354
Світлодіодна установка Bruce Munro: поле світла в австралійській пустелі
Легка інсталяція Bruce Munro дуже популярна з аудиторією, і це не випадково. Ліси і поля, наповнені тисячами світлих світлодіодних кольорів, дійсно приголомшливі. Після серії цікавих проектів Мунро вирішив створити поле світла в серці австралійської пустелі. Сонячна сонячна енергія Австралійський світлий поле.
Бруце Мунро надихнула створити поле світла через Австралійську пустелю в 1992 році. Він був особливо вражений нескінченними полями квітів, які вибухають баранини, коли він починає дощ. У зусиллях повторювати те, що пила Мунро, він створив проект енергозберігаючої установки освітлення, яка повинна нагадувати цвітаючі експонати. «Я хочу, щоб моя інсталяція в Австралії була якомога більше людей. й
Поле світла в парку Улуру складе з 3,290 км оптичного волокна і повністю заряджається сонячною енергією. У той же час дизайнер відзначає, що його команда приділяє особливу увагу збереженню природних ландшафтів та вегетації парку: «Ми будемо вкрай обережні при установці наших світлодіодних світильників». Ніжне світло від установки заливають від вечірки до світанку, так само, як і є достатня кількість сонячної енергії, яка накопичувалася протягом денного світла. Звісно, блискуча «Водерландія» найкраща за ніч.
Джерело: /users/78