789
Прості поради для Vegan харчування
Нерідко люди, після нескінченних згадок всіх сортів вітамінів, говорять про білок і амінокислот, втрачають бажання відмовитися від їжі тварин. Я не хочу перетворити своє життя в щоденник дієти, я розумію, тому що я не хочу ні. Перед тим як надати кілька практичних порад, я кажу: люди, дієта яких включає м'ясо, молоко, яйця і рибу, в свою чергу, не імунітет від виникнення захворювань, хоча така думка наполегливо намагається змусити нас.
Природа захворювання відрізняється. Ну, наприклад, м'ясні їдалки більш схильні до раку, так як багато «сільськогосподарських» тварин вводять з гормонами росту (це дуже красива назва для ракових клітин; той факт, що корова з раком швидше набирає вагу і її м'ясні смаки краще), тоді як людина, яка харчується м'ясо повільно, але обов'язково живить себе щодня ракові клітини. Крім того, є багато антибіотиків в продуктах тварин - добре, просто уявляйте, коли на фермах 1000 або більше тварин день і ніч в тому ж приміщенні, не ходьба, достатня гігієна, всі вони хворіють в рядку, тому ветеринари ділігентно начиняють їх антибіотиками з їжею і ін'єкційами. Випробувано на власний досвід – м’ясний театр я хворий більше.
За 4 роки без м'яса я хворий тільки три рази, без антибіотиків організм легше протистояти, що є природним. Наступний інфекції м'ясних їдалень - захворювання кісток. Всупереч високопрофільним рекламам, надмірним споживанням кальцію блокує наші клітини, через це багато елементів, які ми їсти не вводять в кровоплин, але особливо бору, а саме, він відповідає кальцію для наших кісток. Веган може контролювати кількість кальцій (субий вегановий сир або молоко без кальцію), а алергічна особа (який має непристойність лактози) може контролювати його, але не омніво. Всі молочні продукти мають багато кальцію. Насправді, після пиття скла молока і вживання шматочка сиру, вам буде задовільнити вашу потребу в кальцій в день, але лову це те, що протягом дня ви будете їсти набагато більше, що містити кальцій - м'ясо, сої, шоколадні бари, фрукти і так далі. Саме так, досить легко, ви перехрестите свій «кальцій» кордон щодня, а потім артрит, переломи і більше нададуть вам.
І так, щоб бути здоровими, необхідно виключити всі продукти тварин з вашого раціону, дати час для адаптації до змін, зберігаючи правила різноманітності.
1,1 км Послухайте свою розум і тіло - їсти часто, але невеликими порціями, не переїсти. Так як вегетаріанська їжа простіше, люди часто не помічають, що вони переповнені, але весь день затирають в ялівці, на роботі, і ввечері, їсти щоденну дієту в одній кисті, ви не будете добре робити тіло. Не слухайте поради про це після 17, 18, 19 годин. Це непідтриманий приплив. Ви не можете зірвати. Крім того, ви не можете пересуватися вранці, а ввечері заперечувати себе будь-яку крихту. Такі стрибки не будуть корисними для тіла. Щодня з'їсти.
2,2 км В'яжемо горіхи, сухофрукти і насіння. Просто зробіть свою звичку. Це магазин корисності і красиве гасіння спраги для солодощів. Не їсти їх в пачки і мішки, це приступ і викликає запор. Купуйте у вихідні різні привіти цієї категорії і, наприклад, кленовий сироп (але або без нього), киньте їх в одну тарілку і перемішайте, кладемо її в легко доступне місце, бажано відкрити, ви автоматично почнете приймати функціональність красивих висвітлень, лісових горіхів і насіння. Так, без процідування ви будете малювати білок і пучок вітамінів і мікроелементів. Увечері перед телевізором або комп'ютером покласти диво пластину поруч з вами, або взяти мішок арахісу, можливо, навіть солоний. Корисно, головне, не перестаратися з арахісом. 200 грам на тиждень є абсолютним максимальним.
Висушені фрукти необхідно мити, навіть з упаковки.
3. У Смажені свіжі фрукти і овочі, а також зелень. Є багато речей, добре відомі в них, а також ферменти, які не падають в готову їжу і сушені фрукти з горіхами (крім просто запечених). Вони відповідальні за багато процесів в нашому організмі. Особливо раджу банани, гранати, морква, яблука. Я рекомендую їх, як вони найбагатші у всіх видах корисності, але він ідеально підходить для чергування різних фруктів і овочів на тиждень - сьогодні банан і яблуко, завтра кавуна і груша, день після завтра авокадо і апельсин ... і будь-які інші комбінації. Зробіть овочеві салати, залийте їх вівсяною, соєвою майонезом і оливковою або лляною олією, це як і хто любить.
4. У Не забудьте оливи. Спробуйте заповнити салати з цими маслами. Що таке? Не варто купувати рослинне масло в пластику, особливо світло. Мені дуже часто економити гроші, так як не вистачає грошей на «люкс», але я знаю відмінно, що пластикова олія є живою. Я не дам лекції про процес виробництва нафти і його властивості, можна легко знайти її в Інтернеті або в програмі «як це працює», але масло не здатне зберігати свої властивості в легкому пластику. Якщо обсмажити на дешевому соняшнику, то не менше засипати салати з дорогою олією зі скляної пляшки.
5. Умань Ет каша! Не сидіти на картоплі з макаронами. Вони корисні всім в своїй галузі, картопля - вітамін С, макарони - вуглеводи, для мозку, але тільки вони не можуть їсти. В'яжемо кашу, сміливо купуйте латунь (вони готують 3 хвилини, просто залийте окропом, смачно, сердечно, мега-успішна).
6. Жнівень В'яжіть супи для нормального функціонування шлунка і тіла в цілому, додайте петрушку і кріпіть до них (свіжте, не варте їх). Веганські супи готують в 10 хвилинах, можна використовувати буквально будь-яку їжу.
7. Про нас Пити шипшину. Дуже корисний, сто разів більше корисного чаю. Або деффайнований чай. Пити часто. Чим більш фізична активність, тим більше потрібна рідина. Не худі на воді в пластикових пляшках, це просто віспа. Більшість з нас все ще не вистачає грошей на якісну воду, з якої дійсно буде результат, так як це дуже дорого. Запитайте, як часто торкнуться вода тестується в місті і переключіть до неї.
8. У Досить білок - будь-які бобові, білкові м'ясні замінники, кукурудза, тофу, купити або приготувати соєвий торт або короповий торт. Не варто зловживати, але ви також повинні насолоджуватися самі. Вам потрібні ковдри, і не слухайте всіх. Ви отримаєте анорексію. Не потрібно багато - половина грама на кілограм ваги. Тобто середня дівчина потребує близько 30-35 грам на добу, і хлопець – від 40. Прийміть його з рослинних продуктів зовсім не складно, але якщо їсти тільки фрукти, то є висока ймовірність того, що ви заробите одну з захворювань року в 3-4 рази. Деякі люди не відчувають нестачу білка протягом десятиліть, але це буде впливати на вагітність, хвороби, травми, старе вік. Білок високої пшениці, бобових і горіхів.
9. Навігація Ет гіркий шоколад. Точно від 70% бобів какао на плитку. Їжте 2-4 ткає в день, він підніме настрій, відійде кров.
10. Не їсти солодощі з рекламних роликів. Якщо ви вегетаріанець, але ще не зрозуміли, що є багато компонентів тварин у Марсі, сутінки та інших начинках, то я розповідаю про це. Це!
Якщо ви не вегетаріанець, не їдемо їх в будь-який час. Це захворювання ходьба - цукровий діабет, рак, нічого корисного в них, і їх голод є ілюзією, вони рясніють калорій, але вони не здатні дати вам все необхідне. Вони також виготовлені з продуктів GMO. Коли я віддав їм, то перше, що спіймав очі, що я був краще шкіри. Немає молока, тілесні, лижі, шоколадні креми, такі як Nutella, желатини (це по дорозі кісточки корова), не сніданки злаки тушковані з медом в шоколаді і карамельі - все це виробляється тільки для звикання. Виберіть лише дорогі гіркий шоколад, сніданки злаки без будь-яких порошків і глазурів, муселі, каробної пасти або шоколадної гіркий пасти, будь-яка халава, якісне солодке в чорному шоколаді з коньяком або віскі і так далі. Відхилити від дешевого варення, їсти або будинку, але дорожче (це не завжди працює), звичайно з пектином, замість желатину, є багато з них.
11. Ет альгай. Ви можете написати книгу про свою корисність. Вони мають все. Ет норі, морські водоростей, спіруліна та інші, принаймні іноді.
12. Спроути. Також можна написати книгу. Я не смакую, але я їсти їх іноді. І багато людей люблять їх. Вони мають термін придатності тільки на 2 дні, тому купуйте трохи, або випробуйте себе:
13.00 р. Якщо ви вегетаріанці, обов'язково зробіть таблетки вітаміну В12 (не потрібно для годівлі або банки, досить вітаміни на тиждень) Сьогодні існує безліч рослинних вітамінів, які містять синтезований б12. Його дефіцит у всіх людей виникає в різний час, у кого через шість місяців, а в інших через 8-15 років. Я кажу ще більше. Його дефіцит відбувається навіть в м'ясних їдалках. Справа в тому, що необхідність цього вітаміну дуже залежить від способу життя, кількості препаратів, які ми споживаємо, і так далі. Дефіцит викликає b12-анемія. Це один з різновидів анемії, що характеризується поколюванням в пальцях, слабкістю, головного болю і веде до серйозних наслідків.
14. А також насолоджуйтеся життям, нести позитив, знайти мотивацію та натхнення. Будьте здоровими, будьте щасливими!
Джерело: www.ecoveggie.ru/novosti/zdorovje/79-prostie-soveti-po-veganskomu-pitaniu