Ще один басейн відкритий виключно для собак. Зараз в Іспанії.

3726697

У Іспанії тепер можна зупинити мислення про те, де знайти відповідні пляжі для собак, адже є спеціальний басейн для собак.

Один собачий коханець вирішив висловити свою любов до чотириногого друга шляхом оформлення собакного басейну разом з фонтанами, гірками та іншими радами.

Федеріко Cano створив реставрацію Canino Can Jane тільки за межами Барселони, комплекс, який дозволяє собакам отримати рельєф влітку тепла.

Ще один басейн відкритий виключно для собак. Зараз в Іспанії. Р

Він сказав про басейн: «Я не бачу, чому собаки не можуть бути допущені, щоб насолоджуватися плаванням, коли погода є такою ж для людей, як це для людей, я думаю, що це може бути зроблено – особливо в Іспанії, де це дійсно гаряча. й

«Я шукав трохи, як пляж з поступовим схилом, бо це те, що значення собак. й

У розробника були деякі технічні питання, які перешкоджають його обробці проекту, включаючи необхідність створення більш потужної системи фільтра. Басейн виявився дуже "потужним" - він має все, що потрібно зробити собаку життя більш приємним.

Одним з найприємніших речей, які власники дізнаються на курорті, за словами пана Кано, є те, що: "Краще, що собаки тут дійсно спалюють багато енергії."

Взяти собаку в курорт протягом години і я можу гарантувати, що вона буде спати на найближчі два дні.

Кано консультує власників, які хочуть піти на відпочинок не залишити собаку в канелі, але замість того, щоб скористатися прохолодною водою разом.

Джерело: Eco-portal.kz