Як правильно вибрати розсаду квітів

Досвідчені садівники починають доглядати за красою свого саду, коли він ще взимку. Правильно вирощувати розсаду допоможе швидко домогтися красивого, пишного і раннього цвітіння.

Це чітко видно на прикладі однорічних квітучих рослин: вирощених в непросіяному вигляді, вони можуть цвісти пізно і не залишають насіння взагалі. На моєму прикладі я скажу: за 2 роки я спробував безперечно виростити зубчики Шабо - Я не можу досягти гарного цвітіння і не отримав насіння. При використанні розсади рослина вдається не тільки цвітіння, але і залишити за дозрівання насіння.
Як і овочеві саджанці, квітка повинна бути придбана в місцях, де вони не будуть знецінені і кожен розповість про рослину інтересу. Частка льоду цього ринку зайнята фермами на зелену вулицю. Я завжди піти там і ніколи не маю ніяких проблем.

Єдиний недолік, на мій погляд, є деяким недоліком вибору. Тут ви можете легко знайти корицю, оксамити, петунія, але новинки таких ферм навряд чи здивують вас. Їхній асортимент переважає стандартний набір багаторазово вивчених, адаптованих і перевірених сортів і видів. Як правило, частка роздрібної торгівлі на цих підприємствах не більше 10% всіх вирощених товарів.

Підприємства малого або середнього парникового бізнесу зачарують вас незвичайними сортами довголідерних рослин, пропонують досить великий асортимент. Більшість доходів таких компаній роздрібна. Але тут потрібно бути більш уважним до придбаного посадкового матеріалу.
Що звернути увагу при покупці:
1. субстрат Не потрібно бути сухим, інакше, приносити будинок рослини, можна знайти, що її коренева система досить пошкоджена.

2. Жовті і крихкі листяВисихання верхівок може говорити про хлороз; рослина гинуть активні коріння.

3. У Перевищення надземної частини і кореневої системи. Я часто чую, що деякі садівники не бояться цього: вони говорять, потім – після посадки – при належному догляді можна заповнювати зазори. Але коренева система вирослого квітки страждає, не вистачає простору, а розвиток зупиняється. Рослина може розтягнути після посадки, тому не варто ризикувати, на мій погляд.

4. Шкіра. Необхідно ретельно вивчити листя придбаної рослини, інакше можна довести шкідники до вашого саду з ним. Час, який ви врятували при покупці розсади, підуть боротися з цим злом.

р.

5. Умань Збудники грибкових захворювань:

• Реальний і помилковий порошковий рос

р.

6. Жнівень Механічні пошкодження і пошкодження грибка і шкідників не повинно бути

7. Про нас Листя рівномірно розподілені по всій рослині. Саджанці повинні бути міцними і свіжими.
Як дізнатися, чи готова рослина до посадки?

Різні квітучі рослини мають різні критерії готовності посадки. Навіть досвідчений садівник не відразу розповість про те, скільки листя і яка висота повинна мати конкретне цвітіння. При цьому існують стандарти для груп квіткових культур, які призначають кількість листя і висоту рослини, наявність бутонів і інших важливих ознак, за якими можна визначити, чи підходить розсада для посадки. Для себе я розділив його таким чином:

Короткий розмір

• мінімум 4 см - Портулак
  • не менше 5 см - Іберіс, Лобелія, Віттрок фіолетовий (він повинен також мати бутони)
  • принаймні 6 см - віковий, левовий, оксамитовий тонколистий, вічноквітковий бегонія, турецька, а також китайська гвоздика, петунія, алісум, конопель.
Середній розмір

р.

• не менше 7 см - оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові бджільниці (з 4-5 листами і бутонами), щорічний астра, літній ліворуч, гібридний вервейн (4-5 листків), рожевий акрокілум, дощовий діморфотека, кіропсис, зінія, літо флокса, хризантеми однорічні (з 3 справжніх листків), декоративні квасоля (з 3 листками), целозія (з 2 листками)
Високий розмір

Габаритний зображення

• не менше 8 см - ароматний горох (з 3 пагонами)
  • не менше 10 см - ароматний тютюн (до 3 справжніх листків), сальвія, амарант
Коли краще купити квіткову сівалку?
Можна і слід купити розсаду квітів безпосередньо перед посадкою в грунт. Але це не заборонено робити заздалегідь.

Рік тому наші сусіди змінилися; нові тенденції відразу оновили свій весь квітник, і все дуже красиво підібрано. господиня поділилася секретом: вона замовляє всі саджанці заздалегідь в теплиці для благоустрою; вона оплачена, однак, відразу 50%, але в кінці все вона вибрала в каталозі, оселилися в її квітковому саду.
Догляд за розсадою квітів недостатньо просто купити розсаду. Ідеально здорові міцні рослини можуть бути зруйновані, якщо не оброблятися належним чином.

1,1 км Принесені з магазину рослини не зберігають довгий час в темному місці; перегрівають їх також небажано, але добре поливати буде дуже корисним.

2,2 км Якщо посадка планується ранньою весною, поступово звикли саджанці до охолодження температур і вуличного освітлення.
Як посадити придбані квітки розсади ввечері перед посадкою, розсипати рослину добре, щоб зволожити кореневу систему якомога простіше. Акуратно зняти розсаду з контейнера з комою землі. Не кладемо його у відкритий сон перед висадкою. Багато садівників замочать коріння квітучих рослин на 3 години в розчині гетероазин при температурі близько +20 градусів.

Джерело: www.7dach.ru