10 команд Real Man від Patrick Swayze

Він проходив через складний шлях, але всі випробування, які знизилися на його багато, звинуватили застою воїна. Я вдячний за теляти і радість. Яким був його секрет і що призвело його через життя?

Актор, танцюрист і виконавець своїх пісень Patrick Swayze став ідолом для тисяч шанувальників. У своїй доріжці десятки картин, які стали культичними по всьому світу. Але перед досягненням таких висот актор повинен подолати безліч труднощів, які загартував свого персонажа і ненав'язував свою справжню відвагу. Його принципи кристалізуються поступово і тепер можна побачити як команди справжнього чоловіка.

1,1 км Будьте кращими на все, що ви робите.

Не дивно, що Брудний Танок став першим справжнім тріумфом актора в світі кіно. Він зробив свій шлях до слави. Патріарх Швейзе був професійним танцем, який закінчив Школу Харкнеса та Яффрі Бале. Ви можете сказати, що він був танці від діаперів. Його матір, Паці Свайзе, був хореографом, танцюристом і відомим власником приватної балетної студії. З дитинства навчає сина, що він повинен бути першим у всьому, він вирішив прийняти. Танець став для нього училище життя, яка прищепила йому твердість персонажа і нехвильова бажання досягти максимуму від себе. Це стала свого роду життя і визначила свою кар’єру:

Якщо фільм обіцяє бути хітом або ні, ви повинні дати 100 відсотків і ніколи не працювати за гроші, просто з пристрастю. Неважливо, що ви думаєте про Голлівуд. Якщо ви не забудете їх. й

Знімок екрана з брудний танець.

2,2 км Не боротися, але не відступати.

Тим не менш, захоплення хлопчика з танцями в жорстокому середовищі підлітків не додала його популярності. Він вважається слабким, блідим і навіть збитим. Після чергового нападу святян, батько вирішив переплітатися в виховання сина і навчити його кілька уроків самозахисту, а потім вступати в східний бойовий клуб. У цьому випадку Patrick Swayze вдалося не менше, ніж у танці, отримавши чорний ремінь в кунг-фу в юному віці. батько навчив сина ніколи не почати боротьбу, але якщо він був в ситуації, де він повинен підійти до себе, ніколи не дасть перший. Патріарх переніс це ставлення до життя. Він каже:

«Я люблю, що у мене є рідкісна можливість показати в моєму героя мій пристрасть до миролюбних воїнів: бути супер-завдяким, але уникати насильства і не завдати шкоди людині при будь-якій вартості, поки вона може бути уникне. й

р.

Сцена з фільму "Будинок дороги".

3. У Ви можете відмовитися

Патрик Свайзе ніколи не припинив. Незважаючи на свою любов танців і віртуозної майстерності тіла, він розумів, що досягти успіху в акторській кар'єрі, ці козирки не можуть бути привезені до тебе. Уже відомий танцюрист, він знайшов сміливість переїжджати в своїх амбіціях і піти на навчання. За словами актора, це була картина «Дірті Танці», яка навчила йому можливість відштовхнути назад, що ви вже досягали:

Зробив мене втілювати один раз і для того, що ви повинні тримати свою любов танець десь дуже глибоко, щоб не бути перераховані як танцюрист перетворився актор. Це означає, що я не слід приймати серйозно. й

Сцена від "Гост."

4. У Навчання

Відсутність страху занурення в тих областях, в яких потрібно поновити себе, можливість крок від вершини до нульової точки, щоб досягти успіху в плані, Патрик Свайзе дуже цінується в самому і в своїх колегах. У кінофільмі «Роги» Франциска Ford Coppola, він мав можливість працювати з дуже талановитими і вже визнаними акторами.

Якщо ви не знаєте, що ваша висота не знає обмежень. Якщо ви лікуєте все з позиції «Я знаю», то там ніде виростити.

Знімок екрана "Роги."

5. Умань Зберігайте переміщення, навіть якщо це дуже складно.

Прибуваючи в Нью-Йорку, Патрік Швейзе швидко завоював популярність в Broadway Music Diamond, але завдяки старій футбольній травмі, його кар'єра в балеті була допущена. Це був страшний удар, тому що він був в танці, що Патрик побачив його долі. Але він не подарував і не повернув додому, хоча він мав дуже твердий час: незважаючи на те, що Швейце вже мав досвід зйомки до Голлівуду прийняти його, він і його дружину довелося їсти тільки арахісове масло і апельсини, захоплені з дерева з сусіднього двору.

Фільм Півдня та Півдня - це життя, де Патрик відіграв свою першу основну роль. Однак життя актора неодноразово подарувала йому неприємні сюрпризи. Наприклад, під час зйомок фільму «Посліди вбивця», Патрик змушений сплатити важку ціну на роботу без трюку подвійний – він знизився з коня, внаслідок чого перелом обох ніг і розрив чотири сухожилля плечей. Зйомка повинна бути призупинена протягом двох років, а актор переобрав себе буквально на шматки, щоб повернутися до кліпу.

«Я ніколи не був тим, що доля кинула. й

Сцена з фільму «На хресті Хвиля».

6. Жнівень Щоб бути вірним в любов

У 1991 році Народний журнал імені Патріка Швейзе «найкращего чоловіка» року. Але в житті актор не прагнув бути супермачо. Він зустрів свого партнера, коли він був 18, і він був ледь 15, і через 4 роки він одружився. Lisa Niemi був студентом у школі мами Swayze. Він став єдиним супутником свого життя, з яким вони мешкали разом майже сороками. Не тільки вони були кращими друзями і супутниками, але вони зберігали романтику живою – в травні 2008 року, Патрик і Ліса провели церемонію і повторили свої весільні вудки.

За словами Ліса Німі, їх шлюб був настільки міцним, тому що незважаючи на його трудове навантаження, її чоловік ніколи не забули про неї, ніколи не дозволяв відчувати себе самотнім. А актор побачив у щасливому житті сім’ї не тільки життєзабезпечення, але й джерело для постійного самовдосконалення.

Я вірю, що довгий шлюб допомагає зберегти любов: він навчає вас, як закохатися з вашим партнером і знову не приймати його надані, навчити прощення і довіру. Що б це було призначено для нас. й

р.

Патрик Свайзе з дружиною.

7. Про нас Люблю планету.

Багато знаменитостей сьогодні намагаються показати, що вони стурбовані екологічними питаннями. Боротьба за чистоту планети стала модним трендом, необхідною для "продажу" екранного зображення. Тим не менш, Патрик Свайзе та Ліза Німі стали чемпіонами з питань охорони природи та навколишнього середовища з початку дев’ятидесятих років. Він любив тварин, і вони оцінюють. На його ранчі Патрик вирощені коні, перетворюючи його в справжній запас. Його вірять, що він спробував транслювати через екран і передати глядачам любов природи. У кінофільмі «Кінг Соломон»:

«Ми хотіли створити драматичний епіч з почуттям радісної пригоди. І ще одне, я спробував принести свою пристрасть до збереження дикої природи, щоб показати трансформацію Кварталів від білого мисливця до еколога.

Патрик і його дружина Ліза Німі.

8. У Не втратити пристрасть до вашого бізнесу

Рішення про те, чи постаратися в певній картині, Патрик Свайзе зробив на підставі того, що він назвав його, «тестувати гусейбом». Він переконаний, що фільм повинен «загальна» актор. За словами актора, від батька він отримав безпосередність, цілісність природи, а від матері – пристрасть, віра, що все можна передати через мистецтво.

Не боїться брати на складні, психологічно неоднозначні образи, бо він збудував за допомогою мови кінотеатру тонкими і глибокими враженнями: це закріплюється в нього енергією, яка щедро ділиться з аудиторією.

Що приваблює глядачів - це інтенсивна очікування, щоб побачити, чи досягнете персонажа на екрані, що вони ламаються в житті, і що держава не просто на фізичному рівні. Це щось внутрішня, психологічна, деякі субтексти, укуси в них і переслідує їх як демон. Це глибоке заспокійливе почуття, або дозволяє виконувати або вимагати. Цей процес є дуже потужним інструментом в будь-якому оповіді. й

Сцена від "Гост."

9. Навігація Погляд на себе

Патріарх Свайзе загинув смерть батька, який загинув раптово на 57. Нездатність вижити втрату під керівництвом Патріка випити надмірно. Ця неприємність тривала протягом багатьох років, актор не може виходити з абіс п'ятидесятниці, поки він отримав інший удар долі - сестра Вікі померла від наркоза. Він вирішив зібрати себе разом і приймати своє здоров'я серйозно.

Він зрозумів, що потрібно шукати внутрішні ресурси для того, щоб впоратися з хворобою. І що навіть найкращі клініки і найвідомі друзі не можуть зробити людину відповідальність за життя і його щастя. Якось знову, Патрік навчився ходити в реальний світ, де ви повинні бути міцними і в'ясними. Якщо перед тим, щоб захистити себе від зовнішньої реклами, тепер він намагався виявляти векторію внутрішньої битви. І це допомогло йому знайти підтримку у себе, відштовхуючи назад, від якого він знову розігрався до досягнутого рівня. Для нього важливо не тільки виміряти свій час на землі, але й прагнути до чогось, слідувати його мрії.

Якщо ви витрачаєте багато часу, просто зберігаючи своє існування, ви не дійсно живете. й

10. Бельяв.

Наступний урок, що життя навчає Патріарха Swayze є одним з найважчих. У 2008 році діагностував рак підшлункової залози. У новоутворенні не піддається хірургії, тому все, що залишилося не втратити віру і продовжувати боротися.

Чемотерапія не ламала Свайзе: актор не перестав вірити, що чекав довгого і щасливого життя без захворювання. Продовжити роботу в кіно. Виконуючи основну роль у фільмі «Брест», він навіть відмовив у знеболюючих роботах, боячи, що вони бажали б вплинути на свою гру. Нам дуже мало шансів перемогти в боротьбі з хворобою. Чи боявся смерть? Важко сказати. Ми вважаємо, що актор, який так не відчував своїх персонажів, в кінофільмі «Гост» виступив:

Якщо ви дійсно люблю когось, ви будете любити вас, коли ви загинете, тому що це єдине, що ви можете взяти з собою. й

Сцена від "Береги".

«Аніон може виконувати диво. Тексти пісень, а це означає: Я вірю, що коли людина дає все, дає все, всі свої сили і пристрасть, він може зробити будь-яку мрію. й

Джерело: domashniy.ru/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное