Столи, які потрібно стояти, збільшити концентрацію у дітей

Хоча це широко відомо, що часті сидячи погано для здоров'я, нове дослідження в початкових школах показує, що таблиці, на яких потрібно стояти, можуть фактично зменшити ожиріння у дітей, збільшити тривалість концентрації. Асоційований професор Mark Benden of Texas A&M випробував цю теорію, запроваджуючи таблиці «схема підрахунку» в класі з 480 початковими школами в Студентській станції Незалежний шкільний округ.

Кожен студент повинен носити датчик над своїми руками, щоб записувати "ступеневий метр" і "роздаткові витрати" на п'ять шкільних днів. Результати? У класі люди, які дали дітям можливість взяти заняття прямо в класах, допомогли їм спалити більше калорій — 15 відсотків більше традиційних столів, а також здавалося б, допомогти покращити концентрацію.

«Коли діти дають навколишнє середовище, яке стимулює і стимулює рух протягом шкільного часу, вони перейдуть більше і тому мають потенціал для збільшення витрат на електроенергію», - сказав він. «Сімейно, традиційні ситні середовища можуть фактично обмежувати природні фізіології дітей та мінімізувати їх рухи. й

Згідно з даними CoExist, дослідження все ще на своїх ранніх стадіях, і Benden слід проводити польові столи з великою кількістю студентів, щоб вивчити які наслідки певних інструкцій від вчителів можуть мати на результатах. Але вже результати демонструють заохочувальні ознаки, які стоять в класі, добре підходять для здоров’я дітей та навчання. «Якщо це зміна навколишнього середовища покращує як здоров’я, так і академічну продуктивність, то це має бути гарним стимулом для шкіл, які інвестують у зміну стандартних класичних меблів.

Джерело: Eco-portal.kz