Про свої погляди на складні речі та події

Питці різні. Давайте візьміть казку «Госійські лебеді». Там Аленушка Іванушка в духовці, що сховається від гусечних лебедів.
Актор і священик в забороні Іван Охлобицин зустрівся з молодими людьми в маленькому залі Музею Великої Вітчизняної війни на Поклонній горі. Зустріч була організована Центром Кране (zhuracentr.ru).

У грудні, в той же творчий вечір в Новосибірську, Охлобицин заявив, що він «пам» всі геї «живі в духовці». й

Після цього він відредагував як творчий директор Євросета до тієї ж позиції на Баоні.

Всі новини за два місяці не знімали передні сторінки новин.

Корреспондент Кравмір зустрівся з Охлобицином, щоб надати читачам можливість дізнатися більше про погляди популярного актора на життя, а також дізнатися з яких глибин підсвідомих поверхневих «фурнацій».

Вечір Івана Охлобиста в центрі «Кран»

Молитви

На самому початку бесіди Охлобицин заявив, що в інтернет-пропорції він зараз, незважаючи на заборону в священикство, просить промити.

- Нерідко?

- Досить часто, і в самих дивовижних способів.

Я люблю фотографію. Я фотографію не тільки сім'ї, але і природи, і деякі явища і події, а потім вибрати, залишити кращим - він виходить, щоб бути вічний фотоальбом в мережі. До тих пір, як людство існує, буде мережа.

Одного разу мої друзі попросили мене взяти картину в храмі. Я помістив фото в Instagram і захопив його внизу: "Для всіх, запитайте молитви."

І я надіслав коментар: «Я запитаю заслугу Божої Потинії, який хворий». І я стоячи в вівтарі, коли з'являються частинки, священик молився. Далі знову коментар – вони постійно оновлюються, у мене є багато абонентів, протягом півгодини тисячі двох ран. Серед них є запити на промінь.

З тих пір, коли Кубок береться з вівтара (так що немає звичного відношення до вівтарного простору), я попросила одного хлопчика взяти картину мене - Я стояча в світлу одяг, але я приймаю причастість і молитися на вівтарі. «Я молитва за всіх і просить молитви». І повернулися коментарі, я пишу імена. Якщо у вас немає часу, щоб принести їх до проскомедіа, я сам променю на вівтарі. Я не маю часу в татарі, я закінчити читання в домашніх умовах.

Якщо запит на утримання серця до Twitter: «Прей, дитина знаходиться в лікарні», ви будете молитися і ретвітати. Важко сказати: «Земля, Господи, дитина так і так хвора?» Я використовую високу технологію.

"Усе мистецтво або бабуся."

- Чи є твій священикство тобою?

- Я сподіваюся не. Я маю право голосувати, що треба було проголосувати ще більш авторитетними людьми, які наділені духовним досвідом та життєздатністю життя. Але це не буває з багатьох причин. Я був кутовий. Є правда Христа, вона повинна бути спіймана.

Але я християнин, не радикальний в собі. У деяких зовнішніх проявах, здається радикальним. Я не думаю, що ви можете вкрасти з фільму. Це мистецтво або метелики.

«Бабки» також можна зробити красиво, але потрібно вирішити, чи є ви бізнесмен або художник. Тому що не можна плутати, завжди фліртувати, губки з курячими асами: «Я великий художник, і я не знімаю, тому що я не маю грошей. й

Подаруйте мені телефон з відеокамерою в 90-х - я буду знімати повнометражний фільм на ньому і взяти його на Канни на надувному човні.

Я повернувся з 100 відсотків призу. Так це всі види.

Я навчалася зізнаною практикою абсолютно чудовою людиною, архімандрит Михайло від Ташкента. Царство неба. Один з перших уроків, який навчався: «Погляд на себе в дзеркалі частіше, то ви не будете судити інших. й

Звичайно, я відчуваю себе максимально комфортним в сервісі. Це шахта. Я є своєрідною особою, дуже енергійною, але це не має нічого спільного з позиціонуванням у зовнішній світ.

Я люблю їздити на велосипеді, робити бойові мистецтва, повісити, піти на експедицію, відновити щось, зробити що-небудь, включаючи дитячі класи - склеювання моделей суден ... Я відчуваю себе комфортно в космосі.

У храмі є особливий стан. Я був в храмі протягом двадцяти років, і я вважаю його без саморегулювання. Я дійсно розумію, що я і що храм дає мені, дуже можливість прийому до храму. І я на чолі з Богом не прагнення прийняти щось, але відчуття вдячності за те, що я вже маю: хороші люди оточують мене, реалізація творча і повсякденна – ми живемо в світі фізичних законів, і тому закон збереження енергії вимагає мене подякувати комусь. Тексти пісень, а це означає: Я бачу нічого, але Бог.

Содомітні плити

до Ви сказали, що ви іноді говорять про те, що люди з більшою владою повинні сказати. Який?

- Ну, давайте боляче питання з судомитами. Це досить явний. Чому ми всі щітки назад і вперед? Господи каже: «Так, так, ні». Не існує середнього способу: що це хвороба, щось інше. Ти, що ви приймаєте його, або ви віддаєте себе і тих, хто дорогі вам, світ, що Бог довіряв нам, від гріха Содом.

Я дуже реалістична людина. Іноді це дає мені вниз - Я можу закрити очі на що-небудь, я легко відійде від питання тих же сонників. Я відповідав безпосередньо. Як будь-який християнин повинен відповідати.

У місті Новосибірськ як правило. Я попросив на концерті, як я відчуваю про гомосексуали. І я сказав, що я кладу їх на плити. Є різні плити. Давайте візьміть казку «Госійські лебеді». Там Аленушка Іванушка в духовці, що сховається від гусечних лебедів. З правової точки зору я абсолютно чистою.

р.

Він пішов спокійно. Тоді вони потрібні скандали, бо вони були заборонені від реклами. Не хвилюйтеся про мене або мій погляд. Вони вирішили змішати мене з брудом і позбавити мене від можливості чути.

Весь скандал – це просто рекламна кампанія. Ну, це їх несправність, яку я занурився в мене. Ви не повинні захотіти свого куба з тираноносуру.

Дарвін і шкільний вбивця

- Чому ти такий гріх? Апостоль кладеться в одному ряду: злий, саркувальники, у дорослих, фортекарці. Згорнути всіх?

до Ні, не загорніть його. Хто повинен бути вирішений індивідуально (лаггі), якщо на всіх.

Ви повинні мати чітку думку на цьому сайті без будь-яких бронювань в сторону. Це нічого, але слідувати за наказами Христа, і все інше - це зрада. Є цілий набір напівфабрикатів: вони однакові люди, якщо вони мають таланти, якщо вони не приносять зла.

Справа в тому, що, як тільки ми стежимо за середньою доріжкою в цьому питанні, ми трохи уникнемо правду Христа, прямості, лінійності - виникають наступні питання, наприклад, Дарвінизм, які не можна вирішити.

Хлопець зняв учитель, не зробив він? Серед інших версій хлопчик з релігійної сім'ї захотів А в геології або біології. І в біології запитали: Чи настає людина з вершини? Так чи ні? Що, як віруючий, він сказав? Питання є недоліком середнього способу. І подарував йому 4, хоча учитель знав, що хлопець розумів, що це було про те, що питання Дарвінізму не варто його на всіх, він чистий шанс отримав його. Це питання внутрішнього положення.

Я не знаю точну історію, і я не хочу, щоб вона була вірною, але це може добре розвиватися. Ліберальна преса активно почала перебільшувати її: її мама була фанатичною, наполягалася, психіка хлопчика спотворилася.

Так, ви можете порушувати десь, але не в питаннях віри. Компроміси в питаннях віри генерують авальанчу інших питань, які людство не зможе вирішити в майбутньому.

І ми не встигаємо поглянути, коли після розчину з такою середньою відповіддю на якесь нейтральне питання, здавалося б, умовне людський гуманізм, ми прийдемо до зобов'язання реабілітати інші, більш страшні питання. І ми не можемо відповісти на них.

Запуск жінок - необхідність знайти своє

до І звичайної длянікації в цілому більше не вважається гріхом у світанку. Чому не приймати на більш поширених гріхах?

- Тому що вони підлягають освітніх методах.

- Чи є це один з контрольних?

до Це не так.

- Чому?

до Це його. Це занадто гострий. Це те, що є 0,001 відсотків дійсно психічно хворих людей, які ображають всіх інших. І вони не можуть повернутися назад. Хтось намагається тримати його в собі, і хто, не будучи біологічно психічно хворим і гомосексуальним, переходить в це середовище для ідеологічних причин.

Це, ви знаєте, як наркомани. Чому слід приймати наркомани з дому? Не тому, що вони не можуть збити його, але тому що вони збираються завтра і не мають іншої компанії. Сама річ з чоловіками.

Що стосується ультразвуку. Ми дуже мало мотивувати людей у людини. Ну, наприклад: постер, це маленька дівчина в шапці діда і захоплення: "Гарячі дівчата" Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це право питання проти аборту.

Кожна жінка хоче сімейного щастя, не сексуальні насолоди. Сексуальне задоволення - тридцять п'ятих питань. Для здорової людини це не варто. Я хочу зрозуміти, внутрішню єдність. Також для чоловіків: бігти по жінками просто потрібно знайти собі!

Він був таким суспільству, навіть цей ступеневий радянський період з вічними скиданнями, дивовижним недоліком життєвого простору, відсутністю морального коду на основі чогось відчутного, вічний романтичний герой в образі Василяшвілі, який подорожує по містах і зустрічає самотніх жінок. Єдина мама набагато більш нормальна, ніж повноцінна сім'я.

Так що зараз потрібно лише запитати правильні питання і мотивувати сім’ю.

- Повернемося до страшного гріху Содома. Ніна з нас є імунітетом від будь-яких гріхів. Уявіть, що один з ваших дітей потрапляє в неї. Ваші дії?

- Примушене лікування. психіатрична лікарня, переважно закрита, від Москви.

до Отже, з точки зору, це хвороба?

до Ні, не з точки зору, з точки зору Асоціації психіатристів Росії.

"Я спалю в пеклі!"

Я не хочу зв'язати себе з гомосексуальними, коли я був старий. У зв’язку з законами реклами, «до чогось» відвійдуть лише теги «Я» та «гомосексуали».

до У творчому середовищі були люди з такими нахилами?

- Нудота.

Я сказав вам, ви будете горіти в пеклі. Далі вони чують. Але якщо ви починаєте потоково: "З точки зору банальної ерудиції" ви не чули.

У нас були випадки в кінотеатрі – Юрій Богатрев. Він був гомосексуальним. Хто знає це, він постраждав від нього, уникнув питання. Він не скаржав йому, бо розуміли, що це хвороба, і він сам не нав'язав, і він страждав.

Або наш балет: через один! Не був агресивний наступ. На момент агресивного опору необхідна однакова стійкість.

«Я гомосексуальний, і ти такий непросвітлений чувак!» Я кажу, "Ви будете горіти в пеклі, знебарвлений один!" Ви можете зателефонувати мені некурентність, але я просвітлений людина: Я прочитав багато книг, я вводив Harley Davidson, я отримав татуювання. Дякуємо Богу все інше. Я маю досвід життя. Не хвилюватися. І я маю думка, що ви будете горіти в пеклі.

Господи дав нам чіткі вказівки про те, як боротися з судомітом. Содом і Гомора вниз. А ті, хто цікавиться цим перетворенням в соляні стовпи. Чому згадується дружина Лота? Вона просто перевернулася і стала зацікавленим... Але немає сумнівів.

Навчальний посібник

до Дізнайомитися з дітьми

до Не знаю. Вася, Я думаю, шукав на iPhone. Ні, я не маю часу на це фізично, і ні до Оксани. Один день Оксанка і я дивився на сто і вісімнадцятий епізод, бо ми відправили текст повідомлення: "Що цікавий епізод". А потім ми поїхали з Костянтина, припинили для чаю і з вантажними автомобілями, дивилися в кафе на дорозі на шосе вночі.

- Чи шкода виховання дітей "Інтернів"?

- Зважаючи на те, що поточне виховання, воно схоже "Чупа Чупс". Коли скайсери втомилися (можна помітити це тим, що вони починають писати «знизити ремінь»), ми піднімаємось вгору, починаємо скандалізацію, надходить до того, що виробник приходить, ми приїжджаємо, щоб бути персувані сценаристом: добре, що велика угода, в житті це так. Я кажу, "Не, ні." Ви повинні розуміти. Я, як один з людей, відповідальних за якість серії, не повинен дозволити людині, яка залишає дитину на екрані телевізора, коли екран «Інтернс».

На межі фольги так. Є молоді люди, гумори дивної природи, але як для прямої безсмертності, ми боремося з ним, як краще ми можемо. У нас є весь литий і режисер в солідарності в цьому, дякую Богу. Письмені залежать від виробників. Вони тримають, але вони стають важче і важче.

Ідеологія та релігія

- Ви сказали на користь легалізації зброї. Чи допустимо для християна використовувати гармату в повсякденному житті?

- За чоловіка, звичайно, у випадках небезпеки, кладуть душу для свого сусіда. Все чітко описано в Біблії.

Щоразу я побачу, що я не можу вирішити, я запитую: Як це буде Христ? Я читаю її з кимось – здається, що Святий Іоан Кронштадт раджу вирішувати питання, на які ви не маєте особистої думки, навіть якщо ви виявите неприємний і нездатний в повсякденному житті.

до Що таке майбутнє доктрини 77?

- Чудовий. Ще краще, ніж я думав.

У нашій країні немає єдиної ідеологічної лінії. Ідеологія не ґрунтується на релігійній концепції. Релігійна концепція є дуже особистою. Це може тільки подавати ідеологію, наситити її живою аспірацією і потенцією. Релігія може зробити людину гідною, чистою, відповідальною, моральною і ідеологією є загальним угодою деяких великих соціальних груп, які ми робимо тільки це і нав'язуємо його на наших дітей. Ми повинні накладати освіту, віру в те, що ми віримо, розуміння того, де ми йдемо. Це ідеологія.

Не варто бути тільки духовним в природі. Він може мати елементи духовності, але він повинен бути світлим і вбудованим на конкретні особистості. Як в релігії, і не тільки в ньому. Взяти історію Росії. Історія Росії не дається, це життя героїв, святих, мартирів і навіть гріхів. Це живі люди, панорама чого відбувається, відрізана на житті людей. Не існує іншого способу зрозуміти історію, інакше є багато відмінностей.

Я не відчуваю себе говорінням.

до Якщо ви звертаєтесь до глядача, ви звертаєтесь до шанувальника свого таланту як актора, або до свого останнього або потенційного спортсмена?

- Я відчуваю внутрішній обов'язок сказати. Я не відчуваю себе, як збирається в містах, я не відчуваю себе, як говорити в цьому приміщенні, відверто, і я не відчуваю себе, як обмін думками на що-небудь, тому що я відчуваю себе набагато комфортніше всередині сім'ї. Я добре зароблю, я працьовита людина, сім'я - спасибі Богу, друзі - золото, все вийшло, все здорово, і для мене це дикий тягар. Але як в піонерській пісні: якщо не мене, то хто, якщо не мене? Я маю на увазі, я відчуваю, що мій гріх. Я наказав на цю анкету.

Я може бути неправильним, мої слова не можуть розглядатися як правду. Не зважаючи на те, що я знаю все. Це буде великий гріх на моїй частині. Я так само, як випадково, і як втратив чоловіка, який ходить до Христа. З Ісаак Сирін, правда, що я намагаюся перехрестити квітучі сади в матовий зал.

Народний священик?

- Хто ваш духовний орган сьогодні?

- Дмитро Смірнов, батько Володимир Вольгін - наші стовпи, я глибоко відроджу їх. Вони люблять батькам.

до Що змінить ваше життя, щоб повернутися до священикства?

до Ми беремо на себе зобов'язання з Інтернсами, які закінчуються у листопаді, і Єремія-сан. У благодійних проектах будуть деякі зобов’язання, пов’язані з благодійними проектами.

Я тільки пов'язаний з ласощами. Я маю моральне зобов'язання Interns, тому що є велика команда, вони повинні працювати, і багато бонусів з цієї роботи: Я заробив, оплачував борги, допомогли друзям. Але втомлений як собака, не отримайте достатньо сну, спати на тиждень 5-6 годин, ходити як зомбі.

Середа не шахта. Я відчуваю себе комфортно, ніж в церкві.

- Чи продовжуєте ви громадські та політичні заходи?

- Я бачу, як Божа робота. Я не знаю, я дійсно не хочу. Я не бачу дітей зараз. Якщо я роблю суспільно-політичну роботу, я, ймовірно, не бачу їх до тих пір, поки у них є перші діти.

Ви знаєте, як варити закінчився в війну поруч з Зотом, і він має гранату в своїй державі. Його варити, він повинен варити кашу, але він найближчий до зо, він повинен кинути цю гранату. І мені подобається.

Я сподіваюся, що це не станеться – буде розумно, визначено, чесний люди, смартнер і життєрадіс, більш орієнтований і більш підготовлений. Якщо це не сталося, я буду борг.

Що говорить Охлобіцин.

Іван Охлобістін бере на стадію під назвою «Будинок Здійснення Сонця» і повідомляє, що він розповів на соцмережах, які хтось захотів стріляти його сьогодні.

- Найзручніше місце! Одягнена Жінка Голий чоловік Ажури улюбленого взяли (вона хребта в руках розарію червоних намистин – М.С.). Я буду виглядати ефектно.

Вечори відбуваються у вигляді питань і відповідей. Питання подаються дієслово і ноти. У першому замітці актор просить не ходити по сцені - не заважати з метою.

На розвагах

Люди більше не потрібно зберігати. Є тисячі кабельних телеканалів і радіоканалів. Мир перед очима. Ви можете піти на деякі події за допомогою спеціальної волі: ви хочете слухати оперу, ви хочете подивитися балет. Сама розвага мертва. Тому жанр питань і відповіді був досить популярним.

А аналогія з давньогрецьким Аеопагусом - люди, зібрані на скверах, просять питання похилого віку, шайби, просто досвідчені люди, отримувати відповіді, вогнегасити їх в собі і користь себе.

Про націоналізм

Я націоналіст. Я люблю людей, поважаю людей. Я поклонився своїм людям, звісно, не збираюся до нас. Я не думаю, що ми повинні бути як Ми добре. Ми добре. Ми незрівняні. Будь ласка, Ми не можемо. Наша наполегливість в нашому приниження є гордістю. Ми були настільки впевненими в нашій міцності, що в певній точці ми пропустили можливість нагадувати себе, що ми тут живемо, ми повинні бути відхилені, ми готові прийняти інші.

Як ми визначаємо народ? Походимо в клініку? Баша на тебе. Ми маємо п'ять поляків для трьох євреїв. Мій водій - Татар, мусульман, але він більш російський православний, ніж я. Такий парадокс.

Для мене є група, яка йде через історію і має обов'язок захищати свої інтереси.

На Євромайдані

Euromaidan – унікальний культурний феномен. Є кілька абсолютно протилежних сегментів: Східна Україна, Південно-Східна Україна, Крим, Захід, центр. Все це було в опозиції один одному за століттями. Неперевершено, приваблюється як магніт.

Я намагався підтримувати деякі. "Чи не були жертви." Я бачив, як Беркутовіт спалювання - Я відчув шкода для бідних хлопців, військовослужбовців. Вони кидають гостру суміш - спробуйте в Америці, щоб спалювати суміш! Як: Ця людина підтримує злий Беркут! Я не хочу заважати, я не маю права заважати, не будучи громадянином цієї країни! Я можу тільки симпатизувати. Я молився. Моя команда і сім'я я погодився сказати молитву, щоб зробити речі краще.

«У нас!» Ми не проти Москалів або для них! Ми не для Львова і не для Бандери - і не проти. Ми робимо!

В якомусь моменті я зрозумів, що я не повинен обговорювати це взагалі. Я не можу з'ясувати його до тих пір, поки пристрасть не буде. Дуже ніжний. Ми не повинні заважати, щоб підтримувати хороші зв'язки з нашими братами, які завжди залишаються братами, чи подобається це чи ні. Потрібно мінімізувати пошкодження.

Про любов і дітей

Якщо ви любите, ніколи не буде питання про пологів або не пологів. Це тільки любов і відданість, тільки духовні, не біологічні моногамі. Коли людина не відчуває себе прекрасною, він змінює свою душу. Це, як їсти менше, ваш живіт стає меншим. Це те ж саме тут, тільки в протилежному аспекті: як ви відчуваєте про це, так що вона доповнюється. Ви повинні писати вірші, співати під вікнами, жертвувати все, що жертвують - перейдіть до пекти! Ми живемо на одному музі Есмарха, не багато часу, ми можемо добре встигнути вставляти одну хорошу пісню - як саундтрек з фільму «Тітанік». Коли ми змусимо себе лікувати його трохи по-різному, питання буде йти.

Ентео пише мені: «Для того, що не існує ніякої дії проти аборту!» і я кажу: «Для того, щоб народитися!» А потім запитаю, "Як багато дітей ти маєш?", а потім виходить, що він не має дітей. Ось чому наші позиції різні. Хоча ми, здається, бути з того ж табору.

Про Кураев

Я завжди лікував Кураєв. Він є чистою душею і приховує християн. Ми не сказали багато, щоб назвати його другом, але він більше, ніж buddy. Я не гідний йому, як друга. Він є теологічною, вродженою людиною... Але. Є поняття корпоративної етики. У якийсь момент ви повинні пересуватися самостійно.

Отець Андрій оголосив проблему. Його авторитет є високим серед людей думок. Але після того, як починається боротьба, і вона відчуває себе, як закріплює бали. Зараз я думаю, що ми повинні бути, ймовірно, пауза. Давайте вирішимо інтра-червні органи.

Про фанатизм

У мене є негативний вигляд фанатизму. Але я відчуваю ще більш негативний прохолоду.

Про Олімпіаду

Ми не віримо в Зюс, не існує духовної небезпеки. Відкриття здавалося мені на гідному рівні. Я не впевнений, що це витрати. Але хоча б щось збудовано! У чистому полі з’явилась.

Церковні гроші.

Я поставив пам'ятник Бабусі. На початку чистого провулка - невеликий, сухий, сердитися бабуся. І за нею є високостатистичний єпископ. Якщо хтось у радянських часів захистив церкву, це зло гроші! «Ви, Вася, сидять, ніхто не знає», і приніс їм хрещення. Завдяки їм, більшість переваг зносу хреста.

Вони багато зберігають дівчат в джинсах від вступу до храму, але вони зробили більше, щоб зберегти церкву.

Марія Сенчукова інтерв’ю

Фото Володимира Ходакова

Джерело

Джерело: /users/1080