Як замінити будинок соломи в 8 кроках

Найголовніше при проектуванні і побудові солом'яного будинку, щоб переконатися, що вода повинна бути далеко від стін. Особливо це стосується дахових санвузлів, які повинні бути зроблені з великими підводами (до 1 метра). Іноді виникає ситуація, коли потрібно зняти гнильну солому в житловому будинку соломи.
Це тема, яка стосується багатьох людей, коли вони вперше дізнаються про будівництво соломи і я хочу зробити це ясно, що це надзвичайно незвично і більшість людей ніколи не доведеться боротися з такими речами.

Так давайте розглянемо порядок заміщення соломи в житлових будинках.

1,1 км Знімаємо шар штукатурки перфоратором або щілом. Якщо у вас є сітка, то залиште її по краях 15-20 см навколо обхвату всього вакантового відкриття, щоб потім зв'язавшись з нею в нову сітку.

2,2 км Натягуйте соломкою з відкриття своїми руками або грабами.

3. У Використовуйте лічильник вологи, щоб визначити, де починаються подрібнені соломині і сухі. Переконайтеся, що ви займаєте щонайменше 2 см чистої соломи. Перевірити читання вологості в кожному напрямку: вгору, вниз, зліва, праворуч і всередині стіни. Будь-який вище 18% необхідно видалити. В ідеалі прочитання вологи не повинна перевищувати 10-12%.

4. У Вставте мішок в отвір так, щоб її краю вільно вийшли.

5. Умань Начинити отвір чистою сухою соломкою. Переконайтеся, що це не ковтати, коли ви тягнете сітку.

6. Жнівень Затягніть отвір сумкою і закріпіть її шпильками.

7. Про нас Застосувати сітку і закріпити її на ліві краї сітки, яку ви звільняєте від штукатурки.

8. У Поставте штукатурку на. Для того щоб не бачити сайт, вам доведеться побілити стіну новим способом. В іншому випадку ви побачите пляму. Робимо це, коли пляма висохне.

Реальність полягає в тому, що ви, ймовірно, не повинні використовувати інформацію в цій статті. Однак, якщо ви зіткнулися з пошкодженням соломи, то швидше ви ви висушуєте стіну і замініть невідновлювальні палички, краще. Пам'ятайте, що пальці люблять гігантські губки і чим довше вони піддаються воді, тим більше вони будуть поглинати і подальше пошкодження води буде розширюватися.

Я не скажу. Ви повинні ідентифікувати і відремонтувати причину пошкодження води перед початком заміни соломи. Не існує сенсу, щоб зробити цю роботу, не знаючи, що викликало проблему.

Це явна річ. Але мені довелося продемонструвати весь коблійний будинок, тільки тому що дощова вода, що протікає на північну стіну, і це призвело до появи грибка в будинку і повного знищення саманів (навіть не солом'яні блоки). Незважаючи на те, що попередні орендари намагалися захистити стіну додатковим цегляним покривом. В будь-якому випадку вода. Будинок стояв на дуже бордюрі ділянки, а дах не вдалося зробити, в результаті будинок був втрачений. Це історія.

Джерело: rodovid.me