Як не зіпсувати відносини після народження дитини

При захопленні дев'яти місяців проходу і малюка народжується, вся увага батьків спрямована на дитину. Але раптом виникають проблеми у своїх особистих відносинах. Як розпочати батьківську подорож з мінімальною складністю?

У цей період труднощі в сім'ї є як психологічними, так і фізіологічними. Це частіше сексуальні проблеми.

Аналізи міцності. Молоді батьки відчувають додавання сім'ї як величезний стрес: хтось потрапляє в тиху депресію, і хтось просто не розуміє нові правила гри. Однією з причин є зміна режиму і способу життя. В житті, вночі подружжя не сплять, і в цілому не вистачає часу або для себе або для одного. Чоловіки можуть мати тимчасову ілюзію, що це завжди буде справа і нічого не змінить. Подуми матері близькі до цього, але вони все ще сприймають новий стан більш гармонійно (якщо не постпартамічна депресія).

Друга причина полягає в тому, що жінки перестають оплатити чоловіків однаковою кількістю уваги, так як дитина знаходиться в першому місці. Тут можуть виникати різні почуття - від садиби і достатку до самої реальної ревнощі до малюка, яка, хоча, власне, є ступінкою, але, однак, має підстави. Також є підозра, що в даний момент я не хочу себе, але тільки як джерело стабільності і благополуччя.

Важко зрозуміти, як зробити попит на неї, коли вона вже закручує весь день, як кальмар в колеса. Ялому дитини здається її дикою.

У психіці жінок одночасно виникають зміни, які не повністю розуміють супутником. Основними темами розмови є підгузники і годування, особливо немає часу для спілкування з чоловіком.

Крім того, жінки, навпаки, відчувають їх героїзм зі смаком жертви: Я страждав, подарував народження, постраждав, поки він відпочив вдома (якщо народ не був суглобом), і тепер я сидю в чотири стіни, тоді як мій чоловік йде на роботу, спілкується з людьми. У цьому випадку можна втратити на репровах, іноді без підстав.

Що думають чоловіка? Я не ярмарок мені. Що думають жінка? У мене є право зробити це, бо я отримую найважчої частини.

Ще одна причина може бути виражена в фразі: мама стає матір'ю, як тільки вона дізнається про вагітність, і тато потрібно навчитися бути батьком. Жінка готується до появи дитини, чоловік має абстрактне сприйняття. Зіткнення цих двох позицій може призвести до серйозних конфліктів.

Народження дитини часто пов'язана з системною сімейною кризою. У той же час, на ризик, перш за все, є пари з сімейним досвідом більш ніж трьох років, або, навпаки, одружений. Звичок першого вже занадто сформовані, і це більш важко для них перебудувати, а другий ще не встигнути дізнатися один одному до кінця і не відчуваю себе як окрема пара.

Повернутися до себе. Першим командуванням є те, що все це тимчасове і буде легше. Дитина буде рости, і картина світу буде виглядати трохи інакше. Після того, як ваш чоловік є однаковою людиною, яка означає, що ви побороте труднощі. Поговоріть з дружиною. Вам необхідно дізнатися, що вам подобається найбільше про те, а відповідно, пояснити ваші почуття. Головне не накопичувати залишки на тривалий час і не обтягувати один одному з «компонентними звинуваченнями»: «Ви не даєте мені час на всіх», «Ви забули мене». Використовуйте більше специфікацій. Задайте чоловіка, щоб допомогти вам сидіти з дитиною, поки ви приймаєте душ, лущіть і лежите на дивані протягом півгодини, роблячи легкий медитація.

Не ігноруйте побажання вашого чоловіка. У м'який і конструктивний спосіб поясніть, що не можна впоратися без допомоги.

Про нас Обов'язково (без перенадходження палички) задіяти свій супутник у догляді за дитиною. Не боїться залишити дитину і даду на годину, не пускати його ініціативи.

Зберігайте зацікавленість в одному з питань.

Якщо у вас є захоплений помічник, не соромтеся скористатися їх підтримкою. Важливо зараз, принаймні за короткий час, щоб разом запам'ятати, як це відбувається. У перші дні важко, але в перші місяці вже можна зробити сортування в кіно і для прогулянок.

Не пропустіть байдужість. Відмова жінки до сексу – це те, що набуває останню солому, і підштовхує чоловіка до висновків про його «необхідний». За перші три-чотири тижнів лікарі з різних причин рекомендують дотримуватися від інтимного життя, і це питання зникне сама по собі.

Жінка відмовляється мати секс через загальну втому і депресії. Виноград, неприємності, все необхідне для сну, що секс життя!

Є деякі фізіологічні особливості - дуже відчуття зміни статі (до речі, це може бути відчужений людиною), жінка відчуває болючий дискомфорт. Під час вагітності організм працював по-різному і все одно потрібно повернутися до нормального. Хтось потребує дуже мало часу для цього, і хтось цей процес може зайняти до 6 місяців. Гормональні зміни також відбуваються - пролактин і окситоцин виробляється злегка знижуючи статеве бажання.

Також є причини психофізіологічних властивостей. Жінка відчуває своє тіло новим способом, які часто проходять певні зміни після вагітності і пологів. Список можливих контрацептивів (якщо жінка є грудним вигодовуванням) дещо звужена - наприклад, усні контрацептиви, які знайомі з багатьма виключені. І вночі додана тривожність, що дитина вимагатиме уваги.

Якщо мова йде про втому, варто залучити чоловіка до вирішення цієї проблеми, пояснюючи мотивацію. Ви повинні мати можливість принаймні пару разів на тиждень, щоб отримати достатню кількість сну і відпочинку.

Болісне відчуття усувається за допомогою мастил.

Ви можете почати невеликий - просто тактильний контакт, ніжний дотик, оральний догляд. Новий стан – це чудова причина, щоб спробувати нові пози, які стануть найбільш комфортними.

Варто розуміти, що жінка має секс у багатьох напрямках «в її голові», тому чим більше вона відмовляє стереотипи та комплекси про своє тіло та інші речі, тим простіше буде йти процес. З грамотним підходом після пологів секс стає більш яскравим і насиченим.

Джерело: domashniy.ru/