дратівливим. Дорослим, які не хворіють частіше і швидше втомлюються.

Якщо ви не заховані з кимось протягом тривалого часу, не соромтеся попросити друзів за гомілками або повісити кішка / діг. П'ять хвилин теплої гнилі може врятувати світ, не кажучи вже про настрій і силу.

7315669

Величезна паліція завдань на роботі, інтенсивне навчання, часті аргументи з близькими - все це може не здаватися важливим для нас, але смокче сила, як ніби крило. Якщо ви об'єктивно добре і працювали важко / нервові / зайняті, то пити воду, знайти горизонтальну поверхню і лежати, покласти подушку під колінами.

Дихання: дихання повільно для п'яти барів, linger на вершині, і повільно видихає вісім. Скажіть його знову. Увімкніть, як це протягом десяти хвилин, спостерігайте дихання і не відцентруючись на думках, які прийдуть до розуму.

Подбайте

Джерело: Harmony Seeker
Попередній перегляд фото Ірини Юл

Дивитися також.
Познайомитися з депресією для людей, які думають все
12 Сигнали тіла для внутрішніх емоційних проблем

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/12-signalov-nashego-tela-o-vnutrennih-emocionalnyh-problemah-1334265/