Майк Малер: Як зробити Vegan дієту

Фото Devid Griffin

Не існує шансів отримати великий і сильний на вегетаріанському раціоні! Я почула весь час від м'ясних друзів. Я кажу це, як людина звикла до того, що ніхто не знає мене особисто або бачив мої фотографії на сайті, говорить такі нецензії більше. Вегетаріанська дієта ви можете отримати більше і сильніше. Ви можете зробити це навіть на вегетаріанському раціоні (за винятком кормів для тварин, що містяться в ньому).

Так як пара вегетаріанських хіппі виглядає так, як вони не їсти в місяць, не означає, що кожен веган виглядає так само. Мій приклад доводить, що ви можете вичавити більше і мати м'язовий організм на вегетаріанському дієті, і я далеко від того, щоб довести це. Просто подивіться на таких бійців, як Jake Shields, Mac Danzig, Nick Diaz і Aaron Simpson, вони навряд чи можна назвати ослабленням.

Так як ви робите вегетаріанську дієту? Почнемо з номером однієї проблеми для всіх, хто шукає веганізму: де пекл я збираюся отримати кальмар? На щастя, м'ясні компанії не монополізують вибір в магазинах, і вам не доведеться їсти білкові шиї. Ці вироби навантажуються білками в повній мірі: ленти, чорної квасолі, червона квасоля, курча, біла квасоля, мигдаль, фісташки, гарбузове насіння, мигдальне та арахісове масло, конопляне насіння. Наприклад, порція лентів і порція насіння конопель дають добову норму повного білка, крім того, добре збалансовані вуглеводи і жири. І звичайно, найпростіше і найдоступніше поєднання білків боби з рисом. Варто розуміти, що раціон висококарбний також не підходить для всіх. Особисто я віддаю дієту збалансованої кількості білків, помірного відсотка вуглеводів і збільшення кількості жиру. Ви повинні експериментувати, щоб дізнатися, що співвідношення буде працювати краще для вашого соматотипу.

Приклад мого улюбленого високопротеїнового обіду: три порції лентів (24 грам білка) змішують з двома порціями фісташки (14 грам білка і 26 грам здорового жиру), додаючи два склянки брокколі і дві склянки овочевої суміші. Я також додайте ложку оливкової олії. Для мене це паливо, тому питання, як зробити його краще або більш привабливими для мене. У цій страві близько 40 грам білка і великої кількості жиру. Це може здатися зайвим, але ця дієта призначена для тих, хто виконує багато. Жири є великим джерелом енергії, яка триває набагато довше. Коли я втратив жир, моя енергія і настрій краплі.

Не достатньо жиру, ваша шкіра стане сухим, ваша сила знизиться, і ви будете виглядати як смерть. Хороше рішення для отримання 20-40% від жиру. Навантаження з поліненасиченими жирами з оливковою та конопляною олією, мигдальною та мигдальною олією, горіхами, омега жирами від мигдалю, пеканів та авокадо. Вегетаріанська дієта для найбільшої частини не містить насиченого жиру, що добре підходить для самої частини. Однак невелика кількість насиченого жиру рекомендована для оптимального здоров'я, тому включають в себе деяке кокосове масло або свіжо підготовлене кокосове молоко в раціоні, воно також добре поєднується з білковими сумішами.

При оформленні вегетаріанської дієти переконайтеся, що ви фокусуєте на реальних джерелах їжі. Не варто спиратися на м'ясо замінники, сої і рисового молока від тетра паки. Ці продукти навантажуються сіллю і цукрами, і застосовуються тільки для веганського переходу. Зосередитися на всіх продуктах харчування, таких як горіхи, квасоля, овочі, деякі види круп, квіноа і овес. Суворі вегани, як правило, споживають трохи жиру і білка, і багато неякісних вуглеводів, які є великою помилкою.

Невелика кількість людей добре почуває себе про цю дієту. Ви навчитеся працювати для вас. Відкинути міф, який жир робить жир. По суті, надмірна кількість вуглеводів викликають жирові відкладення. Ви помітите, що споживання калорій буде нижчим при завантаженні здоровими жирами, оскільки жири зменшують голод і підтримують рівень енергії. Люди на низькожирних дієтах завжди голодні, тому вони рідко працюють. Я відчуваю себе краще на дієті 30-40% жиру (від дієти), а близько 100-120 грам білка. Це те, що я відкрився вегетаріаном протягом багатьох років.

І нарешті, деякі стверджують, що сої, якось підвищує рівень естрогену і може впливати на щитовидну залозу, інші рефлексують ці дані і сперечають на користь сої. З повагою, я залишаю її самостійно, всупереч поширеній вірі, що соєві продукти є необхідною частиною вегетаріанської дієти. Пшеничний клейковина ще гірше, а найгірша частина пшениці. Це сильний алерген, що викликає серйозні захворювання, незважаючи на це, як чума. Seitan є сміттям, я не рекомендую його їсти. Вегетаріанська їжа вегетаріанська кухня веганська їжа.