1120
Мастерська справа боятися
Ти знаєш, там чоловіча. Так Василич є одним з тих, хто Більше До золотистих рук прикріплюють не менше двох - яскрава голова. Як бонус. Фахівці автоелектроніки.
Проста думка потрапила в голову: Я люблю взуття без черевики. Я роблю щось для всіх. І у разі крадіжки, на місці знаходиться звичайна сигналізація. І пристосований до свого старого "Есорт" пара додаткових пристроїв.
Я повинен сказати, що думка прийшла до свого розуму. Все з'єднується в космосі. І про місяць пізніше, вони спробували вкрасти своїх попелиць. Ну і не доведеться шукати дуже - тільки вдалося перетворити кут з двору.
Автомобіль, однак, мав ... Скло дверцят водійського дверцята зламаний, внутрішня дверцята розірвав м'ясом, дзеркала заднього огляду прилипає під кутом, важіль повороту скручується, кров навколо і, крім того, очевидний запах сечі.
Поруч, звичайно, немає.
Васильич, сяючий, як кікований пенні. Чарівна стрижка працювала. Він доданий до звичайного штани:
(а) таймер, який, якщо не деактивований, буде активовано після 30 секунд і відключати двигун.
(b) невеликий аудіозапис, який пішов після завершення двигуна, "Ви збираєтеся вмирати в цьому автомобілі, ви ні!", який закінчився після життя сміється.
(c) пасма, виготовлена з дитячого дизайнера, який після того, як аудіозапис був включений, блокував дверні замки
(d) остаточний акорд був газовим каністром, підключеним до тієї ж частини, яка подала хорошу порцію сльозного газу в салон.
Васильич, виходить, і з почуттям гумору все було чудово. Передня сидіння повинна бути замінена. Він змащений.