Однією з культурних доброчесності є відсутність читальної фантастики, яка має свої коріння в шкільні роки. Хім-біотична спрямованість від 8-го класу дозволила повністю зосередитися, відповідно, на хіміо-біології, обмежених, oh God, тільки світле описи буквально важких обсягів війни і миру. Після того, як в інженері університету був ще менше часу для фантастичних світів. І в даний момент в моєму e-book 22 книги з 35 - одного способу або іншого, про харчування і / або способу життя, ще 11 практичних в природі і два почесних місця зайняті «Особливості на російську літературу» Набоков і «Алхімік». Коельхо. Це довгоочікувана передмова для обміну моїми улюбленими книгами, значення яких можна легко змінити спосіб, який ви шукаєте, відчувати і їсти. Ні з них пропонують абсурдні поради, такі як розрахунок щоденних калорій або вживання тільки білка, і ціль не тільки для схуднення. Кожен з них пропонує вибрати повноцінний спосіб життя, де кожен день буде легкості, енергії, красиву шкіру та самодогляд. З недоліків, тільки два з них доступні російською мовою.
«Absolute beauty» Pratima Raichur і Marian Con Principles of Ayurveda через закони природи для здорової шкіри в Західному світі Чому читають: викинути більше половини банок з десятками інгредієнтів, заповнивши простір у ванній, і замінити їх балансуючими ефірними і рослинними маслами, щоб очистити, живити і зволожити шкіру; дізнатися, що харчування не завжди є основною, і «не визначилися» емоції впливають на наш стан, а також їжу.
р.
Так багато більше кулінарної книги з найкращими рецептами Як дізнатися, як вибрати і варити будь-яку їжу, незалежно від того, чи ви омніво або веган.
"Clean" (російською версією - "Clean"). Alejandro Junger Detox за 21 день Чому читають: в російській редакції додано фразу про омолодження, яка відлякає дівчат 20 років. Програма detox пропонує вибір одного, двох або трьох тижнів сипучих дієтологічних правил. Через два тижні, у мене була найсолодша мрія, я не знаю існував, розумову чіткість і краще стан шкіри. Gwyneth Paltrow - відомий фанат програми.
Програма Detox для жінок Навіщо читати: щоб нарешті почати пити зелений сік щоденно, стрибаючи на трамваї і робіть сухий масаж тіла. Бонус - гіркий шоколад, козячий сир від непастеризованого молока і скла червоного вина включені в програму.
"Розчин детоксикації краси" Kimberly Snyder Як Eat Like Half of Hollywood Stars (Я перебільшений, але Міс Снайдер список відомих клієнтів з LA дуже довго) Чому читають: Щоб нарешті почати пити (або їсти?) зелених коктейлів, роблячи квашену капусту (найдешевші пробіотики) і поєднувати продукти правильно. Автор: Катерина Козакова
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: пюре.blogspot.com