Конверсація з піонером

Тут ви попросите, що пам'ять, як це працює і чому це потрібно на всіх. Пам'ять не просто психофізіологічний процес, який відображає і накопичує безпосередній і минулий індивідуальний і соціальний досвід і виконує функції запам'ятовування, збереження, відтворення і забудовування. Це природне наукове визначення пам'яті слід забути, як тільки ви пройдете іспит, в якому ви будете запитати. Про це?
Піонер був німим, що припиняє великі круглі очі.
Уявіть, що ви плаваєте на свербіжній річці в човні, вирівнюючи оарами. Катер – ваше життя, оар – ваші дії, а потік річки – час. Потоки часу не для нічого, так званого, це потік вашої річки, на якому ви знаходитесь. На човні ви сидите з спиною, щоб ви могли бачити, що перед вами. Це ваш минулий. Ви не бачите свого майбутнього, тому що для того, щоб перетворитися на човні, потрібно залишити свої оари на деякий час, і ви будете недорогий ковзати в минуле. І потрібно постійно зануритися, тому що ви купите проти потоку часу, який або сповільнюється, коли ви чекаєте когось або зловити, то, навпаки, прискорює, коли ви не встигнете зробити щось. Для того, щоб зупинитися в даний час, ви повинні мати ряд, ви розумієте, ряд постійно, незалежно від того, що відбувається і ніколи не кидати оари, ви розумієте мене?
Індекс пальцем в цей час зробив кілька дуже болючих спиць на лобі піонера, але він залишився стоячим до сих пір, розкочуючи очі і запаливши його щоки.
Від часу до часових речей з'являться на човні. Найменше сміття, такі як шматки фанери або піни, іноді каміння, дуже рідко - щось цінне, вниз до скарбниці. Твори на човні – це ваш життєвий досвід, який здійснюється з річки хвилями пам’яті. Не дарма, що Давид Тухманов назвав рекордом зі своїми піснями «Акорд на хвилі моєї пам'яті», він знав про неприпустимий характер пам'яті або просто вгадував – незалежно від того, що головне – дісталося до точки. Щоб запобігти каструлі від мийки, потрібно викинути сміття з човна з часу на час. Це процес забуту. Процес запам'ятовування є коли ви ловите щось з річки, яка може приїхати в руки, і покласти себе на човні. Часті речі, які ви відкинулися в човні, і слід знову відкинути. Пам'ять, коли ви відкидаєте, що дно вашого човна. Комедії рідко приємні, часто неприємні, від них тремори найбільш потужні і неприємні.
Піонер продовжував мовчати, стоячи в одному положенні.
Найгірша частина полягає в тому, що ви завжди плаваєте назад і ви не можете помітити айсберг. Це найгірша частина. Чи знаєте ви, чому титановий похилий? Не на всіх захворюванні капітана Сміта, які побачили айсберг, але починали сліпучий кінець, як прийнято вважати. Справа в тому, що айсберг є двома третинами, прихованими під водою, і його підводна частина постійно плаває, тому що температура океанської води постійно над нульовим Цельсієм, і через це айсберги перетворюються з часу на час. Титан ходив в айсберг, але занадто близько до нього, і це був фліппінінг айсберг, який пробив шкіру гіганта. Але ймовірність цього недбала.
Ви знаєте?
Піонер продовжив мовчати і скуштувати.
- Все правильно, ймовірність не має значення. Це просто, що рано чи пізно ваш човен буде мийкою, і ви повинні піти на суші. До речі, не намагайтеся стрибати з човна самостійно, ви будете плавати протягом тривалого часу. Протягом століть ці дивоводи пливуть на берег, вірять мене. Ви хочете знати, який берег? Я відповіла тебе...
- Олексій Борисович, пацієнт приніс!
Заклик медсестри приніс лікаря з трансу. Він побачив себе стоячи перед штукатуркою статуї піонера на пилоподібному плащі в дворі психіки, де його обов'язок продовжив вечір.
Першокласник стояв ноги, його ліва рука в талії, а права рука клаптує неіснуючий ріг, зламаний одним з пацієнтів багато років тому.
- Рідкісно? Перший раз?
до Ні, інтровертований, пригнічений. Він не говорить. Я, перший раз.
до Поставте на нього карту. Розкажіть Світлана Миколаївна, щоб підготувати ін'єкції трифазину і недбайдужого купе внутрішньом'язово, два кубики. Таблетки - як для всіх нових прильоту, комплект.
Phenazepama тільки подвійний, дати йому сон. Я надаю і наповнивши на свій зап'ястний годинник, очі поглянули на його зап'ясті.
Медсестра зникла в лікарняні двері.
«Такі речі, брат,» лікар останнього виявився на піонер з гіпсу, зняв пакет сигарет і копчений.
Вплив циклозолу почав ослаблювати і цигарет був просто правий.

Звідси.