Френк Медрано розбиває закони тяжіння

Відео з тренування майстер-Франк Медрано завжди радий любителям здорового способу життя і головного болю для фізіологів, які стверджують, що тяжіння є однаковим для всіх. Дійсно, вправи і техніки в його виконанні візуально заперечують відкриття Ньютона і змушують багато відриватися від комп'ютера і досягати найближчого бару.

Супергуманські здібності спортсмени виділяються з рослин. Це право: Френк Медрано - веган.

Як і більшість людей, Франк не був веганом, оскільки він народився. М'ясо на 30 років. Хоча він був грати в спорт протягом 7 років, він був тільки трохи більше року тому, що він дізнався, що два своїх друзів, Dan Attanasio і Noel Polanco були вегани. І так як вони були культуристів, Френк зацікавився.

Два своїх друзів допомогло йому переходити до дієти на основі рослин, захопивши меню і відповіли всі його питання, а через 2-3 місяці Франк відчував всі дивовижні переваги дієти на основі рослин. Зростання енергії - "реальна потужна енергія" - і скорочення часу відновлення. Він викликає переваги дієти на основі рослин "супер-геальті".

«Я хотів би думати, що я був здоровим і міцним, але після переходу на сувору рослинну дієту, я почав відчувати більш енергійний і відновив більш швидко після тренування», - сказав Френк.

Допомогти з друзями зробити перехід простіше, але Френк вважає, що перехід від омніво до дієти на основі рослин не зовсім гладкий. "Головна проблема була в моїй голові", - сказав він. Я був збитий в невідповідності, але це не було. За допомогою пробної та похибки Френк відкрив нове улюблене харчування і після 2-4 тижнів він оселився і почав відчувати себе чудово.

Після трьох місяців веганізму Франк підійшов до Данила і Ноель, щоб приєднатися до сил і поширення обізнаності про переваги веганізму. Три з них утворилися команди Vegan Calisthen-X.

На своєму сайті вони розміщують інформацію, відповідають питання і роблять відео, демонструючи їхню силу, отриману з рослинних продуктів. Відео популярні як онлайн, так і під час зйомок. Звісно, люди хочуть попросити Франка, «Що робити це?» Франк любить говорити людям про фітнес і рослинні продукти, і люди часто шокують, коли вони дізнаються, що він не їсти ніяких тваринних продуктів.

«90% від часу, люди просять, «Що ви їдете?» говорить Медрано. Суператлет також зазначає, що багато хто спочатку не довіряє історії про свій раціон, але коли він знайомиться з людиною, яка перейшла на веганізм і має відмінні результати, спортивний успіх і ентузіазм за досягнення є неоціненною нагородою. Побачити, що його приклад має позитивний вплив на людей, Франк каже, що приємно знати, що ви робите це правильно. « » » » » » » » » » » » » » »

р.

Джерело: krutayatema.ru