Головна Економія енергії – Економія в дії

В останній бесіді з другом я чув думку, що найважливіший атрибут зеленого способу життя економія. Я думаю по-різному. Головне - раціональне використання ресурсів. Як аргумент, я цитую адаптацію Національної географічної статті з порадами економії енергії звичайного будинку.
Звісно, домашня система, сонячні панелі та спеціальний фасад - це відмінне рішення, але мало хто виділяє гідну частину сімейного бюджету для перспектив економії. На щастя, існують простіші і ефективні способи підвищення енергоефективності в домашніх умовах, більшість з яких ми знаємо, але тільки використовують меншу частку. Разом з тим вони здатні економити від 10 до 50 відсотків споживання електроенергії, в грошовому переказі самостійно.

р.

1,1 км Перевірка втрати енергії та знеболювання систем опалення в домашніх умовах.

Нижня лінія полягає в тому, що більшість споживаної електроенергії йде на опалення або охолодження приміщення, тому правильно знежирені пристрої будуть виконувати половину поставленого завдання, встановленого в цій статті. Наприклад, просте забруднення фільтра в кондиціонері значно підвищує витрати енергії, що засвідчує систему працювати довше, або з більшим навантаженням. Для кращого результату запрошуйте фахівця.

2. Налаштування термостату.
Цей рух значно підвищить ефективність систем опалення та охолодження. За допомогою термостату можна регулювати температуру для тих часів, коли ви не вдома. Це щорічна економія 10% електроенергії.

3. У Перевірка труб.

Згідно з статистикою, недостатньою герметичністю та низькою ізоляцією труб призводить до 20% втрати тепла в вашому домі. Необхідно переконатися, що труби безкоштовні вищевказані проблеми. Знову спеціалісту допомогти вам.

4. У Відкриття вікна шпаклівки.

Таке невелике, як проміжок між віконною рамою і стіною призводить не тільки до холодних протягів, але і до втрати тепла. І не можна одержувати пластиковими вікнами, адже якісна інсталяція останніх є дуже рідкісним явищем. Пам'ятайте, коли ми закриваємо вікна в школі. Принцип схожий, але необхідно натиснути зазори між вікном і стінами. Це простий і дешевий, але дуже ефективний.

5. Умань Двері та віконні ущільнювачі.

Функція ущільнювачів полягає в тому, що з вищезазначеної шпаклівки, але зараз ми будемо ущільнювати дверні прокладки. Ущільнення складається з матеріалів, спеціально розроблених для термозбереження, цей метод коштує дорожче, ніж шпаклівка, але також дає старт голови в ефективності.

6. Жнівень Заміна старих електроприладів.

Це найдорожчий предмет в цьому посібнику, щоб зменшити витрати енергії в домашніх умовах. Справа в тому, що старі пристрої є реальними поглиначами електроенергії. Хочу сказати троглоди. Старі холодильники, сушарки, обігрівачі можуть відмінно виконувати свої завдання, але вони надзвичайно економні, тому що вони були створені в менш технологічних разів, а поточні проблеми з навколишнім середовищем не були (більше чіткі будуть на прикладі іконок машин масла поглинаючі 15 літрів бензину на 100 км). При виборі обладнання, переконайтеся, що він має сертифікацію енергозбереження, такі як Energy Star.

7. Про нас Замініть лампи розжарювання.

Флуоресцентні лампи споживають менше електроенергії, ніж лампи розжарювання. Ви економите до 70%. Як спекотне освітлення, рекомендуємо світлодіодні світильники.

Але не з блакитним світлом.

8. У Використовуйте мережу.йфільтр.

Зростання інформації: в режимі очікування додаток витрачає 5-10% від загального споживання енергії в домашніх умовах. Розчин простий: використовуйте мережевий фільтр. Це звичайний шнур розширення з вимикачем енергії. Недорогий і сердитися.

Іноземні заходи з економії енергії є простими, дешевими та ефективними.

Це те, що необхідно довести, насправді раціональне використання – ефективніше економічне. Якщо ви економите більше, не втратите нічого.

Наступний рівень економії енергії - це пасивний будинок. Я сподіваюсь, що ми опинилися найближчим часом.

Джерело: Econews.com.ua