Відповідь на Маніфесто

Якщо ви не прочитали його, читайте тут.

У першому місці вона навіть взяла пітливість. I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I- І який характерний - дівчата згодні - скажуть так, нама, укуси, і це необхідно або, багато частіше - "все правда, наскільки чудово, що мені не подобається."
Я прочитав це ще раз, перевірив деякі міркування, і якось я не відчуваю себе комфортно, ви знаєте.
Я. Я. А ще й тому, що правда друга дуже одностороння. Ну, якщо ми повернемо, правда полягає в тому, що у нас є домогосподарки часу допінгу, ми не можемо цього.

Почнемо з цієї милої «людиною» слідом за вагінозом. Я скажу прямо - Я традиційний і ретроград, немає нового фемінізму. Ні в моєму житті я надав на чоловічі пости, не сходження на чоловічі розмови, і в принципі не розумію, що моє місце на кухні. Я, в старомодному шляху, задоволена роллю «в серці», і я теж дуже люблю, коли хтось перетягує мої сумки, дає можливість розмістити в підніжжя і для цього я готовий зі сквошу, залити штори і збирати голені шкарпетки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Добре, це слова.
Це найбільш чоловіча «добра», не з'являється з нуля, але з самого часу, коли пір'яні відносини «бой-дівчина» розвиваються в залізобетонну «сім'яну». І помітили, що це не "чолово," це "ми маємо зобов'язання", тому що ми зробили це "свідомий вибір". По суті, кожен день, коли ви більше. Як мені. Сім'я не тільки духовна спілка. Це ще тверді інвестиції з справедливою кількістю ризику. Якщо ви хочете, щоб діти, розраховувати, якщо ви хочете новий телевізор, розраховувати, навіть для кактуса на вікні, підрахувати. Тільки місяць безкоштовно. Що я буду розраховувати? Якщо я працюю, так само, як ви, якщо я не маю, я повинен зібрати ваші діти, протерти телевізор і води свій какті. І в будь-якому випадку, це буде абсолютно рівною роботою з тим же ступенем ебать-ігри в кінці дня. Найпоширенішим аргументом людини є те, що ви робите все це, зробивши проблеми для себе і вирішення їх. Після того, як ви не маєте будинку, ви не хочете повернутися туди. Cactus, телевізор, дитина, лоток для котів у туалеті та новий покрив – це всі частини нашого світу – інший компонент, який дуже сильно повісить, що ви навіть не помітите його. Кожного дня, тому іноді мої дії починають здаватися ілологічно. Чому ви купуєте це? Чому ебать ви купити це? Якщо це не одяг або цацька призначена для мене особисто, то я купив його для будинку. Щоб зробити це краще для нас. Я і тебе. Чому б ви думаєте, що це зробить мене краще? Я пішов до чудеса. І ось чому ви дали мені можливість вибрати, якщо ви ще не пам'ятаєте.
Всі ці заяви в дусі «повідомляється на поофиці і стверджує, що бісеринок лука не більше, ніж дієслова краса. Так, гроші будуть короткими. Кожен успішний бізнес розвивається. Сама з родиною. Какті, діти і коти, як правило, ростуть. Вони потребують нових горщиків, зимових костюмів та інших фінансових витрат. Я не отримую молодше. Для того, щоб бути красивими, мені не вистачає, щоб мити обличчя і потрапити в жорсткі джинси. Потрапивши в цю гру з сім'єю, ви повинні припустити, що справа не буде стояти ще. Що не означає, що ви будете мати, щоб зробити малюка. Це означає, що ми повинні rip наші справи. Я шукаю кращу школу, роздратування на батьківських зустрічах і навчаюся ділити.

Піхва торгівля? Продаж статевих губ з молодого віку? О, подивіться, хлопці, вона дивиться на мій гаманець. Немає, звичайно, я не шукаю в свій гаманець. Якщо ви можете грати в сім'ю, ви зможете прийняти ваші обов'язки, чи можете ви годувати наші діти. Я не виправда, тому що я працюю за тисячі років. Я не збираюся дати дефектний чоловік, тому що хтось, хто не здатний підтримувати свого роду навряд чи робити все більше, ніж випадковий зв'язок. Я не відчув час, тому що я не маю багато. І це не питання про те, що в вашому гаманці прямо зараз, це питання про те, скільки відповідальності ви відчуваєте. Або - скільки я вгадую цю здатність у вас, якщо ви хочете. Якщо ви не можете, ми можемо бути другом, коханцем, кращими жилетами для сліз. Не мій чоловік. Тому що я беру його занадто серйозно.

Що далі? Чому ми не маємо дітей в суді? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. У більшості випадків вони просто не трахаються з вами. У моєму житті я тільки знав трьох чоловіків, які хотіли б мати дитину. І кожен з них зробив. Не було складно, вони просто бажали. Смішні речі, що суд не був на боці, але що вони бажали. Історії про батьківство, один раз і для всіх розв'язання проблеми, і так необхідно в критичних ситуаціях, звичайно, чарівність, але не на всіх, як героїчно, як це може здаватися на перший погляд. Я не ебать з усіма неділі шоу поїздки на майданчику. Ви просто опрацьовуєте з ним пару годин на добу, 6 днів на тиждень: споруджувати дорогу, розбити дорогу, малювати світло трафіку, засліпити десятки пластилінових черв'яків і прочитати про нечітки. Я не буду говорити про маленькі речі у вигляді годівлі, миття, обмотування. Просто дайте йому два години на день, що все. Не трахаючись сказати, що у вас немає двох годин. Зайдіть його. Поговоримо про це, і ми будемо говорити про це.
А також, знаючи жовчі, я не сумніваю, що тепер ідеальні молодят почнеться тут з келихами «так, щоб моя дружина – так, ніколи», а інші смарт-люди з чубленнями у вигляді «учого себе – кошмар свого щастя». Як показує практика, слово набагато більше, ніж папір, і як тільки ми натискаємо кнопку, світ навколо нас ідеально підходить для неможливості. Але не всі навколо картону.
І, так, це не проявляється.
Я просто хочу, щоб хтось зрозуміти, чому вона купила, що поганий кактус горщик. Я не схожа на немовляту або термінів. “Дійкий чоловік” – це князі, які не соромляться” – міф, нечудовість, господиня та з ліхтарями, які ви не знайдете. Я досить задоволений звичайною, нормальною - з неголеністю, ідіотичними жартами і шкарпетки. Я готовий любити його з усіма його ебатьін' Але я не пробачаю Вогонь мене.