Секрети довголіття з 111-річної англійської дружини Дороти Пеель

На своїй 111-й день народження Дорогі Пеель розкрив секрети її довготи і її способу життя.

Для неї це пити, сигарети і не маючи дітей. Вдова «Дороти» випита протягом багатьох років.
Вона сказала, я пишу регулярно протягом всього дня. Уранці - це половина штифта шерсті, на обід - гін і тонік і близько 7 вечора маленьке імбирне пиво з віскі. Я п'ятаю більше і більше ненависних.

Я вирішив зменшити споживання тютюну на 103 через бронхіт. Вона використовується для копчення упаковки в день, але тепер дозволяє сама сигарета або два на Різдво або Новий рік - зі склянкою її улюбленого рожевого шампанського.

Вона сказала: "І я думаю, що я не маю дітей, допомогли мені жити довго." Ось чому я дивлюся і відчувати себе так добре. Паління і пиття не добре. Але я живий приклад того, що якщо ви отримуєте те, що ви мріяєте, це буде добре для вас.

Дороти, який живе в Бредлінгтоні на східному Йоркширі, пам'ятає час, коли титанська поклала і як вона бомбардувала двічі на Гуллі під час Другої світової війни. Вона пам'ятає один день бомба потрапив до найближчого будинку, де всі її сусіди померли.

За останні 13 років Дороги мешкали в будинку годівлі. Вона обирає те, що носити, одягати себе і носити на замовлення взуття. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Select LanguageУкраїнськийالعربيةБългарскиCeskyDanskDeutscheΕλληνικάEspanolSuomenFrancaisHrvatskiMagyarItalianoעברית日本語한국어LietuviųLatviešuNederlandseNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenskejРускиSvenskaไทยTürkçe

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: 111let.ru/111-year-old-englishwomen-about-her-longevity-secrets/