Вегетаріанські краватки від Nut

Вегетаріанські курячі пиріжки Я зробив так багато разів, що я можу легко повторити їх очима закритими. Кожен раз виявився ідеально в поєднанні з брокколі, а з морквою і злегка обсмаженим насінням соняшника, а з запеченим перцем, або просто з зеленою зеленню. Птахи приймають набагато довше, ніж більш знайомі бобові, тому я залишаю його замоченою водою найчастіше протягом двох днів або принаймні 24 годин. Це зменшує час приготування їжі, а курча стає більш ніж ніжним в фактурі.
р.

Вегетаріанські делікатеси з горіха 1 1/2 ст. нут (замочений у воді протягом 24-48 годин) 1 цибулина 3 солодких перців 2 зубчики часникових пачок петрушки, олівець і кропу 2 ст. ложки вівсяної або хіппеї Himalayan сіль і перець чорний мелений чорний за смаком кип'ятити в окропі попередньо замоченої форми на 40-60 хвилин. Прохолодний. Хоп цибулю, перець і часник. Посмажити в нагрітій сковороді протягом декількох хвилин. Збір вареної куртки, овочі, дрібно нарізані зелень, борошно, а також сіль і перець. Подрібніть в хвилину. Формуйте невеликі котлети. Рост по обидва боки в кокосовій або джейській олії на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. Ми любимо їх в поєднанні з овочевими салатами в гарячій або холодній формі.

Катерина Козакова

Джерело: пюре.blogspot.com