Що чекає чоловіка при прийомі з косметологом

Чоловіки – категорія клієнтів, які заслуговують особливу увагу та підхід. Олена Стоянова розповіла, що може очікувати чоловіка при прийомі косметолога.

Олена Стоянова
Керівник проекту естетична медицина
кандидат медичних наук
Лектор розділу «Ін'єкційні методи» кафедри дерматовенерології КМАПО
Керівник студії Sandler Style
Який відсоток клієнтів у вашій практиці?
Відсоток чоловіків в моїй практиці сьогодні дорівнює 30%, що досить високий відсоток в нашій студії стилю. Я хотів би негайно відзначити, що близько половини цих 30% є представниками нетрадиційної спрямованості. Ще 40% чоловіків більше 45, і решта 10% молоді люди, які страждають від прищів.
Яка процедура приймала перший раз і що вони згодні пізніше. Які критерії керуються в цьому відношенні?
Спочатку кожна людина приходить до вирішення проблеми: себорейний дерматит, прищі або тонування волосся. Тільки у разі успішного рішення до своїх «покарань», чоловічих клієнтів слухають інші рекомендації. Тільки після отримання довіри такого клієнта ви можете почати запропонувати те, що на думку косметолога буде корисною.
Якими процедурами ви ніколи не змогли відпустити представника сильної статі?
Я ніколи не отримує клієнтів будь-якого сексу, щоб зробити все, це мій принцип. Що робити в ситуації? Кожен клієнт повинен розглянути інформацію, отриману і лише тоді, щоб зробити свій вибір.
Це правда, що:
Людина не змінює майстер. Якщо у них є довірені відносини з фахівцем, він буде вірним цьому косметологу?
Я абсолютно погоджуюсь з цією заявою! Дуже складно здобути повноваження чоловічого клієнта, але коли ця лінія перехрещена, Ви отримуєте не тільки замовнику, але правда приречена!
Чоловік цінує професіоналізм фахівця і стержність сервісу, не потрібно ховатися від нього?
Не існує різниці в обслуговуванні чоловіків і жінок. Представництва як сексів цінують професіоналізм, рівень комфорту, результат і ціноутворення.
Людина ніколи не довіряє видалення волосся до майстра тієї ж статі?
Я не робити видалення волосся самостійно. Однак в нашій клініці така проблема не виникає при нескладній причини: це процедура проводиться тільки фахівцями жінки.
Як чоловік воліє косметику для свого сексу?
При виборі косметики, чоловіки зазвичай керуються порадами. Для них не важливо, чи існує спеціальна серія, випущена для чоловіків в косметичній лінії. Головний критерій у випадку чоловіків полягає в тому, що пакет повинен вказати, що продукт вирішує свою проблему.
Чи бояться чоловіки ін'єкцій?
Це правда, але це також стосується жінок. З власного досвіду я можу сказати, що робота з чоловіками простіше: спочатку вони не мають високих очікувань. Вони так бояться процедури, що після нього надходить, вони завжди раді. Всі наступні процедури проводяться без ускладнень і протягом призначеного часу.

Як зробити чоловіка в салон краси?

Я зробив цей рейтинг:
  • на рекомендацію друзів або коханок
  • друк реклами
  • сексуальні поради
  • Інтернет
Чи правда, що чоловічий клієнт іноді робить непристойні пропозиції до косметолога під час обслуговування?
Все залежить від поведінки фахівця на робочому місці. Я думаю, що це питання про зацікавленість у житті та етики. Косметологія не має нічого спільного!
Ви погоджуєтесь на роботу в салоні краси для чоловіків. Чому?
Я думаю так. Чоловіки на природі менш затребувані і прості у складанні з грошима за їх зовнішній виделку і здоров'я, вони непрямі і постійні, цінують не тільки самостійно, але і час косметолога.

Джерело: estet-portal.com