345
Ефективність переривчастого кріплення в поліпшенні організму
Майже все, що ми чуємо про принципи здорового харчування, говорить нам, що сніданок ніколи не повинен бути пропущений. Багато досліджень показали, що починаючи з дня з поживним сніданком добре для здоров'я: зниження ризику цукрового діабету і серця, поліпшення пізнавальної функції і збереження ваги. З такими старими і добре знайомими рекомендаціями, щоб зробити сніданок як найважливіше харчування дня, це може бути Божевілля, щоб запропонувати, що видалення його з картини, в цілому, може забезпечити подібні переваги для здоров'я? Відповідачі стислої думки так, і під час дослідження цього методу дієти все ще є дитячим, деякі дослідження запропонували це може бути ефективним способом поліпшення здоров'я і фітнесу.
5705514р.
Хоча, як правило, називають, як перейменування дієти, це не дуже про різання калорій, але більше про оптимізацію часу їжі. По суті, ви їсти нормальну кількість їжі кожен день тільки в меншій кількості часу, ніж ці вважаються типовими. Мета роботи полягає в тому, щоб підтримувати «засмічення шлунку», що стимулюватиме ваше тіло, щоб використовувати збережені жири як джерело енергії, а не глюкози з новоспеченої їжі. Існує кілька різних способів застосування, але найбільш поширений метод є щоденним циклом, який триває протягом 16 годин кріплення, після чого 8-годинне харчування.
Для багатьох, хто дотримується цієї дієти, це означалося швидко з 8pm до 12pm наступного дня (по-перше, пропускаючи сніданок) і їсти всі їх виділені калорій, що залишилися 8 годин на добу. Ідея стебла з тієї ж теорії, яка говориться на користь дієти Палео, яка стверджує, що оптимальне здоров'я може бути досягнута через дієту, яка схожа на те, що наші предки. В кінцевому підсумку, мета полягає в тому, щоб навчити тіло, як використовувати паливо більш ефективно. У поєднанні з корисними звичаями сну, регулярними вправами і споживанням поживних, цільних продуктів, багато людей знайшли його, щоб зменшити жир тіла. Крім того, кілька досліджень підтвердили свою ефективність як метод схуднення і деякі інші припускають, що це може допомогти зменшити ризик серцево-судинних захворювань і раку і поліпшити інсулінорезистентність. Миттєве кріплення може бути вигідним для придатних людей і людей, які хочуть схуднути без додаткових дієт.
Видання
Джерело: /users/1077