Стиль в простоті

Москва, на відміну від європейських міст, не тільки мега-мільйонер (в порівнянні, всього 2 млн. осіб, що живуть в Парижі).
У Москві також є місцевість, де важко знайти сімейний магазин; є чашка кави в пекарні, де кожен знає ваше ім'я.

Все "Хосдорс", "Хокольте Дівчата", "Ікей", хто не піклується про вашу "І". У них є одне, щоб зробити - накопичувати і контролювати потік грошей від неоспроможного покупця. Подумайте хоча б один магазин у вашій області. Не існує. Вони пережили, млинці, і ті, хто зараз не замішують, але випікають з тіста, які готові зберігати протягом шести місяців в поліетилені. Чому потрібна архаїчна ручна робота? Довгий час, механізований час!

Америка та Європа Розкажіть мені, чому вона тепла, коли на вулиці стоїть в ряді вікон сімейних ресторанів-магазинів? Ви приїжджаєте до нас з посмішки, протягом тижня вони дізнаються їх. Особливо торкнувшись установ, в яких змінено всі династи. Тоді я гірко розумію, що це не дано Росії: наш невеликий бізнес загинув не вчора, але ще 100 років тому.

20 мільйонів крихт бізнесу створюють більше половини обороту за ЄС. У Сполучених Штатах 99,7% всіх роботодавців країни є середнім і малим бізнесом. Мала торгівля / виробництво є дійсно надійним, надійно захищеним від мережевих знищувачів, посадових осіб та податкових органів, не зобов'язуються атроцитів.
Де людські відносини є бізнесом з людським обличчям:

1.

2. Норманди. Метаморфоз маленький магазин. Він відноситься до літньої пари Гонсард - Жан-Люк і Сильвія.

3. У Магазин відкритий у 2009 році. До цього старик був фізичний терапевт.

4. У Як побудувати лампу з дроту і миші? Old Jean-Luc знає багато про це.

Р

5. Умань Всі вироби в цьому магазині теплі душі - натуральні, автентичні.

2440686

6. Жнівень Ви не знайдете пластмаси тут, просто дорогоцінний метал і дерево.

7. Про нас Кожна частина проживала самостійно, часто значна, історія.

р.

8. У Якщо ви перебуваєте в Normadia, зупинка на метаморфози, Жан-Лук Гонсард, 10 rue Ville Close, 61130 BELLEME

Джерело http://art-defi.livejournal.com/

Джерело: /users/1081