323
Незвичайний салат авокадо під апельсиновим маринадом
Авокадо для нас – це зимова делікація, коли вже спускаються сезонні огірки, а на полицях з’являються «пластичні» теплиці. Плоди або овочі не добре розуміються.
Ми використовуємо для того, щоб з'їсти його переважно в якості овочів — в салатах, гуакамоле, тепер відкриваємо як фрукти — виходить, ви можете зробити дуже цікаві десерти і морозиво авокадо. А в салатах, здається, це може показати себе з різних сторін.
Рецепт цього салату я взяв з курсу Ксенія Михайлова «Здоров'я харчування для всіх». Салат дуже яскравий, смачний і світлий, хоча інгредієнти повинні бігти - арубу не в усіх магазинах, а свіжа арубу зазвичай в короткому поставці. Але варто!
Подаємо на стіл, декоруючи апельсиновими скибочками і петрушки гілочки.
Джерело: brukva.net
Ми використовуємо для того, щоб з'їсти його переважно в якості овочів — в салатах, гуакамоле, тепер відкриваємо як фрукти — виходить, ви можете зробити дуже цікаві десерти і морозиво авокадо. А в салатах, здається, це може показати себе з різних сторін.
Рецепт цього салату я взяв з курсу Ксенія Михайлова «Здоров'я харчування для всіх». Салат дуже яскравий, смачний і світлий, хоча інгредієнти повинні бігти - арубу не в усіх магазинах, а свіжа арубу зазвичай в короткому поставці. Але варто!
- 1 авокадо нарізати невеликими кубиками
- 1 виделка салату, ріжуча
- 1 ст.л. арубу ріжу
- 3 апельсини, порізати тонкими скибочками, потім смужки
- 1 фіолетова цибулина, дрібно нарізати
- 2 ст. л. петрушки розрізають
- 8 ст.л. оливкової олії
- 1 ст. л. бальзамічного оцту
- 2 ст. помаранчевий сік, свіжовичавлений
- перець і сіль за смаком
Подаємо на стіл, декоруючи апельсиновими скибочками і петрушки гілочки.
Джерело: brukva.net
Екстремальні розваги, в яких ви відмовтеся від застрахування - цікавість
Вид переваг будівництва навколишнього середовища