Гідрогенний перекис: дивовижні цілющі властивості і застосування

Гідрогенний перекисНастає в різних формах і концентраціях. Наша країна виробляє в основному перигідрол і гідроперит.

Зволоження, або Solutio Nudrogenii reroxidi diluta, найпоширеніша форма перекисного розчину (міст 2.7-3.3% H2O2), який продається в аптеках без рецепта в пляшках 25 мл. У медицині розчини H2O2 використовуються як зовнішній антисептичний засіб для ран, розрізів і подряпин, для миття і полоскання для стоматиту, ангіни, гінекологічних захворювань. При контакті з пошкодженою шкірою і слизовими оболонками перекис під впливом каталази розбиваємо з виділенням кисню, вбиває бактерії і зупиняючи кровотечі. Містить стабілізатори, включаючи свинець і фенол.

р.

гідроперит (Гідроперитум, синонім з надгідратом) таблетки з вмістом перекису 35%й Це з'єднання перекису водню з сечовиною. Легко розчиняється в воді і спирті, використовується у вигляді полосок і миття (1-4 таблеток на склянку води). Одна таблетка відповідає 15 мл (1 ст.л.) розчину перекису водню 3%.

Для отримання 1% розчину 2 таблетки слід перемішати в 100 мл води.

Хірурги перед роботою «блудрий» 1% розчину перекису: 5 мл рідини 5 хвилин натерти до ліктя (для утворення піни додати трохи води), потім змити. Процедура повторюється двічі.

Щоб полоскати рот і горло Одна таблетка на склянку води досить – виходить 0,25% розчину перекису водню. (Шкількі вареники знайомі з хімією знають, що таблетки гідроперіту приймають в поєднанні з ангіном для створення домашньої димової бомби.)

Таблетки використовуються зовнішньо (замість перекису водню) як дезінфікуючий і дезодоратор при запаленні слизових оболонок, шкіри, деяких гінекологічних захворювань.

6% Х2 О2в таблетках або розчині - складова багатьох фарб для волосся. Не рекомендується для внутрішнього використання.

30% Х2 О2Клас реагенту використовується для хімічних експериментів та інших наукових експериментів. Містить стабілізатори. Не підходить для прийому.

Також існують концентрації: 32%, 35% і 90% H2O2

Пам'ятайте, що будь-яка концентрація перекису вище 10% при ввезенні всередину може призвести до серйозних наслідків, включаючи пошкодження шлунково-кишкового тракту.

Зовнішнє використання перекису водню

Крім обробки подряпин і зрізів, перекис водню використовується як компреси, тертя і полосканняй

Про рекомендацію І.П. Неймивакіна,полегшення болюдо заспокійливого місця протягом півгодини потрібно нанести компрес на 1-2 чайні ложки 3% перекису водню на 50 мл води.

Для екземи і псоріазуВін також радить змащувати плями і висипання 1-2 рази на добу, поки вони не зникнуть. Це також може позбутися від грибка на ногах і бородавок.

Коли ви робите.Ватний тампон просочений перекисом, який слід укладати в уражений вухо, добре допомагає - спочатку розчином 0,5% (1 гідроперит таблетки на 100 мл води), потім з 3% розчином.

Пероксид є актуальним і як зубна пастай Для цього вичавіть трохи паста на каструлі, додайте трохи соду випічки і кілька крапель 3% перекису водню до неї. Цей інструмент відмінно дезінфікує і відбілює зуби.

Використовуйте H2O2 і так званідіабетична стопай Багато досвіду діабетики, що посилює біль стопи (це називається синдромом діабетичної стопи). Вони допомагають ванн з перекисом водню.

Для догляду за обличчям.Рекомендується протерти шкіру після миття ватним тампоном, замоченим в 3% перекису. Ця процедура відновлює окислювальні реакції в шкірі, які турбуються миттям з твердою водою, особливо з милом. Крім того, відмінно допомагає прищі і прищі. Не забудьте промити обличчя прохолодною водою (Я додаю від себе: власники занадто сухої шкіри краще не вдатися до такого засобу).

Для зберігання овочівв чверті склянки води додають 30 крапель 3% перекису. Овочі протирають і залишають на 20-30 хвилин, потім промивають і висушують. Це знищує пестициди, тривалий зберігання і зберігає їжу свіжим протягом тривалого часу.

Використання перекису водню ікухня-очищувачй Для миття кухонних шаф, холодильника, плит, посуду на 5 л додають 50 мл 3% перекису. Крім відмінної дезінфекції, на кухні з'являється ще один ефект - тонкий і приємний запах свіжості.

Для маринування м'яса (риба, птах) В будь-якій страві, крім алюмінію. До води додають трохи 3% перекис водню (50 крапель на 200 мл води) і продукт його заливають. Залиште в холодильнику півгодини, потім промийте - тепер можна почати приготування їжі. М'ясо (риба, птах) з такою замочуванням позбавить від багатьох бактерій і токсинів.

Для поливу побутових і садових рослинДо води додають трохи 3% перекис водню (60 мл на 3 л води). Вода або обприскувати рослини цим складом. Це знезаражує грунт і захищає від шкідників.

Рослини люблять дощову воду набагато більше (за наявності перекису водню), ніж вода водопровідна. Однак при підвищенні забруднення повітря, токсини в ньому стають більш корисними сполуками, що впливає на якість дощової води. Щоб компенсувати, багато фермерів в Європі та США підвищують врожайність рослин шляхом обприскування їх розведеним перекисом водню. Ви можете застосувати цей метод до кімнатних рослин шляхом додавання 20 мл 3% перекису водню на літр води. Якщо ви хочете отримати ефективний і безпечний інсектицид, обприскайте рослини наступним сумішом: 100 мл 3% перекису водню, 100 г цукру і 2 л води.

Використання перекису тапральняй H2O2 - відмінний відбілювач. Три столові ложки 3% перекису можна додавати в пральну машину разом з порошком (для білої білизни).

Схеми введення перекису водню

Американська версія

Фахівці товариства підтримки H2O2 - ECHO (Ed Maccabe, George Williams) розробили наступну схему прийому перекису. Як вони самі зауважив, «... це лише пропозиція, але вона базується на багаторічному досвіді і звітах від тисяч користувачів. Ті, хто вирішив рухатися в повільному темпі, не варто очікувати швидкого ефекту, але це також варіант. Програма не подається в камені, вона може бути адаптована до індивідуальних потреб. Прийом тричі на день.

День - Кількість крапель:

• 1-й до 3
  • 2-й до 4-го
  • 3-й до 5
  • 4 до 6
  • 5 до 7
  • 6 до 8
  • 7 до 9
  • 8 до 10
  • 9 до 12
  • 10th - 14th
  • 11 до 16
  • 12 до 18
  • 13 до 20
  • 14 до 22nd
  • 15 до 24
  • 16 до 25th

25 крапель тричі на день можна залишити з 16 по 21 день, після чого можна закінчити курс.

Пропонуються такі параметри:

1) 25 крапель раз на тиждень;

(2) 25 крапель один раз на три дні протягом двох тижнів;

(3) 25 крапель кожні чотири дні протягом трьох тижнів.

Примітка: Американці використовують неправильний перекис, який продається в аптеках у вигляді готового 3% розчину і містить стабілізатори, включаючи фенол. Вони розбавляють улюблену їжу 35% H2O2 з дистильованої водою до концентрації 3-3,5%. Але також використовується аптека 3%.

Для enemas. 2 столові ложки 3% перекису беруть на літр дистильованої води. У товстому кишечнику Lactobacilli виробляють перекис водню, який гальмує розмноження бактерій Candida присутніх. Коли остання посилюється бурхливо і неконтрольована в кишечнику, вони керують, щоб уникнути природних систем управління і захоплення інших органів, викликаючи так званий синдром хронічної втоми і алергічний гіперчутливість. Пероксид руйнує шкідливі бактерії і віруси, запобігаючи захворюванням кишечника, вагінальним захворюванням, захворюваннями сечового міхура. Це в таких випадках, які є ефективними. Для досягнення стабільних результатів необхідно відновити здорову флору в кишечнику - пити більше молочних продуктів.

Для інстиляції в носі 10-15 крапель перекису додають в 1 ст. води. Повна трубка повинна залити в кожну ніздрю. Засіб застосовують при застуді, синуситі, синуситі, грипі, шумі в голові.

Внутрішній варіант

А. П. Неймивакін не рекомендуємо вживати більше 10 крапель на прийом. І тільки половина години до їжі або на півгодини після неї. Перекис слід приймати протягом 10 днів і почати краще в запобіжному режимі, з 1 крапельою на дозу 3 рази на день.

День - Кількість крапель (2-3 ст.л.):

• 1-й до 1
  • 2-й до 2-й
  • 3-й до 3-й
  • 4 до 4
  • 5 до 5
  • 6 до 6
  • 7 до 7
  • 8 до 8
  • 9 до 9
  • 10th - 10th

Після 10-денного курсу береться перерву 2-3 дні. Потім для профілактики захворювань приймати 10 крапель тричі на день кожні 3 дні протягом двох місяців.

Г. П. Малахов пропонує свій режим лікування.

Перші 10 днів, щоб пити перекис, слідувати за схемою Неймивакіна. Тоді ж ви повинні залишатися на 10 крапель на половину склянки води перед сніданком і ввечері. Потім потрібно взяти перерву і взяти наступний 10-денний курс. Здорова людина порадує проводити такі профілактичні курси кожні два місяці.

Після спроби як профілактичний курс, я зупинився на 5 крапель перекису фармації - 3 рази на день протягом 10 днів. Після того, як я захопив 10 днів і зробив ще один 10-денний курс. Повторити курс 4 рази на рік, раз на 3 місяці. У разі розведення гідроперіту таблетки в пляшковій питній воді (некарбонат!) перед утворенням 3% розчину я відвертаю 10 крапель цієї суміші на чверть склянки води 3 рази на добу (курс однаковий). Гідроперити можна вільно придбати в аптеках.

Я скажу вам прямо. Я не вірю, що варто приймати більше 5 крапель аптеки 3% перекису на прийом (доза щоденно становить близько 15, максимум - 20 крапель). Нехай вміст фенолу і веде там недбалий, і вони вводять наш організм без перекису весь час - з брудним повітрям і водою, консервовані продукти і інші шармії сучасного життя, однак, і з цією невеликою кількістю, не варто перестаратися.

Однак кожен організм є індивідуальним. Якщо ви не відчуваєте ніякого ефекту при використанні невеликих доз H2O2, спробуйте збільшити дозу по одній краплі за дозу, поки ви відчуваєте благотворний ефект. Неперевершено, якщо доза приносить явний дискомфорт, знижують його по одному краплі на дозу, поки вони зникнуть. Кількість крапель, при яких ви відчуваєте стрибок енергії при відсутності побічних ефектів - це оптимальна доза.

Що знати при прийомі перекису водню (H2O2)

• Чому пити перекис на порожньому шлунку? Важливо, що розчин H2O2 отримує в порожній шлунок (на добу до їжі або три години після їжі). В іншому випадку від його взаємодії з харчовими бактеріями, печією та навіть блювотою. Крім того, деякі дослідження показали, що якщо H2O2 реагує в шлунку з молекулами заліза і невеликими кількостями вітаміну С на стінах, це створює шкідливі гідроксильові сполуки.
  • Деякі люди приймають H2O2 безпосередньо перед сном. Не можна спати довго. Це пов'язано з перебігом енергії, викликаної збільшенням кисню в організмі. Тому не користуйтеся перекисом перед нічним відпочинком.
  • У перші дні прийому перекису Він може викликати м'яку нудоту, яка незабаром зникне. Якщо це не сталося, це ще не варто переривати курс - потрібно зменшити дозу до повного зникнення нудоти і довести процес до кінця. Це те, як відбувається цілюща криза – коли смертельні бактерії і їх токсини швидко залишають своє тіло, деякі (не всі) люди можуть відчути втоми, діарея, запаморочення, лихоманка, нудота. Не потрібно, але це можливо. Якщо ви кинути все навпіл, ви не будете закінчити всі вороги, але тільки зміцнити їх. Виготовляючи низькожирний кефір (до 2%) або несолодкий йогурт допомагає позбутися від нудоти і відновлює корисні бактеріальні мікрофлори в шлунку.
  • Пероксидні курси надзвичайно небажані, щоб поєднуватися з курінням У цьому випадку шкода від них буде більш ніж добре.
  • Прийняття перекису всередині абсолютно протипоказана, якщо У вас була пересадка органів. H2O2 сильно стимулює імунну систему, і вона може насильницько "розіймати" проти "виходу", відхиляючи його.
Гідроген оксидні ванни

Існує теорія, за якою в шлунково-кишковому тракті, ефект H2O2 ослаблює, і при прийомі ванни, перекис діє по всій поверхні шкіри.

Якщо ви не завадите перекисувати всередину або випробувати занадто неприємні відчуття, то вдатися до ванн. Для їх приготування можна використовувати як 3% розчину, так і таблетки гідроперіту.

Рекомендується додавати в ванну 500 мл 3% перекису (10 флаконів 50 мл), попередньо розвести в воду. Необхідно залити рідину в ванну, попередньо залити теплою водою, і лежати в ній протягом 15-20 хвилин. Замість 3% перекису можна використовувати 20 таблеток гідроперіту. Для тонізуючого ефекту необхідно покласти половину склянки морської солі і соди для випічки в воді.

Після лазні корисно взяти холодний душ, щоб додати озону до цілющого ефекту перекису, бульбашки яких присутні в струмках холодної води. Е.-К. Розану в його дослідженнях підкреслюють, що спільне використання перекису водню і озону дає синергетичну дію – іншими словами, вони посилюють дію один одного.

Внутрішньовенне введення перекису водню

Вперше внутрішньовенна H2O2 була використана в 1920 р. в Індії, коли британський лікар Т.-Х. Оливець лікував 25 індіанців пневмонії у критичному стані. Після процедури мортальність у них знизилася на 48% порівняно з стандартом (в цей час) - 80%.

У лікарні це робиться наступним чином. 3% перекис водню розбавляють 200 мл розчину саліну (0,03% отримано). Повільно вводять внутрішньовенно, починаючи з 2 мл і поступово додаючи до 10 мл. Доза може змінюватися залежно від ступеня тяжкості захворювання.

Не варто йти на сміливий експеримент - самостійно вводити себе з аптекою 3% перекису, розбавляючи її до потрібної концентрації. Ще одне рішення H2O2 вводять в вен. Для цієї форми лікування слід знайти лікаря, який знайомий з правильним препаратом фармацевтичного класу H2O2 - внутрішньовенна іотонічна рідина для крапельниці. Американські клініки, які займаються лікуванням перекису, в першу чергу ретельно обстежують організм пацієнта. Весь курс здійснюється в установці лікарні, де пацієнт перебуває під постійним наглядом.

Настій триває дев'ятдесят хвилин і проводиться один раз або три рази на тиждень (разом п'ять разів, якщо хвороба гостра). Кількість і тривалість ін'єкцій перекису залежить від природи захворювання. Під час процедури пацієнт відчуває відчуття тепла - і нічого більше.

Якщо ви вводите розчин зі шприцом в домашніх умовах, і навіть з недосвідченими руками, результат можна розгорнути.

І чергове попередження. «Абсолютна протипоказання внутрішньовенної та внутрішньоартеріальної адміністрації перекису водню: афібріногенемія, капілотоксиноз, тромбоцитопенічний гній, гемофілія, гемометична анемія, синдром DIC. Однак я хотів би попередити, що внутрішньовенне використання перекису водню бажано тільки під наглядом лікарів. Неймивакін І.П. Гідрогеновий перекис: міфи і реальність. SPb., Dilya, 2007, р. 96.

Гідроген перекислення

Автор цього методу – Білл Мунро, адвокат з лікування перекису, який не має медичного навчання. Він має веб-сайт, де він передає свій особистий досвід.

Я занурю 3% перекис протягом 13 років. Він допоміг мені боротися з меланоми і раком простати одночасно. Для процедури використовується нісовий спрей з розпилювачем.

Спочатку потрібно придбати будь-який назальний спрей в пляшці, з якого можна відкрутити обприскувач. Вилити вміст і стерилізувати пляшки в гарячій мильній воді. Далі ретельно видаліть все мило.

Залийте в порожній і чистий флакон 3% перекис водню, викрутіть обприскувач. Відкрийте рот, направте кінчик в горло, натисніть для бризок і дихайте в різко. Зробіть 5-6 таких дихання (не спрей перекис в носі!).

Я роблю цю процедуру 4-6 разів на добу. Якщо ви хочете позбутися від вірусу, зробіть це кожні 2 години або так. У 36-48 годин хвороба пройде.

У 69 м'язи були настільки жорсткі, що я міг важко отримати з ліжка. Я колись отримав руку на книгу з кисневою терапія. Я зацікавила те, що написано в ній. У книзі представлені три варіанти. Пропонується розвести перекис водою і пити, приймати ванночки або звернутися до лікаря для внутрішньовенних настій. Я не схожий з цими методами.

Після тижня або два я вирішив, що найпростіший і найефективніший спосіб зробити це було вдихати 3% перекису ротом, щоб потрапити в легені. Я заповнила порожню пляшку 3% перекису водню і почала думати про дозу. Я вирішив почати з однієї «свербіж». 4 рази в день. Курс пройшов близько місяця. Я скоро помітив, що я почав дихати вільно, вдихаючи і без зусиль. Тоді я змінив час інгаляції. Тепер вдихнув 2 рази вранці і вночі. Я використовую для сну з ротом відкритим, тому що вдихання носа не дала мені достатньо повітря. Я скоро помітив, що я дихав тільки через ніс.

З тих пір моя дружина і я вдихнув перекис водню і забуваючи про застуди, спазми м'язів і інших неприємностей. Ви можете перевірити, як це працює, приймаючи загальний або біохімічний аналіз крові до і після двох до трьох тижнів курс інгаляцій. Ви побачите, що віруси не можуть вижити в кисневому середовищі. й

Багато прихильників Munro відзначили, що цей метод введення перекису допоміг їм. Позбутися від алергії, астми, отруєння кишечника, бронхіти, грипу, артриту та деяких інших захворюваньй

У той же час інгаляції H2O2 при цьому концентрація ніколи не була перевірена лікарями в клініках. Деякі експерти у своїх статтях відзначають потенційну небезпеку цього способу. Це не сама концентрація, яка викликає неприємні наслідки, але інші причини.

Симулятори і люди, які призначають (або не призначають) медикаменти, Ви можете зіткнутися з серйозними проблемами при використанні інгаляційної терапії. Коли H2O2 входить до легень, реакція окислення забезпечує деякі токсичні речовини безпосередньо в кровоплин. У курців це може призвести до перекидання нікотину, викликаючи серцеву недостатність. Не відомо, чи відбувається аналогічна реакція з пилом і шкідливими забруднюючими речовинами, як правило, не входить в кровотік через легені. Але обережність ніколи не болить.

Цікаво:Метод професора Немивакіна: перекис водню H2O2

11 Шляхи використання водню перекису ви не знали про

Ми можемо зробити це. Більше ніжної інгаляції: додаємо перекис до гарячої води і подихають рот над парами на 1-2 хвилини.

На основі книги Ольги Афанасьєва «Хідрогенський перекис – природна медицина»

Джерело: rodoswet.ru/perekis-vodoroda-lechebnye-svojstva-primenenie/#more-13746