Водні автобуси - наступний етап розвитку громадського транспорту

Нові речі в громадському транспорті не приходять щодня, але ось новий на основі одного з найстаріших варіантів перевезення: водні автобуси. ?

Очевидно, що вони не будуть застосовуватися по всьому світу. Проте, для міст з річками, річкові трамваї стануть життєздатною формою громадського транспорту, яка пропонує ряд унікальних переваг.

По-перше, час поїздки може бути зменшений на 33% для деяких поїздок, враховуючи відсутність трафіку. Водні автобуси також знижують витрати трафіку навіть більше регулярних автобусів. Крім того, дослідники вважають, що водні автобуси доповнять велосипед. Дослідники вважають, що для завантаження та розвантаження велосипедів з річкових трамваїв, ніж з традиційних автобусів або поїздів.

Звичайно, є ряд перешкод, які можуть існувати в будь-якому місті, коли введення водних автобусів.

1,1 км Вода повинна бути інтегрована з наземною інфраструктурою, як фізично, так і через платіжні системи.
2,2 км Вони повинні працювати цілий рік, навіть якщо вода заморожує взимку. Дослідники відзначають, що важка сталева армована корпус збільшить витрати палива, але розчин може бути з'єднати льодові колодки, щоб тримати водні шляхи взимку. «На нашу думку, є більш легкий матеріал, який може зламати лід, і ми економимо паливо протягом літа, якщо нам не доведеться нести важку, сталеву армовану справу», – каже Гарм.
3. У Земельна ділянка і розбирання повинні бути швидко. «Ми хочемо, щоб катери працювали як метро або автобус, де завантаження і розвантаження відбуваються з боків, не на носі або свербіж», – каже він.
4. У Ці човни є енергоефективними, ефективними та простими у виготовленні. Вони також повинні бути модульними, з різними розмірами для різних потреб.
5. Умань Планування водних автобусів слід проводити до реалізації. Планування водного трафіку необхідно інтегрувати в плани на інші системи, або це не вигідно. «Таким є також ризик, що існуючі та потенційні причали можуть зникнути, оскільки власність на набережній є настільки привабливими», – коментує Хол Кіл.

Я люблю ідею. Я хотів би їздити річковий трамвай, навіть більше, ніж звичайний автобус, трамвай або поїзд. І я бачив, як корисні вони були в Вроцлаві. Природно, вони будуть обмежені певними маршрутами, але вони створюють великий привабливий додаток до існуючих варіантів транспорту, які я думаю, що я буду виглядати на будь-якій можливості.

Звичайно, багато місць мають пороми для перевезення людей з місця до місця. Але вони дуже рідкісні, якщо взагалі використовуються як регулярний громадський транспорт. Не часто використовують екологічно чисті технології і мають страшні викиди. Це не модульні, ефективні водні автобуси, які пропонуються.

Що ви думаєте? Чи можуть річкові трамваї бути наступним кроком у громадському транспорті?

П.С. Це різновид водного транспорту.

Джерело: rodovid.me