357
Ще один басейн відкритий виключно для собак. Зараз в Іспанії.
3726697
У Іспанії тепер можна зупинити мислення про те, де знайти відповідні пляжі для собак, адже є спеціальний басейн для собак.
Один собачий коханець вирішив висловити свою любов до чотириногого друга шляхом оформлення собакного басейну разом з фонтанами, гірками та іншими радами.
Федеріко Cano створив реставрацію Canino Can Jane тільки за межами Барселони, комплекс, який дозволяє собакам отримати рельєф влітку тепла.
Р
Він сказав про басейн: «Я не бачу, чому собаки не можуть бути допущені, щоб насолоджуватися плаванням, коли погода є такою ж для людей, як це для людей, я думаю, що це може бути зроблено – особливо в Іспанії, де це дійсно гаряча. й
«Я шукав трохи, як пляж з поступовим схилом, бо це те, що значення собак. й
У розробника були деякі технічні питання, які перешкоджають його обробці проекту, включаючи необхідність створення більш потужної системи фільтра. Басейн виявився дуже "потужним" - він має все, що потрібно зробити собаку життя більш приємним.
Одним з найприємніших речей, які власники дізнаються на курорті, за словами пана Кано, є те, що: "Краще, що собаки тут дійсно спалюють багато енергії."
Взяти собаку в курорт протягом години і я можу гарантувати, що вона буде спати на найближчі два дні.
Кано консультує власників, які хочуть піти на відпочинок не залишити собаку в канелі, але замість того, щоб скористатися прохолодною водою разом.
Джерело: Eco-portal.kz
Система магнітного охолодження – нові технології для холодильників
Німецькі вчені представляють систему паливних елементів SOFC