355
Моніка Bellucci: "Я боїться смерті"
Основна краса європейського кіно сьогодні перетворює 50. Ми не будемо говорити про кращі фільми або її любов історія з Vincent Cassel в цей день. Чому ми любимо Monica Bellucci? Відповідача, здавалося б, лежить на поверхні – для краси і вчиняє талант. Але це лише частина правди. Ми любимо себе тим, що вона дивує нас. Сюрприз ...
... Гармонія і доброчесність Наталії
Вона живе в гармонії з собою і завжди підкреслить інтерв'ю, що краса не гарантує гармонії. Так, з зовнішнім виглядом вона щаслива, але вона знає багато красивих і дуже нещасливих людей. Вона приймає і любить себе. Вона любить бути тонкою і жирною після пологів однаково. І він любить життя. І вдячний всім йому.
... Ставки до молоді
У світі, де кожен обсесував молоді, не хоче бути назавжди. Немає тіла або душі. Молодь Моніка не є великим вентилятором. Молодь – це комплекси, самодостатність та непереносимість життя. Але зрілість є набагато краще часу, коли ви вже знаєте, що ви повинні і зрозуміти себе.
Вона не виконує пластикові операції і не має наміру. У своїх словах вона «подарує віку красиво». Ця дивовижна жінка не боїться віку, але боїться смерті, оскільки вона має два діти і хоче бачити їх зростання.
... Як може бути така красива жінка з світу червоного ковроліну вірною людині, коли є так багато спокусників?
За кожним другим характером скулярного літопису є довга серія дорослої, розлучення та інтриги. Але не після неї. Моніка має два шлюби. Маленький відомий про перший, але другий з французьким актором Віннсент Кассель всього 14 років був під скуштою преси. У всіх ці роки Моніка ніколи не була засуджена за скарбничку. Жовтий прес вийшов з свого шляху до атрибуту до свого причалу з іншим партнером на множині, але ці ходи дивно не турбували її.
... Голлівуд, актриса не переходила до життя в Сполучених Штатах, як європейські актори зазвичай роблять, отримав визнання на Dream Factory, але навпаки повернулися до європейського кіно. Мотивований тим, що Голлівуд обсесує молодістю і красою 90-60-90, і він не підходить. І вона не хоче приєднатися до партії. Вона породжувала дочку, ледачий, любить їсти і замість того, щоб спортзал зносився чорний – це набагато більш практичний. Не має наміру змінити свій спосіб життя для американського кіно. Голлівуд не вважає його масово-продуктовим заводом.
... Я завжди, в сенсі, хочу бути зрілою жінкою. Одне з найщасливіших днів мого життя є днем я почав менструацію у віці дванадцять років. В цей день я відчув так гострий, що я вже не була дитиною, я був жінкою. Я знайшов себе вперше.
На красу і полум'я: Прогулянка по вулиці стала ще більш складною: раз просто тому, що я був красивим, і зараз тому що я красива і знаменита. Кожна людина хоче, щоб ви і всі не завадили вас одночасно.
Чому вони борються за владу? Щоб мати секс з жінкою. І жінка хоче влада, тому що вона вже має секс. й
На сьогоднішній день Моніка демонструвала, як боротися з красою, талантом і життям в цілому.
Джерело: domashniy.ru/