Farmbox Direct пропонує простий спосіб отримання органічних продуктів.

Farmbox Direct є гібридом CSA і Fresh Direct, який пропонує високоякісну доставку органічних продуктів без сезонних зобов'язань. Послуга доставляє один раз на тиждень красиву коробку, наповнену свіжою органічною виготовкою, правою на домашні двері. Всі продукти органічні та сертифіковані USDA. На відміну від CSA, немає підписки на рік, тому люди повинні отримувати поставки, коли з міста протягом тижня або місяця. Ви замовляєте коробку онлайн, яка прибуває в кінці тижня.

Є цілий ряд варіантів купити, в тому числі тільки фрукти або овочі. Ви можете переглянути те, що відбувається в кожному вікні і встановити до п'яти замін, тому не ймовірно, що клієнт буде завершуватися продуктами, які не хочуть. Клієнти також мають варіант додавання інших продуктів харчування до їх доставки, таких як органічні яйця, хліб і молоко.

Засновник Ашлі Компанія Tierner оголосила, що її цільові клієнти є зайнятими сім'ями, які хочуть харчуватися здоровими, але не хочуть витрачати час на покупки або шукати органічні речовини. До запуску Farmbox, Tierner працював в індустрії моди в Нью-Йорку. Коли вона стала матір'ю, вона зробила її реалізувати необхідність такої послуги.

«Мій фокус з Farmbox Direct в першу чергу в середній сім'ї і професійних працівників, які зможуть мати органічну продукцію і інші предмети в їх будинку, які вони потребують тижня», - сказав Тірнер.

Тинер також має «великогабаритний» в сільському господарстві, так як вона провела весь дитячий сад, що працює на сімейній фермі в середині заходу. При підготовці до початку її справи вона провела цілий рік дослідження ферми. "Я тримую руку на пульсі", - сказала вона. Я зустрічаю з аграріями, які я працюю з запитом про їх сертифікацію.

Коробки упаковані біорозкладними лайнерами і багаторазовими охолодженими мішками. Freshbox іноді навіть використовує решту упаковки з інших компаній, які б інакше просто відкинутися (ви можете побачити вище, має логотип заводу з Чізкейк). У пластикових пакетах, які також виготовляються з біорозкладних матеріалів. Це набагато краще варіант, ніж ненадійна упаковка, але це матеріали, які повинні бути оброблені комерційними компостуючими засобами.

Всі продукти в Farmbox Direct є органічними, і шиннер також намагається вибрати локальні джерела. «Я хочу, щоб мати якомога більше локальних можливостей», - сказав Тінер. Авокадо і банани в середині зими, і вони ніколи не виростуть тут.

На даний момент служба працює тільки на Східному узбережжі, але Turner планує розширити Farmbox Direct на Midwest і West Coast, що робить його пріоритетом для місцевих постачальників. Фермерська коробка буде різною в різних областях, тому що я не хочу поставляти будь-який з вишнями з Нью-Джерсі.

Компанія Tierner оголосила, що вона також планує розширити лінійку для Farmbox Direct від рису до очищення продуктів. «Мої клієнти кажуть, що вони хочуть органічного дому», – каже вона. Я, безумовно, пряма коробка Ферма, щоб стати одним магазином.

Джерело: Eco-portal.kz