Китайський чай - корисні властивості і різновиди

Китайський чай є джерелом довготи і відмінного здоров'я! У сучасному суспільстві не подобається чай. Не всі ми знаємо, що таке фараони, але фараони люблять. І про чай від кельтеської імперії в наш час я не чув, крім цього глухого. Але це одне, щоб купити і спробувати, і інший, щоб зрозуміти переваги, які зелений китайський чай приносить нашому організму. У 21-му столітті існує безліч сортів чаю, визнаних кращими за своїм оригінальним смаком і неповторним засмаком. І про вигідні властивості чаю з Китаю можна говорити більш ніж за одну годину і навіть на добу! Якщо ви пристрасне любителя чаю, ця інформація неодмінно буде дуже корисною для вас!

Люди, які щодня споживають Китайський зелений чай, значно знизився відсоток раку, астми і цілим комплексом ендокринних недуг. Вчені, які проводять дослідження щодо способу життя громадян китайських літніх людей, прийдуть до приголомшливого висновку. Збільшуючи тривалість життя китайської від кількості чаю вони п'ють. У Китаї, до речі, найнижчий раковий поріг. Якщо є невеликий відсоток раку, він дуже незначний. Я думаю, що це добре. Найкорисніший чай, згідно з найбільшими експертами, є Маофен, Teguanyin і Leungjing сорти. Чим корисний зелений чай? Ось що. До 25 відсотків безкоштовного фенолу чаю, який містить всі види ен. антиоксиданти, які піддають окислювальні процеси і запобігають утворенню карциногенів. Корисні компоненти-протектори, які входять до складу китайських чаю, вбивають і пригнічують зростання онкологічних пухлин. Крім перерахованих речовин, зелений чай містить багато вітамінів, включаючи групи D і B, а також вітаміни P, C, E, ліпідні цукру, цинк і селен. Крім запобігання злоякісних новоутворень, зелений китайський чай благотворно впливає на лікування ряду хронічних захворювань, таких як остеохондроз, отит, риніт, гастрит і панкреатит, і навіть проблеми, пов'язані з жіночою і чоловічою дисфункцією. Особливо корисний чай впливає на старість і у випадках серйозного полоскання тіла. Дослідження показали, що цей напій підвищує імунітет, гемоглобін і нормалізує артеріальний тиск. Китайський чай багатий мінералами, і таким, що ви не знайдете в звичайних продуктах. Але багато поживних речовин - мідь, вітамін П, кофеїн дуже необхідний, особливо у віці. Кофеїн, наприклад, реагує з дубином, щоб зменшити холестерин. І чим менше холестерину в нашому організмі, тим більше шансів жити без серцево-судинних захворювань. Tannin, до речі, є відмінним антибактеріальним ферментом і чудовим антиоксидантом. Ось чому ми говоримо так часто в Китаї. У нас є холод - пити чай, вдарити ногу - пити чай, немає дітей - пити чай. На останньому зеленому чаї, згідно з популярними переконаннями, здатний діяти як Вігра, і не тільки на чоловічому тілі, але і на жіночому. Головне, щоб дізнатися саме правильний вид китайського чаю і вміти правильно його заварити. На сході це традиція. Для любителів китайського чаю зверніть увагу! Якщо ви напоїте чашку зеленого напою рано вранці, ви можете позбутися від проблем кишечника один раз і назавжди! Здоровий зелений чай

Джерело: етно-наука.ру/