Позитивний

Довгий літній відпочинок в селі є найбільш схильним до таких експериментів. Оскільки коти не були особливо прихильними в господарстві, всі експерименти проводилися виключно на котах. Бабця завжди мала щонайменше п'ять осіб в одному дворі. Всі, без винятку, худі тварини і не потрапили в руки так легко, і на мій погляд тільки на мене. Коли я приїхав в село, вони вже прокоментували оповіщення і приховали в траншеї. Я повинен був дивитися. Один флеш пропущений - сидить на паркані, розігрівається, очі приколів вниз, а потім - рис, я такий chingajguk, струм без пір'я, хваліте мане - ідея тут.

Я кладаю трупи на нього і дайте йому йти в миру, я задаю, що він позбавить від них. кішка, як ялинка в підшипниках, мух з стрілкою в ячмінь. Ой, соромитися! Я збираюся після нього. Він занурився в горищ і сидить там скаржавшись на лущення. По-перше, це щітка відразу стає і я вже з хорошими намірами покласти сходи, щоб видалити шпильки з неї. Леза коротша на сході, і вона трохи, коли я вже вгорі, зламається. Хінгайгук відсмоктував яблуко так багато, що мус Мами. "Kick-ass!" Я думав, розтираючи кров у обличчя. В кінці, мій дядько позбавив кота від брюків, і я, незважаючи на мій зламаний хліб, дав назад голови. Моє дядько ще те ж - (Стальонові, нервово-копчені в боці) і кожен підголов - це мікрокоссія мозку.

Я вирішив, що експерименти повинні бути проведені з частковим іммобілізаціям кішок, бажано в обмежених просторах. Пам'ятаєте Авоські? Avoski, Я кажу вам, fuckin' immobilize cats. І тепер я вже не хігажук, але валанний гладіатор, після зловживання кота, поставив його в авокаську. Він збиває ручки, але він нічого не може зробити. Що це? У дворі знаходиться дощова вода. Водні процедури. На першому серфінгу після дайвінгу грейл більше не свербіжить, але тільки дивиться на мене з великими очима, питання прочитане в одному очах: «Як ви дурну?», а інші око пагони в пошуках мого дядька. Він, я знаю дядько до сьогодні. Але моя тітка мене побачила. Вона не піклується про котів, але вона не дуже піклується про загартовану дощову воду. Увечері я отримав лугу як для кота, так і для води — зануривши мене в тубусі — не зрадник, але Кущі не заготовлений.

Під навісом є кабіна, в якій зберігають зерно, на стенді відварені фуфайки, вони не доторкнулися сто років, і тому кішка не знайдеться там. Я помстаю кішку, через яку я не мав планувати купити в цих мішках. «Це право, що ніхто не доторкнеться до фуфаїки там», - думав джмелі і поспілкуватися, веслами, є гніздо... Кіт вийшов швидко, і я не пішов швидко. Він отримав дванадцять бітів на животі, і він знає його на спині. Вони не вкусили в голові і це добре, тому що навіть після того, як мій глухий манжет, є шпильками всюди.

"Бааааатиушкі!" - тітка, скаржаться, що червоні курчати почали їсти, а їх, а не сусідів. Ми розберемо його. Спійманий рудоволосий і голодний в річці, від його дядька і в цілому присихає очі. На шляху кішка подряпинила мене в крові, ймовірно, похилого, що мої наміри були недобрими. Річка все ще далеко, і це вже болісно, щоб нести кішку, я вирішив перевернутися до підвалу фермера - він ближче. На березі я гойда і кинути коту якомога простіше, по інерції я не тримаю, і я летю після нього з брука прямо до підвалу ... практично повністю занурю в в'язкому тампоні. Сзуко кішка, світло і на висушеній скоринки ran до берега, і я був важким і не вийшов. «Хіт!» Я думаю, і я вірю прямо, тому що ставок фермера з щитом є фексами каровака і гобебі.

В короткий час мій дядько все ще зробив багато речей з мене – і прив'язував до гілки на дереві, і закритий в грудях з кормом і ... добре, в загальному, жорстокий дядько був.

С ***

Це роки.
Як я пам'ятаю сьогодні, 8 березня. Я пішов, щоб отримати квіти для моєї мами. Поблизу сміття можна почути тонку вичавку. Я мав знайти коробку з трьома заварними валами з пуповинними шнурами. Забути про квіти і свято, він побіг додому з коробкою. Моя мама вирок звучала як вирок: "Не вижити." Я думав, "Ох, сита!" і я побігаю в магазин для молока. Я зробив Оску з гумової трубки і викласти її на пляшки перекису. Нагріваємо молоко.
Кошені відверті без опору. Не обмежувався моїм щастям, а не тому, що я так торкнувся і був, але тому що я твердо вирішив, що вони повинні вижити, принципово! Це було тижнів, місяців... Зростали два коти та коти. Я не даю кішки нікому під будь-яким приводом. Я підняла Афанася, як бойовий кот. Він вже мав тигрову породу в два місяці.
Безперервне навчання з перегонами мишки на шнурку вичерпано його так, щоб він дихав після них, як собака прилипає його мову. Вертикальний підйом на стіні, борючись з ручним тренуванням. Багато собак не мали таких як Athanasius. Бойовики кішки бояться. Але це інша історія.
й