Історичний Карнавал Саварі

На фестивалі зацарював атмосферу римських часів, відіграють приголомшливі виступи, які не залишать байдужим нікого. Історії Саварі Карнавал давно відомий у всьому світі як один з найбільших культурних подій Угорщини.

Битви римських гладіаторів з німецькими солдатами, бортами австрійських лицарів з угорськими військами, різнокольоровими фестивалями нового хліба та чотирьох елементів, народними танцями та багатими грими, винними бенкетами, музичним процесом по вулицях міста та театральними виставами, нарешті, спеціальними розважальними та освітніми дитячими програмами - все це і багато більше чекає гостей, які приходять з усього світу, на цьому історичному карнавалі.

Основні події відбуваються на центральних вулицях міста, але в рамках фестивалю також беруть участь околиці.

Це місто Угорщини має дуже багату історію двох тисяч років. Стародавнє ім’я міста Саварі, а це історичне ім’я іноді використовується частіше, ніж сучасна. «Саворія» включає в себе культурні заходи, міжнародні фестивалі, міську площу, готель та найбільший легіон Європи. Сав'я була заснована імператором Клаудісом в 43 до н.е., на знаменитій торгівлі "Амбер Route", а місто почав розвиватися швидко завдяки такому вигідному положенні. Досягнення Саварію продовжувало протягом чотирьох століть, до тих пір, поки не відбувався потужний землетрус. У музеї Саварі, найбільший музей в районі Преданубу. У XVIII ст. після створення епіскопату указом про імпресію Марія Тамса. Сучасний вигляд міста визначається будівлями XVIII-XIX ст. в стилі бароко та класичного стилю. Характеристика будівель міста є кафедральним собором, Палацом єпископа, Будинок Кан.

У перші століттях нашого століття був побудований культ єгипетських богів Isis на території паннонії, а храм, присвячений Isis. На сьогоднішній день цей храм і добре збережена синагога.

Джерело: /users/155