Giraffe жінки

У Таїланді є Каренське племена, яке славиться своїми жінками. І все тому, що з дитинства жінки носять браслети шиї, і для їх довгих шией вони були названі гіраффами.

Спочатку Карен жив у сусідньому Мианмарі, але нічого не поділився з Бурмесе, особливо органи влади. Вони схвалили провокації, борт і навіть збройні зіткнення. Близько п'ятнадцяти років тому частина людей Карена змушена переїхати в Таїланд, де вони знайшли своє нове покликання в туризмі. 7,5 млн. грн. Карен, лише 400 000 біженців.
На всіх туристичних картах обов'язково позначаються їхні села. Кожен цікавиться переглядом жіночих циркалів. Побачимо,
Ось близько десятка таких сіл, я вибрав одну на випадковому, недалеко від міста Me Hong Son - лише дванадцять кілометрів вздовж мальовничої дороги з десятками маленьких фортів.

Село Хуай Су Тао (соррі) виглядає як повністю Тайська село, не як глухий, так і в районі Фанг, але різниця в житті зовсім не видно. Навіть якщо це бетонна дорога.

Все село Карен, але кров необхідно перемішати. Самі каренси живуть на ринку!

р.

Невеликий дерев'яний міст відокремлює звичайне село від туристичного.

Як тільки я перехрестив його, я стояв погляд. Чи мають жінки кільця навколо шиї? Ноп.

Перший «малий» з'явився трохи пізніше. Вона ходила з рушником на голові і переносить електричну каструлю. Рано вранці і автобуси не прибули.

Р

Усе село Карен – це великий туристичний ринок. Продаємо всі види ювелірних виробів, ювелірних виробів та сувенірів «на тему» – статуетки жінок з довгими шиями.

Але чому нам потрібен ринок, підійдемо на подвір'ях. Ось будинки, де Карен живе: простіше, ніж тайці, але, звичайно, на стилях: нульовий поверх дуже зручно використовувати як склад або гараж для автомобіля або мотоцикла.

Р

Туалет зовні. І досить пристойний туалет, враховуючи його просто отвір в підлозі. Це те, що традиційний тайський туалет виглядає як: керамічний отвір з лезами і відро води. Промийте руки і воду, не своїми руками.

Як завжди є багато речей на вулиці.

Чоловіки Каренського племени не носять ніяких ювелірних виробів, а на мій погляд, вони не відрізняються від тайців.

Р

Він повинен бути спальним місцем.

Чи це дівчина Каренка? Я не знаю, які вікові браслети носяться, але я читаю десь, що вони дуже молоді. І ось почав лікувати підозри ...

р.

Дівчина іграшки.

Вона сказала, що жінки племени з дитячих зношених кілець, щороку додаючи один або більше, тим самим подовження і розтягування шиї. Але подивіться, ця дівчина не молодий, і кільця дуже мало.

Коли ми приїхали на початку, ніхто не чекав гостей. Мені здається, що вони просто не встигли приготувати, і не покрили їх доріжок.

Шукайте, як багато поворотів! Ці жінки добре навчаються позувати туристів. Тексти пісень, а це означає: Вони буквально візьмуть фотографії з них, тому вони йдуть. Подивитися на вас і камеру, немає — і відразу ж поверніть, продовжуючи йти про свій бізнес.

Але подивіться, є збірні браслети, які легко одягаються і знімаються. Якщо ви робите все ретельно, ніхто не помітить відчай!

Ця дівчина була дуже гарна, знала кілька англійських слів, і я купив таку дивну слон від неї. Всього 250 рублів :)

Тільки я подав векселі назад, коли слон подвоє значенням! Хлопець в капелюшній війшов до мене і дайте мені читати його. Він посміхався і сказав: «Ми любимо гроші». Ну, хто не любить їх? Для тих, хто не знає англійську, я перекладаю її двома словами: «Плем’я довгоочисних біженців». Вони проживали в Таїланді понад 20 років (Вікіпедія говорить про переїзди тільки почалися в 1997 році через політичну ситуацію в країні Бурма. Якщо ви хочете побачити Карен, будь ласка, сплачуйте 250 рублів за людину. Для них необхідно отримувати щоденну припуски їжі (з деяких причин вони писали в дужках «зелена і курча»), медична допомога, освіта дітей (як і я знаю, школи в Таїланді безкоштовні). У Бурмі були прості землероби, але військова диктатура приймала все з них і змушували їх залишити свої будинки. Бурма була незалежною від Великобританії з 1948 року, але цивільна війна триває до цього дня. Я не знаю, де правда і де брехня, але Вікіпедія, знову, говорить, що Каренс дуже сепаратист. Це може бути результатом геноциду проти них. Важко судити тут.

Також важко сказати, чи одягають жінки Карена в будь-який час, або чи просто приманити туристів. Без кілець навколо шиї, ніхто не подбає.

Але це виглядає як людський зоопарк. Вони говорять, що Каренські села вже з'явилися на півдні Таїланду, Пхукету і Паттайї, не піти на той же п'ятнадцять кілометрів, щоб побачити жінок гірффа.

Після відвідання села я мав дивний, неприємний і депресивний відчуття. А ти?

Джерело: macos.livejournal.com