Літній незайманий суп

Коли ми приїжджаємо, ми часто приносимо багато їжі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Сьогодні я збираю вас про траву, яка викликає нас стільки незручностей. Неймовірно. Ви пам'ятаєте, коли ми були діти, вони пообіцяли нам з кропивою? З Я був 7 років, жив у с., і часто це заподіяло мене з живих тихо, коли я був привітав грядки. Але кожен рік чекав за прибуття весни, щоб піти з ножичками, щоб зібрати її перші проростки і заварити смачний суп! Хтось скаже, "Що мені!" Ніщо їсти? Ні, було достатньо їжі. Але мій бабуся, який виріс у великій селянській родині, завжди приготував цю легкою стравою і здавалося мені, що немає кращого дегустації кропиви.
Неймовірно двобортний. Це багаторічна трав'яна рослина з потужною кореневою системою. Вся рослина покрита невеликими горячими волоссями, які спалюють нас при спробі порушити втечу. Вирощується біля будинків.

Найкраще використовувати молоді пагони - верхні 2-3 листи з вершини. Щоб зібрати, використовують ножиці або секатор і товсті гумові рукавички. Я використовую не тільки навесні, але і влітку, ріжу тільки молоді пагони. А також збирають і влаштовують порції, щоб потім заморозити і варити ароматні шиги в довге холодну зиму. Так вирізати пагони. Як правило, для 4 осіб, у мене є достатня кількість повного пакета, в якому запакувати хліб. Я ретельно вимити кропиву в дуетному шлангі і опустити його в окропу протягом 1-2 хвилин. Після цього я промив її знову і вже порізати її в сором'язливі, не боятися горіння руки. Я зроблю бульйон, а також сорбельний бульйон. Приймайте суп зі свинини або яловичини і варіть протягом години. Потім додаємо рис або перловий крупу. Ще через 10 хвилин - дрібно нарізаний 3-4 картоплі. Морква пропускають разом з цибулею і додають 10-15 хвилин до бульйону. І в самому кінці додайте дрібно нарізану кропиву і відключіть плиту. Не забудьте додати лавровий лист і сіль за смаком. Подавати з вареним яйцем і сметаною. І влітку я додаю трохи сороку за сметану.

Джерело: www.7dach.ru