Неймовірні випадки інтенсивного догляду

Смерть в інтенсивному догляді є частим гостем. Нехай люди побачили її, але деякі чули її і багато відчував її присутність. За даними лікарів і медсестер, які не перший рік працюють в інтенсивному догляді, воно спокійно, практично неможливе.

Один з медсестерів інтенсивного блоку догляду говорить: «Я був на обов'язкові, раптом з'явились вогні (в ДТП).» Я швидко взяв кисневу подушку і вентильував легені хворого, що ще не згасився від наркозу. Вдово я чув тихі ноги ззаду, як якщо хтось пройшов в м'яких повстяних тапочки. Коли світло пішли, я знайшов хворого мертвого. й

Ще одна історія була поділена медсестрою з іншої лікарні: «У тяжкому хворому хворому загинув рак печінки. Ці пацієнти не псують. І так як евтаназія (право вмирати) забороняється законом і медичною моральністю, вони кладуть ІV з болями і снодними таблетками, і людина знаходиться в стані сну до смерті. Я прийшов, щоб змінити мій ІV і раптом почув когось спокійно ходити за спину. Коли я кував, я бачив, що лист, який був покритий пацієнтом, трохи піднятий, а потім назад вниз. Людину витнула, приймала мілковидну сітку, яка вже не лікувала. Після цього я почула стопи, що рухаються.

559583р.

16-річна дівчина ріпакувала бандою шкіри. Для того щоб приховати доріжки, вони кинули з четвертого поверху. Вона була прийнята в операційну кімнату в критичному стані. Лікарі відразу почали реанімацію. Цього разу тихі кроки були чути від команди інтенсивного догляду. «Зробляйте позачергів з операційної кімнати!» хірургу на обов’язковому, а кроки були видалені. Дівчина збереглася. Після того, як її життя було безпечною, лікарі та медсестри, які втілювалися, не були там, а ноги були чути практично всім.

Джерело: /users/448