6 Bad Relationship Habits Більшість людей вважають нормальним

Не про те, як в якомусь класі школи ми навчимося не бути святим другом або подругою. Звичайно, навчають нас про біологічну різницю між сексами, про законність шлюбу. Можливо, з’явився чоловік, який прочитав кілька цікавих історій з 19 століття, з контентом про те, що не буде. Але коли мова йде про реальну зміну основних елементів відносин, ми позбавлені точного керівництва... або гірше, ми даємо консультації з жіночих журналів.

Так, це випробування і помилка, сортування як дорога займеться. Але якщо вам подобається більшість людей, то це буде в основному помилки.

Одна сторона проблеми полягає в тому, що багато поганих відносин є частиною нашої культури. Ми всі мрії про романтичну любов. Ви знаєте, як запаморочення і проносити його можна, і як легко він може згорнути, як дорогі порцелянові вази кидаються на стіну. Як іноді практичність і розрахунок можуть підніматися над щирими почуттями. Чоловіки та жінки сходження на соціальні сходи. Таким чином, наші партнери часто бачать один одного як свого роду матеріального активу, а не того, хто може надати їм внутрішню емоційну підтримку.

Більшість допоміжної літератури на предметі не робить ніякого доброго, так як якщо вона описує чоловіка і жінку з різних планет або все більш узагальнено. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

На щастя, багато психологічних досліджень були проведені в парах, які підтримують здорові та щасливі стосунки протягом декількох десятиліть. І є деякі принципи, які ці пари намагаються уникнути. Більшість людей не знають про ці принципи. По суті, деякі з цих принципів кардинально відрізняються від того, що вважається романтичним або навіть нормальним у відносинах.

Нижче наведено шість найбільш поширених закономірностей зловмисника між людьми. Ці елементи, які існують в людських відносинах, вважаються багато пар, щоб бути досить здоровими і нормальними, хоча насправді вони можуть знищити все, що ви тримаєте дорого.

1,1 км Зв’язки, в яких облікові записи зберігаються.
Що це таке? Коли людина, яку ви побачите, продовжуєте відлякати вас за минулі помилки, які ви зробили у відносинах. Якщо як це стосується, то їх зв'язок перетвориться в «биток показників», де кожен помітить, хто вигвинчував найбільш за період часу.

Ви діяли на честь 28-го дня народження Марини, який повернувся в 2010 році. І все ще руйнує життя. Чому? А не тиждень йде без її нагадувань. Вронг.

Чому це небезпечно: Оскільки «биток показників» розвивається з часом, і два все частіше будуть в кооперативних відносинах, нагадуючи один одному минулих помилок, намагаючись виправдати їх поточну неправомірну поведінку. Це два рази погано. Не тільки ви не вирішуєте проблеми сьогодення, але ви також повністю дозволите вашому партнеру реалізувати гіркоту минулих помилок.

Якщо мова йде про досить довго, то в кінці обидва партнери втратить більшість своїх енергоресурсів, які намагаються довести, що вони менш схильні до свого партнера, а не власне вирішення поточних проблем. На жаль, люди витрачають час і енергоносіїв, які не погані, ніж їх партнер, замість того, щоб намагатися бути більш схожими один одному.

Що потрібно робити замість: Вам необхідно вирішити ці питання разом. Якщо один з вас продовжує розпадати інший, це очевидно вічна проблема. Якщо вона була порушена в 2010 році і ви ігноруєте її зараз в 2013 році, роблячи її життя сумним, то вона не має нічого спільного з любов'ю і вам просто потрібно розбити. Якщо ви чесні з кожним, вам потрібно забути про помилки минулого і жити в подарунок.

Ви повинні визнати, що коли ви обираєте свого партнера, ви обираєте його як він, незважаючи на його минулі дії та дії. Якщо ви не погоджуєтесь з цим, ви в кінцевому підсумку зламаєте. Якщо щось занурилося, ви повинні забути про це.

2,2 км Використання натяків та іншої пасивної агресії.
Що це таке? Це коли, замість того, щоб розкрити ваш розум або висловити своє бажання, ваш партнер намагається виштовхнути вас в правильному напрямку, щоб ви зрозуміли його самостійно. Замість того, щоб сказати, що ви дійсно турбуєтеся, ви знайдете всілякі способи, щоб отримати його, щоб зробити те, що ви хочете. І якщо він не має, ви будете мати право вважати себе позбавленим, а потім ви можете скаржитися на це.

Чому це погано: Як показує, що у вас немає комфортного спілкування, а також зрозумілого для кожного. Не існує причин для того, щоб людина була пасивною-агресивною, якщо він відчуває себе безпечним, щоб висловити будь-яку незадоволеність або щось, що не дуже приємний, але не менш необхідний для обговорення, оскільки якщо це не обговорюється, це може заважати взаємовідносини. Якщо він відчуває, що він не буде судити або критикувати за свою безпосередність.

Що потрібно робити замість інстинації: Поговоріть про ваші почуття і бажання. Не обов’язково потрібно робити те, що ви хочете, але що ви хочете мати свою підтримку. Якщо Ваш партнер любить вас, вони майже завжди дадуть вам те, що ви хочете.

3. У Зберігати хорошу комунікацію
Що це таке: Одна людина має підставу крити іншу і розмахувати їх з нею, погрожувати хороших відносин в цілому. Наприклад, якщо хтось вважає, що інший партнер є холодним з ними, а замість того, щоб сказати: «Я відчуваю, що ти холодно іноді», – каже: «Я не можу дати того, хто застуду мені. й

Чому це погано: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Кожне невелике відхилення при відносинах сприймається як криза. Важливо знати, що негативні думки і почуття можуть бути виражені без загрози відносин. В іншому випадку люди пригнічують справжні думки і почуття, що призводять до ненадійності і маніпуляції.

Що потрібно робити замість: Якщо ви не бажаєте щось про них. Це означає, що ви є нормальною особою. Зрозуміти, що бачити людину як ідеальну, і любити їх не те ж саме. Хтось може бути ідеальним з кимось, а не всім одночасно. Хтось може бути самовідданим своїм партнером, але в іншому випадку, вони можуть бути анотовані або переслані своїм партнером. Якщо два партнери здатні створити зворотній зв'язок, і вижити критики один одного, без судового рішення або шантажу, він посилить свою прихильність до одного в довгостроковій перспективі.

4. У Якщо ви перебуваєте в поганому настрої.
Що це таке: Давайте скажемо, що у вас є поганий день, і ваш партнер не симпатує вас достатньо. На телефоні з колегами. Вона збочена, коли ви захопили її. А ви хочете, щоб просто лежати в домашніх умовах і дивитися фільм на ніч, або відвідати ваших друзів. Тексти пісень, а це означає: Але вона далеко від вас, принаймні ви думаєте.

Таким чином, ви зіткнетеся з вашим партнером, звинувачивши його нечутливості та чуйності до вас. У вас було неприємний день і ваш партнер не допоможе вам. Звісно, вам не потрібно запитати, щоб зробити це, і він повинен знати, що ви мали поганий день і зробити все, щоб ви почувалися краще. Яким чином, ваш партнер знає про ваш поганий настрій? Він повинен з'ясувати, що з телефону дзвінка.

Чому це погано: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Коли ви встановили прецедент, що ваш партнер несе відповідальність за те, як ви відчуваєте, він або вона розвиватиме схожу тенденцію. Ваш партнер не зможе планувати свою діяльність без узгодження з вами у першому місці. Будь-яка подія в будинку, навіть як mundane як читання книг або перегляду телевізора, потрібно буде поговорити з вами і досягти певного компромісу. Якщо хтось отримує компенсацію, все, всі особисті бажання знаходяться на спині, тому що ви повинні зробити свій партнер краще. І це сумно.

Найбільша проблема з цим є підвищенням надійності партнера. Звісно, якщо це сталося один раз, і мій друг був божевільний на мене, тому що вона мала сором'язливий день і я не даю її увагу, що мені потрібно, що зрозуміло. Але якщо Ваше життя починає перехоплюватися добробутом свого партнера, то це зв'язок незабаром стане маніпулятивним і буде дуже гірким для одного з партнерів.

Що потрібно робити замість: Замість того, щоб відлякувати свій партнер, коли ви перебуваєте в поганому настрої, вам потрібно взяти на себе відповідальність за власні емоції і очікувати, що ваш партнер зобов'язується нести відповідальність за свої емоції. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Будь-яка жертва повинна бути виконана як власний свідомий вибір, а не бачити, як очікується від вас. Оскільки один раз, як люди стають негативами настрою свого партнера, він заохочує їх приховати справжні почуття, і вони починають маніпулювати один одному.

5. Умань Ялому люблять любов.
Що це таке: Ця зла починається, коли ваш партнер летить, називає різні невідомі люди, висить десь або поводиться занадто пухкі в околицях іншої людини. Ви намагаєтеся контролювати свою гніву в своєму партнері, ви намагаєтеся зібрати себе разом, але в результаті ви починаєте подумати про піратство, керований поганим радником. Це часто призводить до стирання дій, таких як зломлення електронної пошти вашого партнера, перегляд їх текстових повідомлень, в той час як вони знаходяться в душі, або навіть після цього. Ви починаєте показувати, коли він не чекав вас, намагаючись зловити його від опіку.

Чому це погано: Здивує мене, що деякі люди описують його як своєрідне відображення любові. Вони вірять, що якщо їх партнер не показує почуття ревнощів, то він не схожий на них. Ялому не любить. Ялому - ревнощі. У той же спосіб чоловік може заспокоювати себе дружиною. Ось як він нібито показує, скільки він любить її.
Я знайшов, що абсолютно смішний. Це безглуздий контроль і боротьба. Створення зайвої драми. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І відверто це приниження. Якщо друг шахти не довіряю мене, коли я в компанії привабливих жінок, це означає, що я думаю, що я криш, або вона не може контролювати її імпульси. У будь-якому випадку, я не хочу бути в тісних відносинах з такою жінкою.

Що потрібно робити замість: Замість того, щоб бути ревнощими, ви повинні довіряти своєму партнеру. Що звучить радикально, я знаю. Невелика ревнощі натуральна. Але надмірна ревнощі, яка визначає вашу поведінку до вашого партнера, є ознакою гідності ваших почуттів, і вам необхідно дізнатися, як впоратися з нею. В іншому випадку, ви в кінцевому підсумку, відштовхуєте свій партнер, щоб прийняти подальшу акцію.

6. Жнівень Торгівля не вирішує проблеми відносин.

Що це таке: Щоразу є велика проблема конфліктів або відносин, замість їх вирішення, один захоплює інші в щітці почуттів і перетягування покупок або пропонує кудись піти.

Моє батьківство були експертами. І забрав їх дуже далеко в реальному житті, до повного розбиття і розлучення після 15 років разом. Після цього вони навряд чи спілкувалися один одному. Вони розповіли мене, окремо, що це було основною проблемою у шлюбі: постійно закриваючи свої реальні проблеми з деякими поверхневими насолодами.

Чому це погано: Не тільки вона приховує реальну проблему зв'язків під регресом (з якого вона завжди повернеться гірше і гірше) але вона також встановлює нездоровий прецедент у відносинах. Це не гендерне питання, але я використовую традиційну гендерну ситуацію як приклад. Уявіть, що коли жінка сердитися з чоловіком або чоловіком, він вирішує проблему, купуючи її щось приємне, або запрошуючи її в ресторан або щось схоже. Це не тільки дає жінці стимул, щоб застаратися про це і без причини, але і дає людині непривабливість брати відповідальність за проблеми, які виникають у відносинах. Який результат? Виявляється чоловік, який відчуває себе як банкомат, і постійно пригнічує чимось дружиною.

Що потрібно зробити, щоб уникнути його: Ви насправді знаєте, як боротися з ним. Якщо довіра була порушена, потрібно говорити про те, що потрібно зробити, щоб відновити її. Якщо один партнер відчуває ігнорування або непорушення, розповість про те, як відновити почуття вдячності та довіри, намагайтеся оплатити особисті питання, пов’язані з вашим партнером.

Немає нічого неправильного, щоб зробити хороші речі після аргументу, що підтверджує вашу твердість і підтверджує вашу прихильність. Але ви ніколи не повинні використовувати різні подарунки, купити модні речі, всілякі дрібники, замінюючи їх з серйозною дискримінацією основних емоційних проблем. Подарунок і люкс, людина цінує, якщо він отримує їх, тоді як відпочинок вже вирішив і в відносинах все регулюється. Якщо ви використовуєте їх, щоб спробувати приховати проблеми в відносинах, результат полягає в тому, що пара знаходиться в значно гіршому положенні, і стикаються більш серйозні проблеми.

Джерело: gestaltclub.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное