Люди не люблять мене, але чому вони будуть любити мене? Чи можу я ставити їх з бонусами? Він зробив. Сукня, що ебать код. Як ще? Ви не можете бути людиною з цими жилетами. Макакі, ебать. З іншого боку, не буде занадто багато... - такі несмішні думки з вчора опинилися в незайманій голові Сергія Паліча Убого. Що потрібно зробити про це! - товста, жирна лапка ручним чином натискається на червоному кнопці. Ви думаєте, що ви не вимкнено вчора? Я не скажу, що це не пізній коньяк. Ви знаєте, що я почерплю тебе. Голос секретаря-референта був сухий, як степ Гобі влітку. - Хмм! Так, Світлана Аркадіївна, знайти мене гумовий завод, який може виробляти ... добре ... до Це буде зроблено... - Хто? - Я бажав попросити Поор, але селекціонер вже скаже з короткими рогами.
Через кілька годин, два занурення особистих речей в офісі Сергія Паліча в одній шкіряній куртки Vetnam-Cherkizov. ВАТ "Ерос-Терез" - Паліх перплексно перетворив сталеву картку, дві неголені чоловіки сіли перед ним. «Екстрараційна сільська тихніка жизин, поважна», – пояснив. Я луничка mirektar, і цей друг шахти, Jonic, він з мене. - Ви бачите, що проблема - Кицька розпушила свою краватку переконливо, - Я не люблю персонал ... -Ах! Слухати! Ти такий брелок-картон. Ми будемо раді! Ви хочете бути мандоном, ви хочете бути razin phaloimitator, ви хочете бути goliy baba, ви хочете бути щуром, ви хочете бути darago, jonik і я буду зробити вас. Ви хочете новий автомобіль? Просто трохи даних?
Тексти пісень, а це означає: Я буду вбити вас! подумав погану Світлани Аркадіївни та посміхатися на відвідувачів на миті. Хочу зробити гумову копію себе. Аах! Сатан загрожував режисеру брудним пальцем, розширюючи два ряди золотистих зубів в посмішки. - Дірка в буті, який розмір зробити бузковий? - діловий запит Джонік: замовлення явно не дивно. до Який отвір! Ви тут! Я гонна зателефонуйте безпеці, ви отримаєте отвір у вашому асолі! Послухайте мене першим! – Сергій Палич очищений. Так мені потрібна гумова репліка для мене, щоб покласти її для співробітників, так що, як японська, вони можуть зламатися на ній, як, там, дати її педель, сказати, пара торіонних, щоб видалити атмосферу цього натягу, макаки з цим, я трахнув спробувати. Це тиждень для вас, jigita! Ми кладемо гроші на Ваш рахунок, ми не зашкодимо вас. На слово «знижка», особи друзів розтяглися. до І готівку! - видихала директор "Ерос" - Все право...Погляд! Ми побачимо в тиждень!
Точно через тиждень, в хостійкому визволенні задньої кімнати офісу, гублін-подібної гумки в старому костюмі Поор. Для того, щоб ніхто не мав сумнівів, на грудях монстра була гумова пластина "Гініральний деректар Убогій "Еростекход" ВАТ"
- Ну, Светик, великий хлопчик, слухайте! Сергій Паліч урочисто шок у повітрі у форматі А 4. - Я всі вуха! Светка виглядала торіонно на зап'ясті, прикрашений свіжим браслетом. Виконавці кладуть на тонкі окуляри, запонували його щоки і сказали:
Прикус Патамушта в нашому канторі фламінго психануралагічний апстанофка, замовлення 1,1 км Я залишаю приміщення до високої ефективності. 2,2 км Працівники Fsem можуть збити цей фарширований чоловік, використовувати качки і піну в зміні взуття. 3. У Ви не можете зіпсувати фарширований блинчик pivazza на nuya pajagia, patamushta ana rattling і я не схожий на це і pajar може бути на etova. 4. У Не прокидається.
Генеральний директор Ю.В. Убогій. 5 хв Руки були як японські.
- Як це? - Сероженка! Шин! Чи реальні трюнкони? - Світка! Фах! Я маю на увазі замовлення! І ви відкрили рукавицю! – претендований на флоу Сергій Палич. Я зловив кожне слово, мій пан! Аркадова граціозно продемонструвала глибоку декольте. Уг! З повагою! Зателефонуйте мені... boob?...uh...csis?...uh! У готелі, що вийшов. - ? - Ну, це, що завжди дрочить пиво на фуршеті. А! Адміністратор системи. Дівчина. - Вино! otminetstrator ... чорний. Про нас Світлана ретіред, весело породжує круглі секретаріальні стегна.
до Так слухайте, Женя, тут! Поганий чоловік кладе руки на вузькі плечі sysadmin. Перш за все, ви чорти йти для роботи в джинси? Непристойний адміністратор натискав на стілець в очікуванні брутальної маси. По-друге, я поставив фарширований людина там, ви знаєте ... Хочу організувати цю камеру біля неї так, щоб я можу дивитися все на комп'ютері. - Веб-камера - меланхолі помітили Женечка. - Поставте ебать там! Головне - відеоспостереження. І стрічка! Ви приїжджаєте до мене, щоб повернути на комп'ютер, кожен ранок, в дев'ять, як байонет! Зняти джинси і вирізати волосся. Що ви шукаєте? Запустіть ляльку кілька разів, це буде краще! Вони трахаються хіппі. Znchizza, я на діловій поїздці, у вас є три дні для запуску обладнання. Ви все ще тут? Я приходжу і запитаю!
Через тиждень, освіжаючий і засмаглий Сергій Палич ретельно вивчили плоский екран ноутбука. Поруч, в Г-подібній позі, непристойно вирізаний людина в сумці підійде зігнути вниз, в якому, з утрудненням, можна виявити сисадмін Женка, які витримали, через зміну образу, протягом десяти років. Тепер, Сергій Палич, ви натиснете цю кнопку двічі і подивіться її онлайн. Говорячи в людській мові, що вразив її нижню губу болісно. У реальному часі Женечка миттєво реагувала, тобто тепер, в даний момент. На екрані монітора з'явіўся поризинський монстр, одягнений в motley Азіатська robe над костюмом. - Освітлення! Фах! Хто сказав так? Де є пап'яма?! І сам засмаглий Світлана Аркадіївна перебігла в головний офіс з проблемною хатикою: Туркмени прийшли! І вчора тільки видали Узбека ... і сьогодні не встигли ... savages, вони мають такі подарунки ... як знак поваги. - Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ну, Придбання командування «відкрити» за власними коштами Женечка з швидкістю машинки: Але ми маємо записи на тиждень ... прокрутка ... може бути в режимі подвійної швидкості ... Зачекайте хвилину! Прохолодити його вниз! І сповільнюється... Вишуканий екран ноутбука показаний від погрозної жінки в елегантній смузі, впевнено виглядає на фаршированій, вона збивається: Бірюкова читає журнали під час робочого часу, Микола Мойсевіч відідає перевагу комп'ютеру, Биков незадоволений зарплатою, а наша голова відділу відкидає свої інструкції без навіть читання. Ой! Свята хит. Сергій Палич перейшов ближче до монітора, приходять на те, що ще там? глянцевий кедант увійшов до колишньої темної кімнати з гідністю. Акуратно дивиться навколо, з словами: «Дир Сергій Палич, що я можу...» офіс dandy проходив навколо фаршированого тіла і зігнути низько. Вже недавно з'явився . . Що робити? Він не вірив очі. до О, здається, лизати ... це дуже ... ви ... це фаршировані ... Вона попередила, що вона не дивилася. -Пяльцев, ви... Hmm ... смарт, ви кажете, працівник? Чому? Ми повинні такі молоді, тому, цілеспрямовані ... - приварив Сергій Палич чарівно рожевий. Відео Зберігати! Прискорені люди побігають нервозно в комп'ютер. Женка зробила коментарі по дорозі: Ну, вона була Семенова, яка приніс вам, тобто фарширований торт, який вона пекла сама. Це головний бухгалтер, який просить допомогти в прийнятті ... це не цікаво ... Ой! Misha, ваш хауф, забив подарунковий набір ключів, він повинен черга для квартири. Це Єгорьєв з стерлетом - відпочинок в липні, Шишкіна просить до постанови, мисливський набір, ... Зареєструватися Загорнути його з ... хто це? Вітаю. Змащений клаптявим чоловіком рішуче перебігається в приміщення і, з усього, прописав змащений ляпас на фарширований чоловік, витягнув бамперову бороду і так само, як швидко вибігається. Ви захотіли вогнети його на довгий час, але він, як, експерт з обладнання та без нього, здається, нічого. З неприємних спогадів ви ще подарували дружину поїздку з корпоративу! О, ye! Я пам'ятаю -- я пам'ятаю -- як ...
Згодом Сергій Палич Убогій, п'яте ароматну каву, симпатична причина: - І все ж, у нас є хороша команда, підібрана, з такою командою, яку ми ..., Сергій Палич і не думають, що "ми ...", взяв ще один sip і натискав кнопку "підбирач": Svetik, будь ласка, підготуйте замовлення для звільнення цього, як його, Зібіна, або...