Що означає креслення, які ми не думаємо про креслення на папері?

Автором цього малюнка є творча і талановита природа. Це яскрава, чуттєва людина, з сильним еротичним видом світу (це свідчить про гіпертрофідний розмір і форма носіїв і очей, округлі вії, соковиті лінії). Підкреслено великі округлі форми в поєднанні з насиченням образу. «Ми повинні дивитися вперед, не назад», – розповідаємо, що реверсал картини: її правона частина (час придатності) переважає над лівою (пастою).

Людські фігури

Зверніть увагу на деталі. Якщо вони маленькі чоловіки, то, швидше за все, ви відчуваєте безповоротно або хочете виевакувати будь-які обов'язки. Коли ви зображаєте людину schematicly ("палива, паличка, огірок - це те, що людина вийшла") - ваш емоційний стан нестійкий, ви хочете закрити і нехай будь-кому поруч з вами.

1,1 км Керівник профілю та обличчя тіла – ви живете тривожно, викликане соціальним середовищем та потребою спілкування, повноцінне обличчя – ви відкриєте для спілкування, чим більше людина «повернулася», «відкривається» – тим більше, що ви прагнете уникнути зовнішніх контактів.

2,2 км Велика голова - орієнтується в першу чергу, подумкою, невеликим - платить мало значення для інтелектуальної праці, погано намальовані - показують сором'язливість і терміничність. Якщо ви ретельно промальовуєте обличчя, то ви дуже турбуєтеся про зовнішній вигляд і стосунки з іншими людьми, важливо для вас, як ви «мете одягом».

3. У Закривається, приховані або незнімні очі вказують на бажання уникати неприємних візуальних стимулів, небажання дійсно побачити неприємні моменти життя.

4. У Великі вуха – Ви чутливі до критики та залежності від думок інших, занадто малих або відсутніх – не хочете слухати інші погляди та позиції.

5. Умань Великі плечі або тіло – у вас є відчуття великої міцності або надмірної запобіжності з силою, невеликим – почуттям невагомості і невагомості, похилими плечима або глухим тілом – відчай, відчай, провини і відсутності життєвої енергії.

6. Жнівень Руки є символом міжособистісних відносин. Якщо ваші руки далеко від вашого тіла (сторонні) – ваші дії виходять з контролю, коли перехрещені на грудях – ви ворожі, за спиною або в кишенях – небажання давати в, компроміс, приколів до вашого тіла – у вас є труднощі в соціальному контакті.

7. Про нас Довгі ноги вказують на необхідність незалежності, короткі ніжки - ви будете відчувати почуття фізичної або психологічної незручності. Ноги широко розташовані - неправомірне нехтування і ігнорування співрозмовників і їх дій, ноги разом (особа стоїть «на рядку») - жорсткість в спілкуванні.

«Щоб зробити щось гідне, потрібно відрізати все зайве» – простота форми свідчить про те, що автор більш цікавий, щоб дістатися до нижньої частини речей, ніж займатися розмовами навколо куща. Флушинг навколо літер збільшує концентрацію людини на задачі, а також говорить про можливість утриматися від поспішних висновків. Відчуття гумору допомагає не зайняти життя занадто серйозно (світлові круглі елементи "х" і "f", багато простору, що оточує слово).

Поведінка автора не залежить від думки інших. Він «кішка, яка йде сама по собі» – легкий прес, поєднаний з центральним розташуванням тексту на сторінці, говорить про те, що, віддаючи перевагу бути в центрі подій, він не дуже любить зв'язуватися з обов'язками лідера, але може бути хорошим радником, маючи теоретичний розум. Звісно, ця людина не любить претензії і настоянки, схильна до специфіки і впевнена в собі вірність (великі вертикальні листи простої форми).

Особисті підписи: такі машинні креслення характерні для ванності та егоцентричної природи. Достаток власних муралів, автоматично відображається на аркуші під час розмови або мислення про проблему, сигнали, які ви занадто зафіксовані на власній людині. Час, щоб подивитися.

Квадрати, трикутники та інші геометричні форми: у вас є чіткі цілі та переконання, ви майже ніколи не приховуєте вашу думку, завжди наполегливо і наполегливо. Ви, як правило, надмірно пильні і обережні, тому намагайтеся виглядати більш легко.

Коломи і кільцями: кола, пов'язані між собою або вписані в одному, вказують на бажання приєднатися і брати участь. «Я відчуваю себе самотніми, я відчуваю, що я відключився з зовнішнього світу», – сигнал малюнків. По малюнку кола на папері, несвідомі підказки, які не вистачає дружньої участі і уваги.

Велика картина в центрі сторінки говорить: «Центр світу це мене, все інше – мої супутники». Смуга і округлі елементи малюнка скажуть: "Я хороша і люблю тебе все!" І вид з спини означає, "У мене втомилися від вас, і я пішов!" Автор характеризується ретельністю і повільністю. Творчість художника очевидна: в декількох елементах передається всі можливі повідомлення.

Тварини: Ваші поточні емоції можуть залежати від тварин, які оселилися на вашому папері. Якщо це тигр або вовк, агресія прихована у вас, якщо лисиця задумана, щоб обдурити десь, зайчик або кальмар – вам потрібна допомога і захист, лев – ви відчуваєте свою перевагу над кожним. Цей механізм схожий на алегоричне значення тварин і їх персонажів в казках, пристосувань і дитячих оповіданнях. Коли ви постійно зображуєте той же звір, птах або помилка, ви, швидше за все, порівняти його до себе, пишіть собі свої звички.

Спіралі, кола, або хвилясті лінії – це інші проблеми людей, які не турбують вас занадто багато, або взагалі. Ви навіть можете відчути м’яку емоційну кризу. Тепер потрібно стежити за своєю поведінкою, щоб не розгорнути і розбити на інших.

Стрілка: Це вектор, за яким ви навігуєте своє життя. Боротьба спрямований вгору - спрямованість на інші люди, вниз - самому собі, зліва - подивимося в минуле, праворуч - надії на майбутнє.

Розмальовка насичена еротичними мотивами - тема любові задоволення в даний момент не остання в списку речей, які оточують автора. М'які, плаваючі, елегантні форми говорять про занепокоєння художника для розкоші, а також її можливість уникнути прямої відповіді. У той же час вона приділяє пильну увагу дрібним деталями - як на малюнку, так і в житті.

Автор прагне захистити себе від проблем - це видно численні хрести, сітки, а також квітковий парасоль. Легкий тиск вказує на інтелект, а в поєднанні з петлями, спіральми і загальним насиченням сторінки - хороший творчий потенціал. У цьому випадку спіралі вказують на те, що людина здатна змінити напрямок мислення і враховувати різні варіанти.

Зірки: Ви хочете бути центром уваги, важливо для вас бути яскравими і завжди помітили. Але якщо ваш зірочок має занадто багато променів, або якщо ви зобразите їх окремо від нього, це може вказувати на депресивний досвід.

Квіти, сонце, хмари: життєрадісні квіти і сонечко впевнені, що ви щасливі, як телефонна розмова йде. Найімовірніше, слухаючи співрозмовника, ви по дорозі вже мріяєте, фантазія про щось приємне. Такі малюнки з вашою головою зраджують ваш оптимістичний настрій і доброзичливий настрій.

Хрести: Ти можеш заспокоїти почуття провини перед коханою людиною або якоюсь проблемою, що ви відчуваєте відповідальним.

Будинки та коробки: Симетричні форми показують любов замовлення, схильність до планування та розрахунку. Це те, що картина говорить: "Я не легко плутаюся, я знаю, що я хочу, я маю чіткі цілі і я буду сильно захищати мій погляд. й

Шахові поля: Звісно, ви знайшли себе в дуже неприємному або не менше важкому положенні. Якщо подібні зображення часто з'являються, то ви, швидше за все, страждають від прихованих комплексів, пов'язаних з нездатністю вирішити ситуацію або знаходяться в пошуку себе, ваш життєвий шлях, сумнівайтеся правильності вашого життя.

Бобові: Ви прагнете миру, гармонії та замовляти життя. Ви можете думати про створення сім'ї гнізда.

Тепер намагайтеся проаналізувати локшину, яку ви кладете, сидячи на нудній лекції, зустрічі або розмову по телефону. По дорозі графологія – наука з'єднання рукопису з характером людини – ще не визнана офіційною психологією. Вчені успішно доводять, що висновки, які роблять графологи, і навпаки. У той же час послуги графічнихологів заздрюють популярність, особливо за кордоном. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: /users/78