Живий танець як ритуал підготовки до пологів

Живий танець - це чарівний танець життя, створений для того, щоб підготувати жінку до її найважливішої роботи - пологів, продовження життя.

Здається мені, що перед батьківством потрібно зріли, і кожен має власний період «звірки». Для мене ситуація, коли діти народжують дітей (Я не маю фізичного віку, але психологічний вік) неприпустимо. Взяв мене і мій чоловік 12 років, щоб розібратися в цьому світі і відчути необхідність стати батьками. Це потреба, не бажання. Як тільки я звернувся, я зрозумів, я зміг запросити двох чарівних малюків, щоб відвідати свою сім'ю, і танцю живота допомогли мені дати народження моєї першої дитини в лікарні без медичного втручання, а другий в домашніх умовах. І для того, щоб народжувати природно в лікарні, я воював відчайдушно з медициною, бо у мене була тягаркова історія (пристойний вік 33, ретинальний знецінення, міопія, невдала перша вагітність, ендометріоз і операція для видалення яєчників кісти - все заслужили до танці шлунка). Я не люблю говорити про пори, але, можливо, хтось, після читання цього, зможе вірити в себе і в можливості природного полога навіть в таких ситуаціях.

Храм або кабарет?

Сучасний танець живота, або Bellidance, або східний танець, відрізняється від давнього танцю як ритуал підготовки до пологів, обряд родючості та способу вибору партнера, так само як любов відрізняється від сексуальності. Уявіть величезну хмару, що випливає в небо і тіні ковзання по землі. Хмара любов і тінь сексуальність.

Дивовижні, пластикові і витончені рухи живота танці сповнені любові до себе, чоловіка, світу. У своїй книзі Народився в Танці арабський танець історик Wendy Buonaventura говорить про те, що «... Еротичне образ жінки, яке в давні часи служив для продовження життя, був ... приниження і...» Зображення жіночого еротика, що наш світ простий у сприйнятті, це гламурна лялька. Це поверхневе зображення і це зображення кабарету. й

Люди, які вивчають історію танців живота, вважають, що він виник в давнину, як ритуал підготовки до пологів. У ці дні не було стаціонарів, болів, які полегшують процес народження, тому ви повинні були народжуватися, як призначені для природи. Неспристойно, жінки обрядових рухів, які зміцнюються і тоновані м'язи, і таким чином полегшують роботу.

Пізніше давні жіночі релігії були замінені на патриархальні (юдаїзм, християнство, Іслам), але живий танець прийшов до нас в рамках примітивного обряду поклоніння жіночих богів. До цього дня деякі племена Бевуна мають це на замовлення: жінки збираються в великому наметі і танцюють навколо жінки в праці, таким чином допомагаючи їй в пологах і привітати народження дитини з радістю, щоб його життя було щасливим. Недолік наукових та медичних досліджень, що підтверджують переваги танцівниці живота, дефіцит літературно-історичних джерел, передбачає, що природа танці живота ближче до духовних практик, які характеризуються ініціацією та передачою знань від вчителя до студента.

У класах живота танці жінка, крім визволення її жіночності, розкриває її божественну сутність «живого життя». У храмі і обряді сліпих танців не перешкоджає його від того, що тільки гарна гімнастика, зміцнення здоров'я, омолодження, поліпшення координації і корисної не тільки для жінок, але і для чоловіків. Спостерігаючи роботу остеопатії, я думав, що дзвіниця дещо схожа на остеопатію. Вібраційні, низькоамплітудні рухи дають хороший кровоплин в м'язах, покращують харчування тканин, розслабляють і знімають м'язові блоки - танець і дійсно "поживає життя".

Мій живіт танець

До того, як я прийшов до танцю живота, я займав бойові мистецтва, танці (балон, латинська Америка), пластична імпровізація, практикувала Пілатес, калієтика, йога, в цілому, я спробував багато речей - все, що дає людині почуття тіла і простору.

Коли доля принесла живітний танець, я тренувався в багатьох сферах, фізично «спокійний». Але все це до дна «не достатньо». За перший раз я пішов до танцю живота в регулярному спортивному клубі. І з першого моменту я відчув, що це точно те, що я прагнув до дуже довгого часу, щось дуже знайоме і незнайоме. Рухи живота танці настільки прості, що здається досить елементарним. Якщо ви не знаєте, що ваше тіло не заперечує вас, і ви відчуваєте, як ви просто дерев'яні. Хтось чарівний, ви спробуєте його знову і знову, ні, ні. В цілому танець живіт можна сказати, подушивши мене повністю, мої ідеї про своє тіло.

З самого першого моменту я зустрілася з живим танцем, я знаю, що я був готовий навчити його, тому що я розумію його з цілою істотою. З цього моменту до цього дня я працюю, щоб закрити розрив між розумінням і можливостями мого тіла. Все, що я збираюся говорити про мій особисті ідеї про танці живота. Коли я танцював мій живіт протягом перших трьох місяців, вона відчувала, як з'єднання зламаного мозку була повільно відновлена, і я відчув, як я був «фризинг». Belly dancing дає фантастичне почуття, що все відбувається тут і зараз. У деяких випадках і больових відчуттів ми отримуємо в пологах, але додаємо до коктейлю гормонів. Оригінальна мета танці живота полягає у підготовці жінки до пологів, пологів і відновлення матері після народження дитини. Незважаючи на те, що зараз є клуби для підготовки до пологів, багато жінок йдуть віддати народження, як ковтання своїх голів, з очей закриті, навіть не дізнаючись що-небудь про те, що вони збираються робити, не кажучи вже про довгострокову фізичну підготовку (м'язи для одного заняття не можуть готуватися!). Чому б хтось хоче працювати як бухгалтер або перекладач без спеціальної освіти, і віддати народження – будь ласка? «Для народження в стекі» і ми будемо.

Яким було здоров’я жінки. Виїзд У сучасному світі дуже важко вижити без свідомості. Просто робити спорт для жінки недостатньо, тому що в основному він пов'язаний з зусиллями, напругою, розведенням перехресних м'язів. Живий танець - це техніка, яка працює з внутрішніми м'язами тазу, м'язи живота, розвивається гладкі м'язи, можливість процідити, розслабитися і розтягнути певні м'язи групи - все, що необхідно для підшивання дитини і нормальної пологи, швидке відновлення після пологів. Основними принципами танцю живота є релаксація, максимальна концентрація на вашому тілі, занурення в власних відчуттях, без цього неможливо зробити практично будь-який рух живота танець. Дуже важливим результатом занять є нормалізація гормонального фону, це дивовижна «хімія», яка буквально перетворює жінку.

Відтінки всіх народів є загальними танцями з талією скручками, блювотою і стегонами. Це природні рухи для них, збільшуючи глибокі м'язи, створюючи гнучку талію і полірування внутрішніх органів її вомба, де дитина задумана і створюється. Де немає таких танців, для того, як я чув, деякі народи, які забороняють їх, є прокреація болючою і ослаблюючою. Єфремова І., «Такіс Афіни»

Зачекайте дива

Є суперечність при вагітності. Ілюзія володіння є крок вперед, страх втрати є крок назад. Знайти баланс допомагає пересуватися, тверді знання – шлях до розчарування. Танець з самого першого моменту дитина веде, вибирає, навчає, встановлює ритм. Жінка, що живе в матеріальному світі, досить грубо і міцно, повинна налаштовуватись на щось абсолютно тонке, волатиль, косметика - походження життя. Приєднуйтеся до двох клітин, починайте вирости, діляться, стають маленькою людиною, але дуже довершені і знають все і все.

Протягом вагітності жінка коригує, коригує, зміни, навчається відчувати, емпатизувати, любов, можна сказати, танець. Дитячий садок – це кульмінація вагітності, але водночас початок нового життя. Необхідність дитини народжувати, необхідність мати відчувати себе, бачити її дитину, необхідність жити і дати життя об'єднуватися в гарному танці. Я думаю, що це неправильно говорити про танці живота, як підготовка до пологів. Я б сказав, що цей танець є препаратом для вагітності. Ви повинні розпочати навчання до концепції, краще принаймні рік. М'язи будуть використовуватися для рухів, розтягувати і кимось, можливо, живий танець допоможе вагітним. Наприклад, є думка, що хвилі з цілим тілом є гарним «інфантастичним» засобами.

У животі танці є така вправа - заспокоїти і малювати в животі якомога простіше. Наповнюючи шлунок, ви можете збільшити його так, щоб ви стали як вагітна жінка. М'язи здаються “витратити використовується” до великого обсягу, розтягувати і в результаті, хоча при вагітності шлунок, звичайно, більше не буде флаббі і розтягувати після пологів. Цікаво, що напруга і релаксація м'язів, а при дуже швидкому темпі відбувається прямо під час вправ.

Під час спорту м'язи в основному напружені, і вони розслабляються під час розтягування в кінці сеансу. Ви можете сказати, що після танцювання живота ви можете сміливо сказати: "Я можу копати!" Не треба копати. Після спортивного спорту: «Я можу копати!» Це його. Дуже добре «не копати», тобто практикувати неактивність, яка навчається йога, цигун, тай-чи. Якщо ви займалися танці живота перед вагітністю, то з нормальним здоров'ям ви не можете зупинити практику.

Першим триместром є найнадійніший час, є гормональна реструктуризація, адаптація до нового стану. Поширені явища: нудота, запаморочення, сонливість. Не потрібно силувати себе, але виконувати, якщо це можливо і потрібно, кілька м'яких, пластикових рухів, розтягування цілком можливо.

У другому триместрі тіло вже адаптується до свого нового стану, а не дуже великий животик - ідеальний час для танців. У третьому триместрі може бути морально важко змусити себе працювати: «Я вже так великий, мені важко пересуватися». Але якщо ви все ще розгубите себе, ви отримуєте фантастичні відчуття від танців.

У третьому триместрі концентрація гормонів «жіночі» в організмі досягає вершини і призводить до повного тріумфування фемінності. Особисто, крім того, щоб бути в хорошій фізичній формі, танцювання мого живота під час вагітності допомогли мені впоратися з моїми страхами. Під час сеансу тіло і мозок були наповнені почуттям спокою, відчуттям, що все було нормально і добре.

Якщо ви не можете розпочати практику раніше, можна спробувати вагітність. Але є два дуже важливі речі. По-перше, краще починати в другому триместрі: організм адаптований до гормональних змін, малюк вже міцніше з'єднується з матір'ю, яка чутлива до неї дитини. І друга точка полягає в тому, що вам доведеться налаштовувати не тільки до вашого тіла, але і до малюка, тобто мама потребує певної кількості відваги і хороші знання її тіла, а також відчуття. Задоволення себе - краще чекати до пологів і почати відновлювати після.

Цікаво, що мої діти (бой і дівчина) реагували по-різному, щоб мати займалися (не тільки займалися, але й навчалися) танець живота. Спочатку син був дуже активний удар після класу, і почав шукати причину. У цей момент я просто почав навчати і був трохи хвилював і тримав дихання під час класу. Так мій дитина навчив мене одним з основних принципів танців живота: розслаблений і плавний дихання, без затримки. Коли я чекав дівчину, я вже навчався активно, але я ніколи не відчував її незадоволення. Я завжди дивитися відео мого танцю перед побаченням і захопленням. Рухи плавні, розслаблені, всередині простору, стан блаженності і повна гармонія - це ідеальний стан для танців живота.

Нативи

Дитячий садок – чарівний танець життя. Дитина в якомусь дивовижним чином вирішується, коли він народиться, матір відпускає його. В час пологів жінка відключається з зовнішнього світу, повністю фокусується на її почуттях.

Головне, щоб зрозуміти, що це просто робота, особлива робота, яку жінка іноді виконує один раз в її житті, але здоров'я і майбутнє як дитини, так і жінка сама залежить від того, як вона буде виконана. Якщо у вас є можливість поглянути в себе, щоб дізнатися вашу сутність, зануритися в глибини своєї підсвідомості, спробувати зробити це перед пологами, перестарайтеся - танець живота ідеально підходить для цього.

Дитячий бірж буде для Вас прем'єра, користь, не решетарний або загальний пробіг. Звісно, з часу, щоб мати багато дітей, які отримують досвід і отримати більше задоволення і задоволення від процесу. Але я можу сказати від власного досвіду, який вже в перших породах ви можете відчути фантастичні почуття участі в пологах нового життя, не згадуючись страхом, болем, стражданням і самоцвітом.

Для тих, хто вирішив зробити танці живота, я хотів би відзначити кілька важливих точок. По-перше, вирішіть, що вам потрібно. «Tighten» фігура, поліпшення здоров'я, дізнатися, як добре пересуватися – до найближчого фітнес-клубу або вчителя, який орендує зал десь поруч.

Навчання на хорошому професійному рівні, виконання на сцені, вивчення різних стилів і напрямків арабського танцю - необхідно пройти до визнаних майстрів, танцювальних шкіл, розташованих в основному в центрі. Класи з вагітними жінками проводяться в лікувальних клубах. Вони не повинні відвідувати нормальні класи, так як темп і навантаження набагато вище, ніж у класах для майбутніх мам. Якщо ви хочете займатися, подзвоните його, «внутрішнє стиль», то вам також потрібно знання про медитації, концентрацію, енергію людини, тобто в цьому випадку танець стає більш простим способом життя, ніж спосіб диверсифікації дозвілля. По-друге, намагайтеся відвідати кілька вчителів, оскільки це в животі танець, що дуже важливо, щоб ви знайшли свій майстер. Нарешті, візьміть час. Все про те, що ви збираєтеся стати для вас через танець, не відчуєте. Це робота, але це також радість. Головне - чекати результатів.

І вранці вони кинулися...

Але сталося диво, що дитина потрапила в цей світ, приніс радість і неприємності одночасно. Важко для мами подарувати себе увагу хвилини, нехай тільки годинний тренування. Почати практику після пологів, я не поспішаю негайно повернути втрачену форму - по суті, коли ще є шанс відчути себе пишною східною жінкою, а на повній фігурі, погладжування виглядає чудово і приносить багато задоволення!

Навіть з довгою поломкою м'язи пам'ятають все дуже швидко, і як приємно зустрітися з знайомою музикою, шарфом з моністиками, костюмом для танців! За кілька хвилин їзди висівають перед дзеркалом - і ви можете повернутися до горщиків, але зовсім інша людина. Не тільки мати, але жінка! І це також чудово носити красиву вершину, спідницю або краватку на стегнах - якість прибирання квартири значно підвищується, а втома від неї знижується багато разів!

На додаток до хорошої фізичної форми, необхідної після пологів, живота танці дає можливість забути про післяучасту депресію. Швидке ритми східної музики для довгого звуку в моїй голові, і просто не встиг бути сумним і моним! Чи не існує статистики про те, як швидко після пологів тіла матері, яка займається танцями живота, і не займається реставрацією праці. По-перше, я можу сказати, що після першого народження в лікарні я і дві інші дівчата мали УЗД матки, вона ще краще відвертатись (не дивлячись на те, що дівчата сильно молодші).

І в домашніх умовах, 1,5 днів після народження, моя домогосподарка сказала, що мій матка, як я дав народження на тиждень тому. Ви можете танцювати в будь-якому віці, з будь-яким фізичним приготуванням (від досвіду: відсутність навчання іноді бажано). Хочу трохи зосередитися на протипоказаннях.

Автор: Юлія Сотнікова

Джерело:domrebenok.ru

Джерело: /users/1077