Clie - колонка еко-кухня площею 1 кв.м + відео

Скільки коштує оформлення кухонних меблів? Італійський виробник Clei відповідає: "Не всі." Нові кухонні меблі підійдуть на кухні будь-якого розміру, тому що займає не більше 1 кв.м. площі. Вертикальний дизайн дозволило упакувати всю техніку, необхідне сучасною господинею в одну прямокутну колонку.

Що може бути в такому обмеженому місці? Проксимус Мийка, робоча зона, вертикальний сад з зеленню, капюшоном, посудомийною машиною, плитою з чотирма електричними нагрівальними елементами, посудомийною машиною і мікрохвильовою піччю. Холодильник теж підходить.

Всі елементи кухні мобільні і обертаються навколо металевого пілону, що дозволяє дуже гнучко і швидко змінювати конфігурацію вогнища. В цьому випадку Ecooking успішно входить в метал.

Маленький Потім уявіть, що бічні панелі супер кухні закріплюються сонячними панелями, які закріплюють електроприлади кухні, тим самим заощаджуючи електрику.

Не дивно? Я залишила кавову машину для закуски. Що ще потрібно? Мрія! Я купив одну одномісний шафу, і ультрасучасну кухню з повним набором побутової техніки готовий до використання. Занадто поганий пральний апарат не підходить. Не комплексні проекти, пороги вибору, спори з постачальниками та підрядниками.

Я ніколи не схожий на ремоделювання або ремоделювання квартири, але я відчуваю, що моє ставлення до цього процесу змінюється з розвитком технології.

Прийміть склад. Колонка кухня здатна варити, охолонути, мити, тепла, витягувати сонячну енергію, виростити зелень, світити приміщення, освіжати повітря і мити посуд. займає 1 кв. м. Фантастика!

Джерело: facepla.net