Що повинен бути ідеальним каблуком для жінки?

Всім відомо, що п'яні взуття допомагають жінці бути більш привабливими і сексуальними. Але часто жінки повинні поставити своє здоров'я на ризик або навіть поставити його на ризик. Ортопедист Михайло О'Neill виявив, що негативний вплив каблуків на здоров'я жінок можна мінімізувати, якщо ви вибрали низький каблук.

Михаїл О’Нілл знайшов, що п’ятий близько 4.5 сантиметрів, що ідеально підходить для здоров’я жінок. Крім того, виявилося, що ходьба в такому взутті з невеликим каблуком ще більш корисно, ніж в туфлі з плоскою підошвою. Звісно, краще, якщо ви одягнете п'яти взуття не більше 20 хвилин, а потім потрібно взяти коротку перерву.

У наш турбулентний час це насправді не можливо. Якщо жінка постійно носить високі підбори, коли ходьба, вона повинна підняти її п'яти набагато вище, ніж вона повинна бути через високі підбори. І як це робить, центр переміщення ваги вперед. Щоб компенсувати це, жінка повинна закріпити нижню спину - це жахливо зіпсує позицію хребта.

Любитель високих підборів загрожують сідничним захворюванням - свербіж і запалення сідничного нерва в люмбо - сакральне хребта. Важливо пам'ятати, що діти не повинні носити п'яти взуття на всіх! У ніжному віці тіло утворюється тільки, і носіння неправильного взуття може призвести до незрівнянних наслідків.

Джерело: /users/117