Яка музика може вражати здоров'я

На початку 4 тис. до н.е. лікарі дізналися про важливість музики для медичних цілей. За допомогою хорошої музики вони хотіли зупинити процес старіння і продовжити життя. У Китаї музика вважається відмінною медицини, яка може допомогти проти всіх захворювань.
Чому музика так унікальна? Основою вивчення впливу музики на організм людини стала робота відомого 20-го століття біолога Давида Деймера, який провів дослідження коливань клітин людини. Він спочатку вимірював коливання ДНК, потім перетворив невидимі вібрації в звуки, і вийшов приємною музикою. Важко вірити, але кісточки співають. Крім того, пісні осередків відрізняються один від одного. Здорові клітини співають один раз, хворі клітини співають ще, і мертві клітини роблять шум.

, Україна

Музична терапія – відмінне лікування депресії. Немає нічого кращого, ніж ліки.
Музика допоможе багато позбутися від стресу, поганого здоров'я і депресії думки. Є навіть спеціальні композиції, які можуть впливати на різні частини тіла.

Як слухати музику для здоров'я переваги?

Головне не підкреслювати під час прослуховування музики. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Музика повністю заповнює розум і забороняє погані думки.

Не потрібно перестаратися з музикою. Більшість сеансів не повинна перевищувати пару хвилин.
Головне правило в лікуванні музики – це її до душі. Якщо мелодія викликає приємні почуття, то обов'язково буде робити тільки добре.

до 1 2 3 4 5+

Джерело: /users/413