Еко-відпустка на Драгобраті

Ви хочете відпочити в екологічно чистому місці? і що в Україні? і це буде добре не дорого? і що гірська вода і повітря чисті? Таке місце!!! Я рекомендую вам піти в гори. «І гори не очищаються всюди» – ви скажете, і я погоджуюсь! але я хочу розповісти вам про місце, де немає кілометрових паркувальних лотів і кіосків з швидкою їжею, немає експрес-дорігів і тому не так багато автомобілів. Помешкання розташоване в 30 км від м. Рахова (Прикарпатська область). Здійснено переїзд, тому що місцеві жителі зробили бізнес для підйому туристів на гору особливим транспортом.

Сама поїздка екстремальна! Кожна 10 метрів дороги – це скелі зліва, потім справа, камені, які прагнуть пасти з гори до дороги, коротко, гарантується пристрасть. Сходження на гору ви будете здивовані краями неприпустимої краси. На Драгобраті, якби час йде повільніше, коли місто вже спекотне літо, це свіжі, прості і на схилах гір можна грати сноуборди, так як сніг ще не розтопився.

Серед численних підборів рекомендуємо «Зелена Дача».

Зелений будиночок сховав серед старих сутінків, як ніхто не зрізав їх під час будівництва, щоб збільшити територію.

Хоча територія не мала. Є три альтанки з дерева в різних частинах ділянки, особливо добре, він буквально захований за молодими ялинками.

Для зручності відпочиваючих влаштовують пікнік з барбекю. Я хочу відзначити, що чистота і екокультура мають особливе місце тут. Власник живе тут, сприяє тому, що їх будинок і територія зберігаються в спеціальних чистоті. Рука не піднімається, щоб викинути десь сигарети, алет або шматочок паперу, все чисто, всюди є сміттєві банки, трава виходить зеленою, квіти виростають. Також слід сказати, що сміття береться з гори і висаджується. У вільний час від походу в горах, водоспадах або озерах можна їздити на конях, зняти велосипед, грати в баскетбол, більярд, настільний теніс, піти в сауну або просто насолодитися тишею гір, сидячи на традиційному карпатському гонці.

Замовити відпочинок можна за телефоном 096-511-17-33 або 066-521-01-37

Джерело: /users/117