Сплячий голий дуже хороший для вашого здоров'я.

Як виявилося, сплячі голі добре для здоров'я. Цей тип сну корисний як для фізичного, так і психічного здоров'я. Люди, які сплять без одягу, краще, так як в цьому випадку тіло не страждає від перегріву, і її природна температура підтримується. Ще один позитивний ефект був знайдений: сплячий без одягу допоможе схуднути.

Це пов'язано з заспокійливим соном без одягу, що призводить до зменшення гормону стресу кортизол. Енергетика тіла консервована і голодом регулюється. З порушенням сну рівень кортизолу підвищується, і, починаючи з ранку, людина буде відчувати сильний почуття голоду, який допоможе задовольнити величезну кількість їжі.

Голий сон також має інші переваги. Обігрів тіла, який виходить через одяг, порушує дію гормону росту і мелатонін - фундаментальні гормони омолодження процесу. При природній температурі тіла шкіра краще відновлюється, а гормон росту також краще виділяється.

Коли два партнери сну голий, окситоцин випускають, коли вони доторкнулися поверхні їх тіла, роблячи їх сексуальне життя більш інтенсивним і пристрасний.

Джерело: /users/559