Як обробити дроти

р.

Штукатурки дротів розрізають будь-який простір, і не можна приймати. Ми довго розуміємо, як впилювати дроти в інтер'єр, і зараз ми ділимося нашими з вами.

Що таке різниця у появі типової квартири 2014 року і, скажеш, 1984? Теоретично, такі ж шафи і дивани, однакові столи і стільці можуть зберігатися в сучасній квартирі. Але одна деталь напевно відрізняє сучасну квартиру від її попередника 30 років тому: гаджети і супроводжуючі дроти. Зарядні пристрої, розширювачі та USB адаптери, навушники, дроти та джерела живлення для телевізора, комп'ютеру, музичного центру - всі це розтяжки на підлозі, заплутані на столі, заплутуються в реальному Гордському вузлику в ящиках і коробках, незалежно від того, як ви намагаєтеся відкласти все ретельно. Незалежно від того, як ретельно продуманий інтер'єр вашої квартири, незалежно від того, наскільки простий і функціональний він, дроти зіпсують її до тих пір, поки не витрачаєте особливих зусиль на їх дизайн.

Алас, простий і універсальний спосіб впоратися з вторгненням проводів ще не був придуманий, але багато дизайнерів – від маловідомих любителі до професіоналів високого класу – пропонують рішення до цієї проблеми. За кілька днів вивчення цього питання я розділив дротові ідеї на три типи: «приховати дроти», «вивести дроти,» і «покупити гарний шнур розширення. й

"Приховати дроти."

Якщо ви зіткнулися з проблемою організації простору, вам майже не сумнівається, що старий ІКЕА допоможе вам. Дроти не є винятком: тут, наприклад, коробка QUISSLE є простим і швидким способом приховати дроти і подовжувачі шнурів, що лежать на столі.

Для тих, хто з яких причин не задоволені коробкою Ikeev, магазин pichshop.ru пропонує організаторам "Hideway L". Тим не менш, що їх перевага над Quissle не дуже чітка, крім того, два отвори на боках замість одного в середині трохи зручніше.

Більш цікаві пакети важко знайти на російському ринку, але якщо ви готові розмістити замовлення в іноземному інтернет-магазині, ви зможете отримати по-справжньому красиву річ, яку ви щасливі покласти в визначне місце. Візьміть зовнішній вигляд, наприклад, при цьому винахідлива панель від Etsy: вона виготовлена з фанери і берези, її обмотки отвори перетворюють скручені дроти в реальну роботу мистецтва – і вона коштує тільки $25!

До речі, той же майстер може знайти інші привабливі речі для гаджетів. Ось, наприклад, дерев'яна підставка для iPhone і скла - це те, що ви хочете відразу поставити на стіл.

Я знайшов смачну бамбукову коробку, вишукану версію пластикових коробок. Не тільки приховує дроти, але і виконує функцію міні-плану. Я зрозумів, що це абсолютно незамінний для робочого простору, і це абсолютно незрозуміло, як я зробив без нього. Я підозрю, що замовлення столика з Сан-Франциско є трохи Меса, але Богом, це варто.

Нещодавно на ринку з'явилися дизайнерські столи з особливими отворами для проводів. У нашому звіті про дизайнерські магазини ми згадували одну з цих столів – ручна Cupertino за понад 1000 євро. До того ж, до цього шляху приховати дроти можна на кілька, але давайте надії, що подібний дизайн скоро досягне бюджетних магазинів.

«Декорат дротів»

Якщо на підлозі все ще знесений дріт, можна прикрасити його. Для цього є дротові тримачі – зазвичай яскраві пластикові фігурки, які дозволяють закріпити кілька кабелів разом. Тут, наприклад, на сайті vozmizakaz.ru, застібки у вигляді ведмедів продаються, а на одному і Pichshop - у вигляді бункерів. І, звичайно, вся скатеровка тримачів на будь-який смак можна знайти на Etsy. І, наприклад, подобалися кріпильні верстати зі шкіри і шкіри з крихітними металевими птахами.

"Купити гарний шнур розширення".

Тепер дизайнери просто починають думати про дизайн подовжувачів, і вибір в цій області ще невеликий. Але ті, які, радують око і просять на підлогу будь-якого приміщення. На жаль, практично всі подовжувачі продаються на зарубіжних сайтах, але особисто це не зупиняє мене: заради такої краси і страждань не є гордістю.

Ось явний, але при цьому непрозорий розчин від Arternica: шнур живлення, який буде красти по всій підлозі, як гречка. Насправді, Artenica збиралася звільнити цілу колекцію електричних аксесуарів, які називають WireMore, але поки вона обмежена розширенням WirePod.

Єдиний варіант, для якого вам не доведеться мені з інтернет-магазинами Starwire від Lllooch. Хороша потокова форма, але в цілому я думаю, що вона виглядає трохи непривабливим: вона швидше за все, бачить в офісі, ніж в домашніх умовах.

Повна нова модель, про яку написано багато публікацій - розширення намиста від дизайнера Девіда Окума. Що я можу сказати? Я люблю його, теж.

Пошук, який почався з бажання сховати ці потворні дроти десь, давав несподіваний результат: виходить, що аксесуари для електроприладів не тільки організувати простір, але і істотно прикрасить будинок. І хоча часто прикраса не так легко отримати, це ще дуже приваблива тенденція. Можливо, незабаром будь-які дроти не стануть перешкодою, але необхідний елемент будь-якого інтер'єру.

Валентина Лукіна

Джерело:http://kvartblog.ru

Джерело: /users/1080