Для українських батьків створено застосування щеплення та медичних обстежень дитини

ЮНІСЕФ розробив корисну та зручну програму для батьків України. Додаток допомагає визначити дати необхідних медичних оглядів і щеплення дитини.

Програма доступна на сторінках UNICEF Ukraine на Facebook та Vkontakte. Для початку роботи необхідно ввести дату народження дитини. Три дні до запланованої фізичної експертизи та вакцинації додаток відправить нагадування користувачеві в соцмережах або по електронній пошті. Але його можливості не обмежені. До послуг гостей педіатрична консультація та посилання на ресурси, де батьки знайдуть найбільш надійну інформацію від фахівців та лікарів.
У зв’язку з медичним експертом та дотриманням міжнародних та українських рекомендацій щодо здоров’я дитини.
«Основна мета роботи ЮНІСЕФ – доглядати за дітьми. Вакцинація є найбільш ефективним захистом здоров'я будь-якої дитини. На жаль, багато мам в Україні не довіряють щеплення, на основі чуток і досудів. Ми заохочуємо батьків послухати лікарів і слідувати календарем медичних обстежень і щепленням, щоб зберегти здоров’я свого малюка, говорить Вероніка Ващенко, керівник відділу інформації ПРООН України.

Джерело: estet-portal.com