Як відсвяткувати Масляницю в Україні?

В Україні минулий тиждень до швидкого занурення кількох імен - Масляниця, Тиждень Сиропауза, Войя, Ноги свідомості, Колоді та ін. Це був головний поворотний понеділок, широкий четвер і прогулянка неділя. Основною стравою карнавалу було саморобні пельмені з сиром, які поливали сметаною.

Вони також варені млинці гречки, і запечені їх з кришкою і їсти на тиждень. Це свято вважається жіночим святом, але чоловіки також взяли участь в ньому, але вони повинні були запасатися на горілці і гроші. Жінки люблять піти в гості, разом вони взяли участь у таверні в понеділок, у вівторок вони також виробляли всілякі розваги, а середа була названа «Бабії». й

У четвер піднялися тасти для телят, і ніколи не спинилися в цей день. У п'ятницю лікували мати-в-право, син-в-право прийшов до своєї дружини на смачну вечерю, і вони вечеряли разом. Останнім днем Масляної неділі є Синопауза, або його ще називають Black Resurrection, сусіди і родичі, обходяться один одному і попросили прощення один від одного для своїх нападів. Тому, згідно з популярними переконаннями, що в цей день слід бути страшним судом, тому кожен прагнув відмовитися. І сказали: «Святий мене,» і коли він лікував невисоким, він перетворився на сусід. Бог пробачить, відповідав власника або кохану. І раптом я бачу! Бог прощає...- І третій Я шкода! Бог прощає. Після цього люди поцілунали, тому несправедливість втратив свій гріх.

В останній день в неділю вони виконали церемонію «поклеювання зубів», очищаючи їх сиру, який так смачно поїсти в пельменях під час свята. І дівчата в цьому періоді здогадували, кинули кісточку, якщо вона досягає воріт, дівчина в цьому році буде одружитися.

Джерело: /users/147