326
Секрети випічки реального грузинського хліба
Грузія – країна гурманів. Але не варто шукати насолоди у вигляді оленя, хірурга і трюфелів. Це місце для тих, хто любить прості, але смачні страви. Hinkali, chahobili, khapuri, kuddari, mchadi, namtskhvari. Є багато твердих імен, але за ними кулінарні шедеври. Я все частіше переконаний, що чим простіше їжі, тим краще. Не потрібно для кисло-солодких соусів і спеціальних переверсій. Шматочок сиру, торта і барбекю добре підійде. Назад в Вірменія, я любив просту їжу, але в Грузії ця любов приймала корінь. Я з'ївся так багато хачапурі! Все, що продається в столах міст, це патологічна пародія!
1,1 км Одного ранку, після підйому, наша гостинна господиня господиня, Таміла, виїхала поза піддоном тіста. Гостинний будинок - це магазин сюжетів, ви навіть не повинні піти в будь-яку точку, щоб знімати маленькі жанрові фотографії.
2. Грузинський хліб незамінний торт – вода, борошно і сіль. І пахнуть. Неймовірно ароматний. Необхідно їсти обов'язково спекотний, з хрусткою скоринкою. По суті, один торт може бути смачним обідом, і все ще залишається.
3. У Таміла виготовляла тісто прямо за старою плитою. На лотку є заготовки для декількох плоских хлібів, хачапурі і кубдрі - плащі з рубаними, так як грузинські кажуть «біком» - телятина).
4. У Головний інструмент для випічки хліба - піч. Щось таке буржуа, але з широким плоским базисом. Пожежна пальня з боку, а не на всій площині - теж незвичайна. Спочатку плита злегка прогрівається, тісто поміщається на гарячу поверхню. Там торт запечений трохи, після чого він переміщається всередину. Система все ще дивна, хліб з цим розташуванням вогонь в духовці стає більш обсмажена на одній стороні.
5. Умань Ви можете побачити самі. Але все ж це просто неймовірно смачний і повітряний ... Половина царства для такого торта і шматка сулугуні тепер! Або стакан кориці. . й
6. Жнівень Перевірка готовності. Що сталося перед сніданком і я відверто слинився від ароматів свіжих тістечок. В цілому не вдалося прогулятися по місту - від усіх вікон і дверей такі запахи були поширеними, постійним голодом просто позбавлений зсередини.
7. Про нас Але настає хачапурі. навряд чи хтось не знає, що це, але я повторю його в будь-якому напрямку - це торт з сиром всередині. Сир додають в різний ступінь слинності, а тортили обсмажують різними способами, від хрусткий скоринки до пишного тіста. Таміла дала хачапурі з її технологією - вона виготовила шматочок тесту зверху, роблячи його схожим на сирник. Збережіть його краще, щоб випікати сир.
8. У Ось завершується хачапурі. Також було копдарі, лопуха з м'ясом, але я вже не пам'ятаю, лежачи відтінку. . й
Джерело: Антон-петрус.livejournal.com
Джерело: /users/1077