322
Курчаті курчати з шовку на Базелю
849446
Прибуття весни в зоопарк Базельського зоопарку в Швейцарії позначено народження перших курчат китайського шовку або шовку, одного з найстаріших порід Китаю. Восьмий невеликий різнокольоровий люм, будь ласка, око не тільки колективу зоопарку, але і багато відвідувачів, які приїдуть сюди на ці сонячні весняні дні. Нагрівання сонця робить курчат більш активними, і вони вільно ходять навколо затінення в пошуках улюбленого насіння.
Однак, на першій можливості, вони відразу ж заходять до своєї матері і приховують в її затишній і пухнастій сандалі. Як тільки пташки ростуть трохи старшими, вони будуть передаватися матір'ю до більш просторої ікрі, де вони прийдуть до решти птиці. Китайські курчати шовку – це внутрішня порода птахів, яка має тисячу історію. Маландія цієї курки - Китай. Відмінною особливістю цієї породи є незвичайна пухнастка, що нагадує шовковистий світле пальто. Ця шовковистість пов'язана з тим, що ручка хрящів не має гачків і тому не може бути пов'язана між собою.
Нормальна структура пір'я характерна тільки для частини крилових пір'я і рульового хвоста. Крім того, курчат шовковистих не вистачає молодят, що робить ці птахи унікальними серед своїх аналогів. Ще однією характерною особливістю є блакитний колір шкіри, перитональні нерівності, окістя, мембрани головного мозку і шкідника Зважаючи на це, китайські курчати шовку отримали ще одне ім'я - чорний (Негріс). Вони відносяться до світлих декоративних курчат і дуже популярні в багатьох країнах світу. Є звіти про те, що ці курчати використовуються для отримання пуху, які відрізають від них, так як з звичайною побутовою овець. Після цього стрижки перо виростають близько 30-40 днів. Цікаво, Арістол згадував китайський шовковий курчат. Він був, хто першим описав їх як «зловживання кішки волосся». Відомий китайський Тан Імперський династи (Китайський: , Танчао) також залишила пам'ять «чорних курчат» у своїх літописах.
Джерело: Zopicture.ru