318
Продукти, які омолоджують клітинки тіла
Вчені уклали, що харчування є одним з найважливіших чинників здоров’я.
Ми є звичайними людьми, які контролюють стан здоров'я, можуть зробити ті ж висновки: легкий, збалансоване харчування є запорукою гарного здоров'я, відповідно, подовження життя, здоровий стан клітин.
Але є продукти, які омолоджують організм людини.
На основі вивчення біохімічних аналізів клітин та механізму їх старіння:
• Чорний шоколад, кава, чай
• яблука, Чорниця, чорної смородини
• Брокколі, Вишня
• Томати
• Гранат, апельсини, персики
• Плюм, малиновий, червоний виноград
• Полуниця, цибуля
• Хліб.
І якщо інші продукти, такі як м'ясо, риба, жири дають організму калорійність, мінерали, перераховані вище продукти дають клітини біохімічні елементи, які активно впливають на обмін речовин в клітинах, і які пролонгують життя всіх клітин організму.
Цей список також включає в себе продукти з потужним антиоксидантним складом:
Чорний шоколад, кава, чай.
Всі вони містять поліфеноли, які мають можливість ремонтувати клітинку і збільшити її життя
Джерело: zdravclub.ru
Ми є звичайними людьми, які контролюють стан здоров'я, можуть зробити ті ж висновки: легкий, збалансоване харчування є запорукою гарного здоров'я, відповідно, подовження життя, здоровий стан клітин.
Але є продукти, які омолоджують організм людини.
На основі вивчення біохімічних аналізів клітин та механізму їх старіння:
• Чорний шоколад, кава, чай
• яблука, Чорниця, чорної смородини
• Брокколі, Вишня
• Томати
• Гранат, апельсини, персики
• Плюм, малиновий, червоний виноград
• Полуниця, цибуля
• Хліб.
І якщо інші продукти, такі як м'ясо, риба, жири дають організму калорійність, мінерали, перераховані вище продукти дають клітини біохімічні елементи, які активно впливають на обмін речовин в клітинах, і які пролонгують життя всіх клітин організму.
Цей список також включає в себе продукти з потужним антиоксидантним складом:
Чорний шоколад, кава, чай.
Всі вони містять поліфеноли, які мають можливість ремонтувати клітинку і збільшити її життя
Джерело: zdravclub.ru